reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie. Ja myślę,że tak jak Sylwia mówi, najlpeiej jutro się spiszemy i zobaczymy jaka pogoda będzie.
Marta to ja tez się pisze do Ciebie na kawkę. Tylko napisz jak się do ciebie jedzie :)
Kasiu jak się z Tobą można umówic na robienie włosków. Musze je lekko do porządku doprowadzić tzn ścięcie itd. Wysyłam ci na privie mój numer tel i gg to mi odpisz i nie będziemy forum zaśmiecały :)
Mam jednak nadzieje,że jutro nam pogoda łaskawa będzie :)
Całuski

reklama
Cocolino mozna tez dostac becikowe jezeli jestes w trakcie zalatwiania ktoregos z tych benefitow czy WTC. podanie mozna skladac na 11 tyg przed rozwiazaniem ale nie pozniej niz 3 miesiace po urodzeniu... wiec jesli teraz nie dostajesz zadnego z nich to po urodzeniu napewno benefity na dziecko dostaniesz, wiec becikowe sie nalezy. co prawda moj angielski najlepsiejszy nie jest ale tak zrozumialam tekst z jednej ksiazeczki, ktora otrzymalam od poloznej aczkolwiek moge sie mylic :zawstydzona/y:

Hej! uf przebrnelam przez posty ale macie tempo dziewczyny!

Cocolino- bylam w tym councilu gadalam z babka, wzielam wnioski do wypelnienia.
Gratuluje dziewczynki!! ale Ci fajnie ze jestes pewna kto mieszka w brzuszku!!:-)

Nefretete - witam, moje małe urodzic powinno sie około 10 września wiec mamy zblizone terminy:) Prawdopodobnie dziewczynka, ale wiadomo jak to jest.
Juz przeszłaś na urlop? ja myśle o tym żeby za miesiąc pojsc, najpierw wykorzystam holiday - ze 28dni bedzie, a potem maternity leave.
Tez nie lubie siedziec w domu ale w pracy ostatnio ciezko mi sie robi, a zdrowie maluszka najważniejsze.

Mam ndzieje ze pogoda sie poprawi bo tak na razie szaro-buro, pozdrowionka lece do pracy

No kochane u mnie już pada za oknem:confused:.I co jaka decyzja co do spotkania:baffled:?Sprawdzałam jeszcze rano pogodę i jutro słoneczko i cieplutko, a dzisiaj ani słonecznie ani ciepło:no:.Jeżeli spotkanie będzie jutro to ja będę na 100:-).Dzisiaj mam wizytę w przychodni,ale to już wam pisałam.

Dziewczyny dzisiaj od rana totalne świecie mały wspina się na okno i je uchyla żeby czyścic parapet:no: normalnie ujechac nie idzie co go zdejmę to on znowu w tym samym miejscu.Zapowiada się nerwowy dzień:-(.

reklama
Do góry