reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No Ampar3 ale mnie rozweseliłaś trochę;-).A też czasami przymykam oko na jego pomysły,ale czasem mam już dosc i ostro idzie:wściekła/y:.Ostatnio stwierdziłam że krzykiem i klapsem nic nie mogę zdziałac w jego przypadku więc jak już wyprowadzi mnie z równowagi to zanoszę go do łóżeczka za kare i musi tam siedziec dobrych parę minut.Nie wiem czy dobrze robię,ale coś zrobic muszę z tym jego zachowaniem bo dalej nie może tak byc żeby on tu rządził.

reklama
KAMA-Maksik supre przybiera:-)Pogratuluj Mu:tak::tak::-)To jak dostalas te becikowe,to musieli wam szybko przyznac ten tax credit,prawda?Ja czekalam 10 miesiecy na decyzje czy cos dostaniemy,ale to bylo ponad dwa lata temu:-)
To bylo tak ze jeszcze zanim zaszlam w ciaze to skladalismy aplikacje o tax credit ale nam nie przyznali. Jak urodzilam to od razu wyslalam jeszcze raz,a ze mieli juz wszystkie nasze dane w systemie to w przeciagu chyba 3 tygodni dostalam odpowiedz. Tax creditu nie dostalismy,ale przyznali child tax credit i dzieki temu dostalam becikowe:-).
Dlatego polecam za wczasu zlozyc aplikacje,nawet jesli nie przyznaja to pozniej juz jest z gorki.

Ampar ja się pisze na kawkę, chyba,że będzie mocno padało to wtedy nie, bo autobusem bym jechała, więc byłoby ciężko. Napisz tylko jaki autobus do ciebie dojeżdża.

A ja jeszcze nie spie wlasnie skonczylam prasowac.Nazbieralo mi sie tego:szok: dobrze,ze to lubie:):tak:
O boze a jutro do pracy:wściekła/y:
4muchy jak mozesz to badz jutro tak o 16.30.
A wam dziewczyny zycze jutro ladnej pogody.a no i dobrej kawki beze mnie:crazy: niestety

To co dziewczyny spotykamy się dzisiaj?Mi brak pomysłu na tą pogodę o 6 rano słońce a teraz chmury.Jeżeli będą chętne na spotkanie to ja też dołączę.Piszcie kto na tak i kto na nie.

Czesc dziewczyny!!!KASIA8118-przeciez to Ty mialas sie o pogode modlic:-):-)no i prawie wymodlilas:-Dtylko pewnie zapomnialas o wietrze:-D

Ja jestem chetna na spotkanie,wiatr mi nie przeszkadza:tak:Bo ogolnie jest cieplo i wiatr tez jest cieply:-)

reklama
hej dziewczyny ja tez bym sie chetnie wybrala tylko ze na 10 ide na play grupe i nie wiem czy sie dowiem o ktorej i gdzie sie spotykacie?
:-:)-:)-(Bardzo bym chciala was poznac:)

Do góry