reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Oj dziewczyny a co wy zrobicie bez tego forum w Polasce???Zreszta ja tez:-D:-D:-DMi sie normalnie sni w nocy te nasze forum:-D:szok::-)
kasia8118-i co kupilas bilet??jeszcze z jednego urolpu nie wrocilas ,juz naa nastepny kupujesz!!!:-D:-D:-D:-Dja wiem,ze to jest okres swiateczny i teraz pewnie sa tanie:-)
No i oczewiscie w piatek bede:-):-)

KASIA8118-OJ czyzbys sie za mna stesknila??:-):-pjak tak to fajnie:-p:tak:ja bylam z Kuba na karuzeli,bo sie kolo nas rozlozyli na weekend ,a potem Dawidowi zupke ugotowalam a potem Kubusiowi ksiazke poczytala i tak zlecialo:tak::-)A wygadac, to pewnie ze sie wygadalysmy wszystkie.Kurcze to jest fajne ,ze krotko sie wszystkie znamy a my wiecznie jestesmy nie nagadane,nie??

Ja tez sprawdzalam bilety na swieta!ale-wyniosloby mnie to jakies 1700£ na cztery osoby(bo w tym czasie bedzie u mnie moja siostra)Kupa kasy,wiec sobie odpuscilam!jeden bilet-120£.Jak na mnie to za duzo:szok::szok::szok:i to z jakim wyprzedzeniem!!!

reklama
Kasia8118-jest u nas kilka takich miejsc,akurat w ten weekend sa jakby takie"dni wyku"odbywaja sie co roku,jest duzo atrakcji dla dzieci(min.karuzela):tak:

Do góry