reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
KASIA8118-LEpiej 4 pary niz jedna:-D:-)moze jeszcze ktos dojdzie:-)Oleska moze?Bo chyba juz z tego romantycznego Paryza wrocila:-):-D
KAMA-A Moze wy sie skusicie??
Ingrid-a Ty z mezem??
JASMINA-a moze i Wy??
Fajnie by bylo:-):-D
kasia8118-ale ty musisz znowu o pogode sie modlic!!bo ostatnio Twoje modlitwy sie przydaly:-):-D
KASIEK83-a TY??dasz rade?

Ostatnia edycja:
KASIA8118-JA glownie jezdze tam,bo poluje na taka bramke na schody i jeszcze musze kupic dwie,a jak bylam tam pare razy to byly ale niestety ktos zawsze mi kupil z przed nosa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(A tak kupilam dwie bluzki dla Dawidka!!!ale zakupy,nie??:-D:-D:-Dwczoraj przez ta pogode straszne male bylo ,ale jak juz taki kawal jechalam to pochodzilam:tak:

KASIA8118-LEpiej 4 pary niz jedna:-D:-)moze jeszcze ktos dojdzie:-)Oleska moze?Bo chyba juz z tego romantycznego Paryza wrocila:-):-D
KAMA-A Moze wy sie skusicie??
Ingrid-a Ty z mezem??
JASMINA-a moze i Wy??
Fajnie by bylo:-):-D
kasia8118-ale ty musisz znowu o pogode sie modlic!!bo ostatnio Twoje modlitwy sie przydaly:-):-D
KASIEK83-a TY??dasz rade?
Witam sie miłe Panie!
U mnie noc cudowna była. Helenka poszła spać o 20-stej, potem obudziła sie na jedzonko o 3.30, 7.30 i ostatecznie wstała o 10.30. Cudo jakies. Oby tak dalej.

Co do pikniku. Mój Kuba (nie mąż- jeszcze nie wiadomo - po 12 latach znajomosci hihihi- czy sobie na obrączkowanie zasłużył) zaczął prace dokładnie dzisiaj. I pojecia nie mamy jak będzie wyglądał jego grafik. Teoretycznie weekendy ma mieć wolne ale to sie dopiero zobaczy. Jesli nic nie stanie na przeszkodzie to ja chetnie go na to spotkanko zaciągnę (choć musze przyznać że ma on lekko żartobliwy stosunek do mojego poważnego stosunku do tego forum- faceci nic nie kumaja!).

Buziam panienki i lece ubierać Niunie na spacerek. ;-)

No dziewczynki znowu się obijacie:no: .Sylwia.m wydaje mi się że siostra zabrała ciebie na zakupy bo coś cichutko dzisiaj. Ja mam dzisiaj ciężki dzień mały wiecznie jęczy nic nie chcę jesc i wiecznie tylko na ręce:-(.Teraz śpi :tak: oby szybko nie wstał bo to już moje kolejne podejście żeby go uśpic.Raz go już uśpiłam i obudził mi się po 30 minutach,ale byłam zła:wściekła/y:.Zal mi biedaka jakiś taki słabiutki :confused:.A mój mąż pracuje dzisiaj do 22 więc sama się będę męczyc z małym:no:.I co Ampar3 z bagażem dałaś rade z kilogramami?Ja to zawsze mam problem i na lotnisku modły odprawiam żeby wszystko było OK.

A moj malenki dzis w nocy budzil sie srednio co godzine z placzem. Szukalismy przyczyny i chyba znalezlismy. Strasznie napuchniete dziasla:szok::rofl2: Chyba ida zabki!!!!
Co do niedzieli to nic wam dzis nie powiem,bo auto wciaz nie sprawne:crazy:

KASIA8118-Oj wlasnie bylo na odwrot:-D:-p:-)to Sylwia mnie namawiala na zakupy:-Dale bylo pozno ,a ja Kube musze ze szkoly odebrac:tak:wiec nie pojechala,ale Sylwia wlasnie szaleje w centrum:-)

Co za dzień mały ryczy o wszystko:no:.Na forum grobowa cisza:no: i ogólnie wszystko do d...:-:)no:.Dobrze że chociaż Sylwia.m się dzisiaj nie nudzi:tak:.A ja w taką słoneczną pogodę cały dzień w domu:no:.Szkoda:no: wielka:crazy:.

Hej dziewczyny
Pomysł pikniku fajny na pewno dużo was tam będzie dla mnie to byłaby okazja poznac was poplotkowac zaciągnąc porady lecz ciężko jest wyciągnąc gdziekolwiek moje leniwe Yeti musiałby mu sie sufit nad głową walic zeby wyszedł z domu bez większej przyczyny :)

pozdrawiam wszystkich :)

reklama
no ale tempo dziewczyny, ze trzy dni nie czytalam a tu tyyyle do nadrobienia!
Jasmina- mam nadzieje ze z Twoim Dawidkiem juz bedzie dobrze, bardzo dzielnie sie zachowalas :-)

Macie super pomysl z tym piknikiem - ja wolne dopiero w przyszlym tygodniu buu:-(

Ingrid - o fajnie, myslalam, ze tylko ja nie zaobrączkowana, co prawda znamy sie krocej niz ty ze swoim mezczyzna, ale odkad jestem w ciazy to stale slysze nagabywania o slub.. a dla mnie to zadna roznica, tyle ze uniknelismy formalnosci i sprzeczek miedzyrodzinnych z organizacja wesela :)
Ale kto wie, moze kiedys :-)

Ale mnie mała kopie, tylko nie tak na zewnatrz brzucha tylko gdzieś do środka, na raz w kilka miejsc w głąb, to ma zabawe hehe :rofl2:

Do góry