reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Najlepiej bedzie jak sie spiszemy jutro!mnie tez taka pogoda jak dzis odpowiada!
Kasia8118-jeszcze nie wszystko stracone!!!wystarczy tylko sie postarac:-pa moze nastepnym razem bedzie dziewczynka?!:tak::-D:-)

reklama
Asiunia221 no ja też myślę że jeszcze nic straconego;-).Sylwia.m fajne masz te fotki małego:tak:.Mój mały maruda już śpi,a stary maruda ogląda mecz:-).Właśnie co skończyłam cwiczyc trochę zmachana jestem:baffled: ale co tam ruch to zdrowie:happy:.A ty ASIUNIA221a ty nie planujesz jeszcze jednego dziecka?Ale ciekawska jestem co?

cocolino25- bardzo ładne imię wybraliście dla swojego maleństwa:-):-):-). Ja dla Julki dostałam te angielskie becikowe, niestety nie znam szczegółów bo wszystko mi mąż załatwiał. Zapytam go i ci napiszę tylko pewnie dopiero jutro bo mąż teraz ogląda mecz.

cocolino25 po aplikacje na becikowe musisz isc do job centre lub zadzwonic to Ci przysla. Aby otrzymac te pieniadze musisz pobierac przynajmniej jeden z tych zasilkow

Income Suport (zasiłek dla bezrobotnych)
Child Tax Credit
Working Tax Credit

Job Seekers Allowance ( zasiłek dla osób poszukujących pracy)
Pension Credit
Bez tego ani rusz
Jobcentre Plus - Working Age Benefits Social Fund Sure Start Maternity Grant

COCOLINO25-Czy dostajes jakies benefity?Bo jak nie,to nie dostaniesz niestety.Te 500 f,dostaje sie jak sie pobiera;tax credit,child benefit,jakis tam allowance i jak sie jest bezrobotnym...:tak:No i fajnie ,ze bedziesz miala dziewczynke:-):-)Ja tez marze o dziewczynce:tak::-)
4muchy-A ty masz corcie:-) i ma imie ktore mam zarezerwowane dla mojej coreczki,ktora kiedys wkoncu bedzie:-):-D:-p:laugh2:
A ty bedziesz na spotkaniu jutro albo w czwartek??
KASIUNIA I FABIAN-a TY wmkazdym tygodniu w inne dni pracujesz?Bo niezrozumialam.

Ostatnia edycja:
doris78-imię dla dziewczynki mieliśmy już wybrane przy pierwszej ciąży i jak się okazało na ostatnim usg że to chłopak to trochę spanikowaliśmy bo z imieniem dla chłopaka mieliśmy problem. Bardzo bym chciała się z wami spotkać dziewczyny ale nie wiem jak Julka zechce jutro spać w dzień. Rosną jej zęby i to hurtem i wszystko jej się poprzestawiało.

cocolino25- widzę że już dziewczyny wszystko Ci napisały

Ostatnia edycja:
Kasia8118-pewnie ze chce miec jeszcze jedno dziecko ale chyba jeszcze nie teraz;-)
I wcale nie jestes ciekawska!!!
Ola jeszcze nie spi,po poludniu sie 2 godzinki zdrzemnela i teraz za bardzo nie chce isc spac!!!

4muchy-u mnie Julcia miala byc juz za pierwszym razem,potem za drugim:-):-Dno nic moze wyjdzie za trzecim:-D:-D:-D:-D
KAMA-i jak dajesz juz Maksikowi jedzonko??I smakuje mu??

reklama
Do góry