reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

:) Mam nadzieje,że nie pominęłam nikogo. dziewczyny , których imion ich bądź dzieciaczków nie wymieniłam proszę o PW z tymi danymi i zaraz to poprawię

Dziewczyny mój Michał wczoraj rzucił pomysłem na wspólny piknik w Bolton Abbey, w niedziele. Skoro my się znamy to może nasi mężowie się poznają. Kupi sie jednorazowe grille, kiełbaski, weżmie się piłeczki i inne zabawki i wspaniale można spędzić dzień. Widzę,że Sywlunia i Rafał sa na tak. Czekamy na odzew następnych dziewczyn. U nas w razie czego zmieści się w samochodzie jeden fotelik dziecięcy i jeden dorosły.
A dzisiaj spędziliśmy cały dzien u kolego Bartka na farmie. Mój seredczny kolega mieszka na farmie, gdzoe pracuej, co jest związane z jego kierunkiem studiów. Wprawdzie lało momentami, ale Bartek mieszka w przyczepie z dostawianym przedsionkiem i tak trochę siedzieliśmy. Super było...
A wczoraj moja maleńka strasznie się czegoś wystraszyła. Przez 30 min tak przeraźliwie płakała,że nie mogłam jej niczym uspokoić. W końcy o kilkunastu minutach śpiewania, tulenia, chodzenia Marysia się uspokoiła. Ale biedna moja myszka była strasznie rozżalona.
A 2 lipca mamy szczepienie. Musze się od razu dowiedzieć o te kolejne, kiedy by były ...
Pozdrawiam Was słonecznie mimo tego deszczu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cfcgirl u mnie z tymi szczepianiami bylo tak ,ze mial trzy w odstepstwie dokladnie 4 tygodni,czyli 8,12 i16 tydzien.Kolejne dopiero jak bedzie mial roczek:tak:

Hallo jest tam kto:baffled:?Co tu taka cisza śpicie jeszcze:confused:?Ja już wieki temu wstałam:-(.Ale dzisiaj mocny wiatr:wściekła/y:.Mały już od rana układa w szafie:no: jemu to zajęc nie brakuje:rofl2: .Ok.idę ogarnąc mieszkanie:nerd: pewnie mały chętnie pomoże:baffled:.

cfcgirl my to pierwsze szczepienie mamy juz za soba. Postanowiłam że na następne pójde ale wysle Kube do gabinetu. To było okropne. Dwa wkłucia w takie małe chude uda. Trzęsłam sie chyba gorzej od dziecka a napewno o wiele dłużej ten moment pamiętałam. Wolałabym żeby to mnie kłuli.
A to moja Mała smieszka w swoje dzisiejsze 3 miesiące.

Załączniki

• 009.JPG
    009.JPG
    44,8 KB · Wyświetleń: 25
  • 010.JPG
    010.JPG
    65,2 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Chcesz taka dziewczynkę kasia8118? To nic straconego! Przepis jak wykonac znasz, ale recepty na sukces nie gwarantuje. Ale próbować zawsze mozna....do skutku;-)
No juz mnie tu nie ma. Dzidzia woła że już skonczyła spanie.
pa pa
zajrze później

Do góry