reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No niestety pada i na spotkanie w parku nie ma szans:-:)-:)-:)-( a przynajmniej dzisiaj:crazy::crazy::crazy:
Ja i tak wybieram się do centrum. Muszę iśc na Foster Square i do TJ HUGIES. Czy któras jest chętna żeby się dołączyc????

Nefretete z tego co ja kiedyś wyczytałam to żeby dostac te 500f musisz dostawac WTC ale w wysokości większej niż family element. Ten family element to dostajesz na dziecko kiedy zarobki są za duże (ale tylko w ich opinii:-p). Tak to było u nas, ponieważ nie dostaliśmy Working TC bo zarabialiśmy za duzo, dostaliśmy tylko Child TC w wysokości 20 funtów tygodniowo i to jest właśnie ten family element.
trochę zagmatwałam:crazy::crazy: W każdym bądź razie chciałam powiedziec że nie zawsze jest tak że jak dostajesz WTC to i macierzyński:no: tak było u nas:wściekła/y:

reklama
Dzien doberek!!!U mnie tez pada:crazy::baffled:Nawet Kube zawiozlam autem do szkoly,chociaz mamy 5 minut spacerekiem:szok::-DI zapowiada sie nudny dzien:-(Ja chyba pojade do rodzicow:rofl2::confused::happy:Co mam w domu sama siedziec:tak:

No to co ,przekladamy na jutro??
KASIA8118-pewnie ty ten deszcz na dzisiaj zamowilas!!:tak::-p:-D
AMPAR-a TY co sie nie odzywasz ?chyba nie przestraszylas sie tego,ze wszystkie chca cie odwiedzic;-):-)Tylko podaj adres:tak:

Doris 78 jak mam byc szczera to trochę chciałam tego deszczu:tak:.Bo dzisiaj mi nie pasuje, a ogólnie to zależy mi na tym żeby byc na spotkaniu.Ale jutro to będę się już modlic tylko o słoneczko o 5 ranio jak mnie tylko synek obudzi:-);-):tak:.To co jutro spotkanie:-p?

Jasminka juz w szkole. A pogoda nawet sie poprawia.
Powiem szczeze ze jak zobaczylam dzisiaj ten deszcz i wiatr to chcialam Jasmince podarowac szkole a ona mi mowi ze chce isc do szkoly:szok::-). No to dawaj ubralam dzieciaki i poszlismy. Ja nadal nie posiadam parasola ani kurtki przeciwdeszczowej.... Ale za to Jasminka ma pelne umundurowanie a Dawidek zostal ubrany w Jasminki wiartowke . Ooooo wlasnie slonko zaswiecilo.
Mam gore prasowania.... jak ja tego nie lubie :-:)crazy::no:.
Zaraz strzele sobie trzecia kawusie i chyba na szydelku porobie troszke. Prasowanie poczeka.

ninnare- gdybysmy byly z tego samego miasta to moze i bysmy sie na porodowce spotkaly :-D czy tobie malenstwo tez tak daje w kość? ja dzisiaj zasnelam po 4 chyba z 15 razy bylam w łazience tak mnie mały molestował. juz przed urodzeniem mozna stwierdzic ADHD :baffled:
przeszlam na urlop bo w sumie nie mialam innego wyjscia...pracowalam przez agencje na poczcie...a w ostatnim czasie ktos z kierownictwa poczty stwierdzil, ze nie powinno byc tu pracownikow z agencji bo to powazny urzad i posłali nas do ..... ja mialam tam taki luzik ze mogla bym pracowac do samych skurczy porodowych, ale niestety... w 7 miesiacu juz innej pracy nie znajde ech
sylwia.m- nio zobaczymy jak to bedzie narazie zlozylam wszystkie papiery i czekam... co bedzie to bedzie... mam nadzieje ze dostane maciezynski bo nie chce byc zdana na utrzymanie mojego kochanego tylko i wylacznie... chociaz dla niego to nie jest problem, ale ja zawsze lubilam miec jakies swoje pieniazki :-D
jasmina111- ja mam trzy parasolki 1 wisi na klamce przy drzwiach frontowych, 2 przy drzwiach tylnych, a 3 w torebce... hahaha moj tata sie ze mnie smieje, przezorny zawsze ubezpieczony
pozdrawiam

Piszecie tak gdzie pracujecie albo gdzie pracowalyscie.... Ciekawa jestem jaka ja znajde prace.... ale to za 1-2 lata. Chce byc w domu z Dawidkiem. Nie chce stracic tego wszystkiego co starcilam przy Jasmince. Mloda bylam i glupia. Ale zastanawiam siw coraz czesciej co moglabym robic.

Doris - masz taki opis "czekam na dziewczynke" czy starasz sie o trzecie dzieciatko???

Ostatnia edycja:
JASMINA-a no marzy mi sie dziewczynka:-):-Di wiem ze bede nie spelniona jak nie bdede miala corki:-(Czasami mam juz dosc i mowie sobie ,ze wystarczy mi dwojka dzieci,ale zaraz jak gdzies widze jaks mala dziewczynke,to tez bym chciala:-):-):tak:
A powiedz mi Jasmina ,co ty dajesz Dawidkowi do jedzenia??Jaki masz dfzienny jadlospis??Jakie zupki mu gotujesz?A deserki.Bo ja mam od jakies czasu problem z moim Dawidem ,nie chce mi jesc:-:)wściekła/y:A zupek to juz wogole nie chce jesc:wściekła/y::-(

KASIUNIA I FABIAN- A ty co dajesz swojemu?KASIEK83 A ty tez napisz co dajesz malemu.
Moze cos zgapie od was:-):-D

reklama
Jasmina 111 a ty już pracowałaś kiedyś w Anglii?Ja jeszcze nie i bardzo boje się tej chwili nie wiem czy sobie poradzę i ogólnie jakoś tak będzie mi dziwnie.Mój mały siedzi w łóżeczku bo ma kare.Ujechac nie idzie z jego pomysłami:no:.

Do góry