reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie. Ja myślę,że tak jak Sylwia mówi, najlpeiej jutro się spiszemy i zobaczymy jaka pogoda będzie.
Marta to ja tez się pisze do Ciebie na kawkę. Tylko napisz jak się do ciebie jedzie :)
Kasiu jak się z Tobą można umówic na robienie włosków. Musze je lekko do porządku doprowadzić tzn ścięcie itd. Wysyłam ci na privie mój numer tel i gg to mi odpisz i nie będziemy forum zaśmiecały :)
Mam jednak nadzieje,że jutro nam pogoda łaskawa będzie :)
Całuski

reklama
Cocolino mozna tez dostac becikowe jezeli jestes w trakcie zalatwiania ktoregos z tych benefitow czy WTC. podanie mozna skladac na 11 tyg przed rozwiazaniem ale nie pozniej niz 3 miesiace po urodzeniu... wiec jesli teraz nie dostajesz zadnego z nich to po urodzeniu napewno benefity na dziecko dostaniesz, wiec becikowe sie nalezy. co prawda moj angielski najlepsiejszy nie jest ale tak zrozumialam tekst z jednej ksiazeczki, ktora otrzymalam od poloznej aczkolwiek moge sie mylic :zawstydzona/y:

Hej! uf przebrnelam przez posty ale macie tempo dziewczyny!

Cocolino- bylam w tym councilu gadalam z babka, wzielam wnioski do wypelnienia.
Gratuluje dziewczynki!! ale Ci fajnie ze jestes pewna kto mieszka w brzuszku!!:-)

Nefretete - witam, moje małe urodzic powinno sie około 10 września wiec mamy zblizone terminy:) Prawdopodobnie dziewczynka, ale wiadomo jak to jest.
Juz przeszłaś na urlop? ja myśle o tym żeby za miesiąc pojsc, najpierw wykorzystam holiday - ze 28dni bedzie, a potem maternity leave.
Tez nie lubie siedziec w domu ale w pracy ostatnio ciezko mi sie robi, a zdrowie maluszka najważniejsze.

Mam ndzieje ze pogoda sie poprawi bo tak na razie szaro-buro, pozdrowionka lece do pracy

No kochane u mnie już pada za oknem:confused:.I co jaka decyzja co do spotkania:baffled:?Sprawdzałam jeszcze rano pogodę i jutro słoneczko i cieplutko, a dzisiaj ani słonecznie ani ciepło:no:.Jeżeli spotkanie będzie jutro to ja będę na 100:-).Dzisiaj mam wizytę w przychodni,ale to już wam pisałam.

Dziewczyny dzisiaj od rana totalne świecie mały wspina się na okno i je uchyla żeby czyścic parapet:no: normalnie ujechac nie idzie co go zdejmę to on znowu w tym samym miejscu.Zapowiada się nerwowy dzień:-(.

reklama
Do góry