reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

No niestety pada i na spotkanie w parku nie ma szans:-:)-:)-:)-( a przynajmniej dzisiaj:crazy::crazy::crazy:
Ja i tak wybieram się do centrum. Muszę iśc na Foster Square i do TJ HUGIES. Czy któras jest chętna żeby się dołączyc????

Nefretete z tego co ja kiedyś wyczytałam to żeby dostac te 500f musisz dostawac WTC ale w wysokości większej niż family element. Ten family element to dostajesz na dziecko kiedy zarobki są za duże (ale tylko w ich opinii:-p). Tak to było u nas, ponieważ nie dostaliśmy Working TC bo zarabialiśmy za duzo, dostaliśmy tylko Child TC w wysokości 20 funtów tygodniowo i to jest właśnie ten family element.
trochę zagmatwałam:crazy::crazy: W każdym bądź razie chciałam powiedziec że nie zawsze jest tak że jak dostajesz WTC to i macierzyński:no: tak było u nas:wściekła/y:

reklama
Dzien doberek!!!U mnie tez pada:crazy::baffled:Nawet Kube zawiozlam autem do szkoly,chociaz mamy 5 minut spacerekiem:szok::-DI zapowiada sie nudny dzien:-(Ja chyba pojade do rodzicow:rofl2::confused::happy:Co mam w domu sama siedziec:tak:

No to co ,przekladamy na jutro??
KASIA8118-pewnie ty ten deszcz na dzisiaj zamowilas!!:tak::-p:-D
AMPAR-a TY co sie nie odzywasz ?chyba nie przestraszylas sie tego,ze wszystkie chca cie odwiedzic;-):-)Tylko podaj adres:tak:

Doris 78 jak mam byc szczera to trochę chciałam tego deszczu:tak:.Bo dzisiaj mi nie pasuje, a ogólnie to zależy mi na tym żeby byc na spotkaniu.Ale jutro to będę się już modlic tylko o słoneczko o 5 ranio jak mnie tylko synek obudzi:-);-):tak:.To co jutro spotkanie:-p?

Jasminka juz w szkole. A pogoda nawet sie poprawia.
Powiem szczeze ze jak zobaczylam dzisiaj ten deszcz i wiatr to chcialam Jasmince podarowac szkole a ona mi mowi ze chce isc do szkoly:szok::-). No to dawaj ubralam dzieciaki i poszlismy. Ja nadal nie posiadam parasola ani kurtki przeciwdeszczowej.... Ale za to Jasminka ma pelne umundurowanie a Dawidek zostal ubrany w Jasminki wiartowke . Ooooo wlasnie slonko zaswiecilo.
Mam gore prasowania.... jak ja tego nie lubie :-:)crazy::no:.
Zaraz strzele sobie trzecia kawusie i chyba na szydelku porobie troszke. Prasowanie poczeka.

ninnare- gdybysmy byly z tego samego miasta to moze i bysmy sie na porodowce spotkaly :-D czy tobie malenstwo tez tak daje w kość? ja dzisiaj zasnelam po 4 chyba z 15 razy bylam w łazience tak mnie mały molestował. juz przed urodzeniem mozna stwierdzic ADHD :baffled:
przeszlam na urlop bo w sumie nie mialam innego wyjscia...pracowalam przez agencje na poczcie...a w ostatnim czasie ktos z kierownictwa poczty stwierdzil, ze nie powinno byc tu pracownikow z agencji bo to powazny urzad i posłali nas do ..... ja mialam tam taki luzik ze mogla bym pracowac do samych skurczy porodowych, ale niestety... w 7 miesiacu juz innej pracy nie znajde ech
sylwia.m- nio zobaczymy jak to bedzie narazie zlozylam wszystkie papiery i czekam... co bedzie to bedzie... mam nadzieje ze dostane maciezynski bo nie chce byc zdana na utrzymanie mojego kochanego tylko i wylacznie... chociaz dla niego to nie jest problem, ale ja zawsze lubilam miec jakies swoje pieniazki :-D
jasmina111- ja mam trzy parasolki 1 wisi na klamce przy drzwiach frontowych, 2 przy drzwiach tylnych, a 3 w torebce... hahaha moj tata sie ze mnie smieje, przezorny zawsze ubezpieczony
pozdrawiam

Piszecie tak gdzie pracujecie albo gdzie pracowalyscie.... Ciekawa jestem jaka ja znajde prace.... ale to za 1-2 lata. Chce byc w domu z Dawidkiem. Nie chce stracic tego wszystkiego co starcilam przy Jasmince. Mloda bylam i glupia. Ale zastanawiam siw coraz czesciej co moglabym robic.

Doris - masz taki opis "czekam na dziewczynke" czy starasz sie o trzecie dzieciatko???

Ostatnia edycja:
JASMINA-a no marzy mi sie dziewczynka:-):-Di wiem ze bede nie spelniona jak nie bdede miala corki:-(Czasami mam juz dosc i mowie sobie ,ze wystarczy mi dwojka dzieci,ale zaraz jak gdzies widze jaks mala dziewczynke,to tez bym chciala:-):-):tak:
A powiedz mi Jasmina ,co ty dajesz Dawidkowi do jedzenia??Jaki masz dfzienny jadlospis??Jakie zupki mu gotujesz?A deserki.Bo ja mam od jakies czasu problem z moim Dawidem ,nie chce mi jesc:-:)wściekła/y:A zupek to juz wogole nie chce jesc:wściekła/y::-(

KASIUNIA I FABIAN- A ty co dajesz swojemu?KASIEK83 A ty tez napisz co dajesz malemu.
Moze cos zgapie od was:-):-D

reklama
Jasmina 111 a ty już pracowałaś kiedyś w Anglii?Ja jeszcze nie i bardzo boje się tej chwili nie wiem czy sobie poradzę i ogólnie jakoś tak będzie mi dziwnie.Mój mały siedzi w łóżeczku bo ma kare.Ujechac nie idzie z jego pomysłami:no:.

Do góry