reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris78 Jak będziesz koło Matalana to musisz jechac pod górę aż do ronda i musisz skrecic w Victoria road to jest ulica pod kątem 90 stopni w prawo jak będziesz wieżdzac na rondo.Jak już wiedziesz w Victoria road to po ok 300metrach trzeba skrecic w prawo za pubem w ulice Chapel street.Potem po 150 metrach znowu w prawo i tą ulicą jechac do końca i będziesz na miejscu.

Sykwia-tak mi smutno:-:)-:)-(

doris78- Adam nie wymawia chyba jeszcze ani jednej polskiej literki. Czasami uda mu się R ale tak bardziej w angielskim stylu. Trochę się boję o tę jego wymowę a do tego ma jeszcze problem z migdałami. Chyba czeka go zabieg.

Jeśli chodzi o piknik to niewiem czy sama dam radę z dwójką urwisów.

Sylwia.m przykro mi bardzo:baffled:.Doris78 i Asiunia221 wysłałam wam wiadomosc z adresem i numerem telefonu.Dajcie znac czy doszła:-).Chyba się ubiorę i wyjdę z małym na zakupy bo mleko mi się skończyło.Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano dałam mu zwykłe bo innego nie miałam.A kto jest chętny na jutrzejsze spotkanie w parku:-)?Kasiunia i fabianek a Ninka do kiedy ma gosci?

Kasia8118-wiadomosc doszla-dzieki!!
Sylwia-bardzo mi przykro!!!nastepnym razem pojdzie lepiej,napewno zdasz!!
Co do jutrzejszego dnia to jestem na "tak".

Sylwia nie martw sie, bedzie dobrze nastepnym razem.Miziam cię kochana na pocieszenia
gowadogryjv1.jpg

Kasia a czy ja się tez moge na piątek wprosić?? Jeżeli tak to prosze o adres i jeżeli nie będzie padało to wpadniemy.
A co do jutra, bo nie odpowiadacie?? Czyżby mój post został olany:-(
Własnie wyszła ode mnie HV. Marysia przybrała na wadze :-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:, waży 3.88 kg. Ostatnio 3.33, ale się cieszymy....
Czekam niecierpliwie na odpowiedz. Pozdrawiam dziewczyny...

dziewczyny proszę Was o pomoc:
moja znajoma bierze udział w konkursie.... Ma niepełnosprawnego synka... jeździ na wózku.... w tym konkursie ma do wygrania 15.000 nie są to koszmarne pieniążki, ale jej naprawdę nie jest łatwo i taka kwota bardzo by im pomogła.... Dlatego chciałam poprosić w jej imieniu o głosik dla niej... na jej marzenie...

Marzenie tejgerki - Przyjemna lekkość życia! - lekko.o2.pl
Z góry bardzo bardzo dziekuje :*

cfc girl jasne że możesz wpasc w piątek:-). Za parę minut wyślę Ci adres i numer tel.Jeżeli chodzi o jutro to myślę że będę w parku tak jak zawsze,ale konkretnie to jutro rano napisze jak sprawdzę co z małym:-).

No Oleska widzę że jesteś aktywna to czemu nie piszesz jak było na romantycznej wycieczce:baffled:?Dalej opowiadaj bo jestem ciekawa i pewnie nie tylko ja?Zdjęcia masz?Jak tak to koniecznie musisz jutro zabrac je do parku.Chyba będziesz jutro w parku?

Ostatnia edycja:
reklama
kasia8118-Wiadomosc doszla:-)dzieki:-)sprawdze na mapie,jakby co bede dzwonic,jak sie gdzie zgubie:-D:-D
CFCGRIL-ja pisalam,ze ja jestem chetna na jutrzejsze spotkanko:-)Wiec jak,jutro o 12tej w Lister Park??:-)No a Marysia rosnie bardzo ladnie,zreszta za kazdym razem jak sie widzimy ona jest coraz wieksza,super
A i ja oddalam swoj glos,mam nadzieje ze pomoglam,chociaz w malym stopniu.

Ostatnia edycja:
Do góry