reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oj dziewczyny a co wy zrobicie bez tego forum w Polasce???Zreszta ja tez:-D:-D:-DMi sie normalnie sni w nocy te nasze forum:-D:szok::-)
kasia8118-i co kupilas bilet??jeszcze z jednego urolpu nie wrocilas ,juz naa nastepny kupujesz!!!:-D:-D:-D:-Dja wiem,ze to jest okres swiateczny i teraz pewnie sa tanie:-)
No i oczewiscie w piatek bede:-):-)

KASIA8118-OJ czyzbys sie za mna stesknila??:-):-pjak tak to fajnie:-p:tak:ja bylam z Kuba na karuzeli,bo sie kolo nas rozlozyli na weekend ,a potem Dawidowi zupke ugotowalam a potem Kubusiowi ksiazke poczytala i tak zlecialo:tak::-)A wygadac, to pewnie ze sie wygadalysmy wszystkie.Kurcze to jest fajne ,ze krotko sie wszystkie znamy a my wiecznie jestesmy nie nagadane,nie??

Ja tez sprawdzalam bilety na swieta!ale-wyniosloby mnie to jakies 1700£ na cztery osoby(bo w tym czasie bedzie u mnie moja siostra)Kupa kasy,wiec sobie odpuscilam!jeden bilet-120£.Jak na mnie to za duzo:szok::szok::szok:i to z jakim wyprzedzeniem!!!

reklama
Kasia8118-jest u nas kilka takich miejsc,akurat w ten weekend sa jakby takie"dni wyku"odbywaja sie co roku,jest duzo atrakcji dla dzieci(min.karuzela):tak:

Do góry