reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dla mojego Maksika ten tymczasowy spoznil sie prawie 3 tygodnie. Zadzwonilam do konsulatu i powiedzieli ze jest duze oblezenie i rzeczywiscie paszporty wydaja z duzym poslizgiem. Ale to bylo w kwietniu,niewiem jak teraz:confused:

reklama
A u mnie byl mechanik zrobil w samochodzie to co trzeba,ale niestety jutro bedzie znowu bo olej cieknie i musi to zrobic,jeszcze nawet niewie skad ten wyciek.
Dobre chociaz to ze robil na miejscu i nie musielismy go nigdzie na warsztat stawiac:tak:
Zal mi go bylo bo deszczysko lało,a on na dworzu,ale balam sie go wpuscic do domu:-(. Sama siedze z Maksikiem wiec wolalam nie ryzykowac:tak:

Dzieki dziewczyny za wasze jadlospisy:-):-)Dawid mniej wiecej tyle samo je:-)Tylko te obiaduy:wściekła/y:tragedia.Chyba zaczne mu dawc ze sloikow,bo na moje to sie chyba obrazil:-:)-:)-(A zapytalam was,bo weszlam kiedys na forum-wrzesniowki2007-co jedza nasze dzieciaczki i tam takie przepisy sobie dziewczyny przekazywaly ze szok:szok:pomyslalm ,ze ja to chyba jedyna tak niegotuje:-(mysle sobie,zapytam was:-)Tagze pocieszylyscie mnie:-):-)
Ingrid-bardzo fajnie ze Helenka zaczela przybierac:-)oby tak dalej:-D
Ampar-ja poprosze o twoj adres.No i mozesz mi wytlumaczyc gdzie jest tesco na bd7.Bo my to autem przyjedziemy:-)

Aco do spania to Dawid ogolem w ciagu dnia tez spi jakies 2,5 godziny .Wstaje rano o 6,30 punktualnie codziennie,potem o 9 spi jakas godzine,czasem wiecej potem po 13 tez jakas godzine albo wiecej i idzie spac o 20

Ostatnia edycja:
KAMA-i jak dajesz juz Maksikowi jedzonko??I smakuje mu??
Tak,podaje od paru dni,jest zachwycony,szamie i krzyczy ze mu malo:-D
Zreszta byla u mnie wczoraj HV i powiedziala ze moge mu spokojnie podawac. Maly przez 2 tygodnie przytyl pol kilo:szok:. Ale wedlug tych jej tabelek rozwija sie perfekcyjnie z czego jestem niezmiernie dumna,hihi:-D

Ja mam do Ciebie prośbę:-):-) Jak będziesz rozmawiała jutro z konsulem to zapytaj się jego, proszę czy jest możliwe że paszport się spóźni.
Z tego co wczesniej mówił to na ten 10-cio letni czeka się 4 miesiące. Mój Rafał czeka już 4, 5 miesiąca i nie wiem czy tak to czasami bywa że się spóźnia czy może jest cos nie tak i tzreba dzwonić do konsulatu:-)
Mam nadzieję, że nie będzie to dla Ciebie kłopot:-)
Nie ma sprawy, jasne że zapytam.
Zwłaszcza że ten temat mnie osobiscie mocno interesuje. Mam wielką nadzieje ze uda mi sie dojechać do Polski w czasie urlopu mojej mamy, żeby mogła sie nami przyzwoicie nacieszyć :-)

dziewczyny cos jest tutaj u mnie nie tak. Nie pokazują mi sie żadne suwaczki. Nie widze ani mojego ani waszych pod postami. Co jest???
Szukam odpowiedzi juz od jakiegos czasu i szlak mnie powoli trafia bo za cholere nie wiem.:wściekła/y::crazy:

Oj dziewczyny byłam dzisiaj w przychodni i dupa niby inny lekarz a gadał to samo co tamten że niby to egzema itp.bzdury takie że szkoda gadac:no:.Najgorsze jest to że zapisał mi jakieś dwie maści a jednej z nich w żadnej aptece nie można znalesc:crazy:.Szok co za lipa w tym kraju.Niby byłam umówiona na 14.40 a prawie bym woglę nie weszła do gabinetu bo pani z rejestracji wczoraj dała mi karteczkę a sama sobie w komputerze nie zapisała:wściekła/y:.Ale tu mają syf:szok:.Ampar 3 jeżeli chodzi o małego ta tak mnie dzisiaj denerwuje że szkoda gadac i opisywac bo sporo tego się dzisiaj uzbierało.

Maz zabral malego na zakupy mam wiec chwilke

Doris, Sylwia- no jak autkiem to prosta droga. Dojezdzacie do krzyzowki z matalanem, potem w lewo i caly czas prosto. Ta droga to bedzie Southfield lane. Potem prawie na jej koncu musicie skrecic w Beldon Road w lewo i dalej prosto i potem trzecia w lewo Daisy Street i jestescie

Sylwia- rozumiem ze ty prowadzisz:-) Na ruskie to w niedziele- znow probuje swoich sil.

Ingrid- niunia sliczna. pamietam te problemy- dokarmiac, nie dokarmiac? Dobrze przybiera czy nie? najwazniejsze ze wyszlo na prosta

Kasia8118, Asiunia, Cfc i inne
co sie jeszcze nie zadeklarowaly- a wy jak w piatek?

Niunka- jak tam tesknota- byla?

Aha Kasia8118- moj jeszcze sie zahaczyl zebami na wiszacym na drzwiach szlafroku rozbujal i walnal w sciane:szok:

Dobra ide papa do wieczora- chyba ze znow zasne:no:

reklama
Do góry