reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ingrid nasz maly na drugim szczepieniu tak strasznie plakal,powiedzialabym nawet ze wpadl w histerie. Jak pojechalismy do Polski kupilismy mu przeciwbolowa masc EMLA. Na trzecie szczepienie wysmarowalismy mu uda i maly nawet nie pisnal. I teraz we wtorek byla u nas HV i powiedziala ze jestesmy slawni w calej przychodni bo jako pierwsi zastosowalismy taki srodek o ktorym oni nie mieli pojecia:szok:. Gratulowala nam (jak to sama ujela) wspanialego pomyslu:-)
A Helenka jest przesliczna!!!!:tak:

reklama
Czesc dziewczynki!!!Ja tez sie pisze z Moim na tez piknik:-)Tylko mam nadzieje ,ze nie bedzie tak z ranca,bo Janusz chodzi na noc do pracy i by musial sie troche wyspac:-):-)A CZY na takim jednorazowym grilu cos sie upiecze??
KASIA8118-No widze ,ze dojrzewasz do bycia drugi raz mamusia i oczewisci dziewczynki:-D:-D:tak:ciekawe ktorej wyjdzie,mnie napewno:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
czesc
My dzisiaj troche po sklepach poganialismy- resztki prezentow zakupione, nadbagaz jest wiec musze cos wymyslic czyt. przepakowac

Cfcgirl- super pomysl z piknikiem. mam nadzieje ze mezom sie spodoba i jeszcze jedno takie spotkanie bedzie jak wrocimy. Pokazna ci ta lista mam wyszla:szok:

Sylwia- a pierogi juz dawno zjedzone. czekaly czekaly az ostygle- to podgrzalam i zjadlam:tak:
Ingrid- ale masz laseczke dla chlopakow w domku;-)
Ide dalej szykowac sie na wyjazd. Juz mam pietra:-p

No co tam nowego:-).Ja właśnie wypędziłam chłopaków.Mam nadzieje że małego nie porwie ten wiatr:no:.Doris78 ja chyba faktycznie dojrzewam do podjęcia decyzji o następnym dziecku:-) jeszcze dokładnie nie wiem kiedy,ale może w podobnym czasie będziemy chodzic z brzuchami:tak:.Co ty na to:-p?

No no to szykuje nam się pokaźna ekipa ciężarówek:tak::tak:
A ja mam dzisiaj okropny dzień i nie mogę się juz doczekac kiedy się skończy:wściekła/y::wściekła/y:

Ampar a ja miałam właśnie wychodzic na te pierogi:crazy::rofl2:

Kama to rzeczywiscie doskonały pomysł z tą mascia. Ciekawe czy tu w Angolii mają jakis jej odpowiednik. Na drugie szczepienie ide pod koniec czerwca czyli niebawem, mam nadzieje do tego czasu cos takiego gdzies wysledzic.

A co do przymiarek do kolejnego brzusia to Wam powiem dziewczyny że mi cały czas chodzi po głowie dorobienie rodzeństwa Helence. Bo tak sobie mysle że miałoby to pozytywny wpływ na wiele rzeczy. Po pierwsze dziecko miałoby rodzeństwo do zabawy w podobnym wieku, po drugie ja mogłabym szybko zrealizować rodzinny plan i wracać do życia że tak powiem "poza domem", po trzecie latka lecą.... więc skoro guzdrałam sie tyle czasu z pierwszą ciąża (30-stka na karku) to teraz trzeba nadrobić, nie? A poza tym z jakims rozrzewnieniem wspominam noszenie maluszka w brzuszku. To był taki mój i dzidzi czas- teraz sie muszę nią dzielić :happy:

reklama
Kasia8118- i jak tam po spacerze ?Wrocili razem?:-D

Sylwia
- tak mi przykro:zawstydzona/y:zla kolezanka ze mnie zla

Doris- ja sie nie zapisuje jeszcze na brzuch. Ale jak wy takie chetne to moze zaliczymy wczesniej tego browarka bo potem bede musiala dobre poltora roku czekac na was:no:

Moj szymcio wlasnie zasnal wiec ide sie do meza potulic bo od wtorku go nie mam.
Ten wiatr to jakis koszmar. U mnie smietniki po calej ulicy lataja i tluka po autach. Dobrze ze ja na gorce mieszkam:tak: A ja dalej mam nadbagaz:wściekła/y:

Do góry