reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dla mojego Maksika ten tymczasowy spoznil sie prawie 3 tygodnie. Zadzwonilam do konsulatu i powiedzieli ze jest duze oblezenie i rzeczywiscie paszporty wydaja z duzym poslizgiem. Ale to bylo w kwietniu,niewiem jak teraz:confused:

reklama
A u mnie byl mechanik zrobil w samochodzie to co trzeba,ale niestety jutro bedzie znowu bo olej cieknie i musi to zrobic,jeszcze nawet niewie skad ten wyciek.
Dobre chociaz to ze robil na miejscu i nie musielismy go nigdzie na warsztat stawiac:tak:
Zal mi go bylo bo deszczysko lało,a on na dworzu,ale balam sie go wpuscic do domu:-(. Sama siedze z Maksikiem wiec wolalam nie ryzykowac:tak:

Dzieki dziewczyny za wasze jadlospisy:-):-)Dawid mniej wiecej tyle samo je:-)Tylko te obiaduy:wściekła/y:tragedia.Chyba zaczne mu dawc ze sloikow,bo na moje to sie chyba obrazil:-:)-:)-(A zapytalam was,bo weszlam kiedys na forum-wrzesniowki2007-co jedza nasze dzieciaczki i tam takie przepisy sobie dziewczyny przekazywaly ze szok:szok:pomyslalm ,ze ja to chyba jedyna tak niegotuje:-(mysle sobie,zapytam was:-)Tagze pocieszylyscie mnie:-):-)
Ingrid-bardzo fajnie ze Helenka zaczela przybierac:-)oby tak dalej:-D
Ampar-ja poprosze o twoj adres.No i mozesz mi wytlumaczyc gdzie jest tesco na bd7.Bo my to autem przyjedziemy:-)

Aco do spania to Dawid ogolem w ciagu dnia tez spi jakies 2,5 godziny .Wstaje rano o 6,30 punktualnie codziennie,potem o 9 spi jakas godzine,czasem wiecej potem po 13 tez jakas godzine albo wiecej i idzie spac o 20

Ostatnia edycja:
KAMA-i jak dajesz juz Maksikowi jedzonko??I smakuje mu??
Tak,podaje od paru dni,jest zachwycony,szamie i krzyczy ze mu malo:-D
Zreszta byla u mnie wczoraj HV i powiedziala ze moge mu spokojnie podawac. Maly przez 2 tygodnie przytyl pol kilo:szok:. Ale wedlug tych jej tabelek rozwija sie perfekcyjnie z czego jestem niezmiernie dumna,hihi:-D

Ja mam do Ciebie prośbę:-):-) Jak będziesz rozmawiała jutro z konsulem to zapytaj się jego, proszę czy jest możliwe że paszport się spóźni.
Z tego co wczesniej mówił to na ten 10-cio letni czeka się 4 miesiące. Mój Rafał czeka już 4, 5 miesiąca i nie wiem czy tak to czasami bywa że się spóźnia czy może jest cos nie tak i tzreba dzwonić do konsulatu:-)
Mam nadzieję, że nie będzie to dla Ciebie kłopot:-)
Nie ma sprawy, jasne że zapytam.
Zwłaszcza że ten temat mnie osobiscie mocno interesuje. Mam wielką nadzieje ze uda mi sie dojechać do Polski w czasie urlopu mojej mamy, żeby mogła sie nami przyzwoicie nacieszyć :-)

dziewczyny cos jest tutaj u mnie nie tak. Nie pokazują mi sie żadne suwaczki. Nie widze ani mojego ani waszych pod postami. Co jest???
Szukam odpowiedzi juz od jakiegos czasu i szlak mnie powoli trafia bo za cholere nie wiem.:wściekła/y::crazy:

Oj dziewczyny byłam dzisiaj w przychodni i dupa niby inny lekarz a gadał to samo co tamten że niby to egzema itp.bzdury takie że szkoda gadac:no:.Najgorsze jest to że zapisał mi jakieś dwie maści a jednej z nich w żadnej aptece nie można znalesc:crazy:.Szok co za lipa w tym kraju.Niby byłam umówiona na 14.40 a prawie bym woglę nie weszła do gabinetu bo pani z rejestracji wczoraj dała mi karteczkę a sama sobie w komputerze nie zapisała:wściekła/y:.Ale tu mają syf:szok:.Ampar 3 jeżeli chodzi o małego ta tak mnie dzisiaj denerwuje że szkoda gadac i opisywac bo sporo tego się dzisiaj uzbierało.

Maz zabral malego na zakupy mam wiec chwilke

Doris, Sylwia- no jak autkiem to prosta droga. Dojezdzacie do krzyzowki z matalanem, potem w lewo i caly czas prosto. Ta droga to bedzie Southfield lane. Potem prawie na jej koncu musicie skrecic w Beldon Road w lewo i dalej prosto i potem trzecia w lewo Daisy Street i jestescie

Sylwia- rozumiem ze ty prowadzisz:-) Na ruskie to w niedziele- znow probuje swoich sil.

Ingrid- niunia sliczna. pamietam te problemy- dokarmiac, nie dokarmiac? Dobrze przybiera czy nie? najwazniejsze ze wyszlo na prosta

Kasia8118, Asiunia, Cfc i inne
co sie jeszcze nie zadeklarowaly- a wy jak w piatek?

Niunka- jak tam tesknota- byla?

Aha Kasia8118- moj jeszcze sie zahaczyl zebami na wiszacym na drzwiach szlafroku rozbujal i walnal w sciane:szok:

Dobra ide papa do wieczora- chyba ze znow zasne:no:

reklama
Do góry