reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dobrze że mój to nie jest taki zagorzały kibic, uffff. Ja to powinnam kuchnię moją odwiedzic bo mnie tam gary w zlewie wołają ale jak zwykle się przykleiłam do komputera:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Sylwia i kasia jak zwykle na posterunku!!!!!!
Ja dzis znowu odwiedzilam solarium bo taka blada ze az wstyd do Polski jechac jak tam takie upaly!!!!
Moj tez poszedl ogladac mecz,ale szczescie cale ze mamy dwa telewizory takze ja ogladam swoje kanaly:laugh2::laugh2::tak::tak::-D:-DOla jeszcze nie spi,ale mam nadzieje ze chwila i pojde ja uspic!!!A jutro do pracy,kurcze jak ten tydzien szybko zlecial!!!!!!!!!:szok::szok::-:)-:)crazy::crazy:no ale trudno

A to rzeczywiscie potrzebujesz chwili skupienia!:-pja jeszcze musze wyjsc do sklepu bo gotuje obiadek na jutro i nie mam kilku skladnikow!Ale zaraz wracam

Oj bardzo mi żal że nie byłam na spotkaniu oj bardzo. Niestety ale zaraz po spotkaniu w nowej szkole Adasia do miasta musiałam jechać. :-:)-:)-:)-(

A nowa szkoła prezentuje sie całkiem przyjemnie. Pani dyrektor nazywa sie Kurasinski a jej mama jest polką. Najważniejsze że młodsze dzieci na przerwach nie bawią sie ze starszymi.

oleska- tylko pozazdrościć :blink::blink::blink:

reklama
Do góry