reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Nefretete ja nie słyszałam nic a nic na temat jakiś 4tysięcy, które się niby dostaje:no: Nam to becikowe tez się nie należało:-( więc 500 przeszło koło nosa, ale co tam:-p
A macierzyński pobierałam przez 6 tygodni w wysokości 90% tygodniówki a potem to tylko 112.tygodniowo przez 6 miesięcy:-)

reklama
Dziewczyny parę minut temu wróciłam z przychodni i nic nie załatwiłam bo nie chcieli mnie dzisiaj zarejestrowac bo mają niby zbyt dużo chorych i zapisali mi małego na jutro na 14.40 .Więc dupa mnie jutro i tak na spotkaniu nie będzie nawet jak pogoda będzie ok.:no: no chyba że zdecydujecie się na czwartek:-p.Trochę na to liczę:-p.

Kasia1881 no ja jutro nie prcuje.Ale ze spotkania chyba lipa nie?Ta pogoda mnie wkurza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KAMA Nie możemy Ci posłać żywych róż kwitnących, posyłamy Ci tylko kilka słów gorących. Życzymy Ci szczęścia, wiele radości, stu lat życia i pomyślnej przyszłości. Niech los z oczu jednej łzy nie wyciśnie i niech Ci się w życiu układa pomyślnie.

NEFRETETE-ja tez nic takiego nie dostalam i nie wiem czy Job Center jest taki laskawy i znajduje komus 4 tys??:-:)baffled:Mi do maternity allowance zabraklo 1 tygodnia!!:wściekła/y::szok::no:I nic w zamian nie dostalam:-(Tagze nie wiem:crazy::rofl2::baffled:
Ampar-Czy Ty masz tyle kubkow do kawy??:-):-D:-p
Kasiunia i Fabian-A Ty w jakie dni pracujesz??Bo mozemy ustalic nasze spotkania, do dnia w ktorym Ty nie pracujesz:-):tak:

Dziewczyny ,ja nie wiem ale dla mnie, taka pogoda jak dzisiaj moze byc:-)Najwazniejsze aby nie padalo!!!!Cieplo dzisiaj jest,nie wieje,tylko slonca nie ma:tak:Tagze zgadzam sie ze Sylwia,ze bvysmy jutro sie spisaly:-)Chyba ze chcecie przelozyc.
Sylwia -fajnie zrobilas z tymi zdjeciami:-):tak:oj kobitko!!!Ucz sie do egzaminu!!!!!:-):-p

jasmina111-pytaj, chętnie podzielę się doświadczeniem.Do szkoły chodzi już dwa lata.Pierwszy rok do przedszkola (2 godz. dziennie) i teraz pierwsza klasa. Adam już mówi po angielsku dość dobrze, może jeszcze nie jak angielski pięciolatek ale co chce to powie. A jak zaczynał to nie znał ani jednego słowa. W domu nie rozmawiamy po anielsku. Czasami tylko pomagałam Adasiowi w nauce alfabetu i liczeniu. Chociaż mówi się że dzieci uczą się języków szybciej to naprawdę przeżywają to że nie rozumieją. Adamowi w szkole genarlnie się podoba ale ma swoje chwile zwątpienia i mówi że chce wracać do Polski. i tu cytat"Bo już dosyć mam tych Anglików". Trzymam kciuki za Jaśminkę

Hej dziewczyny

mam pytanie odnosnie tego becikowego czy ktos wie kiedy najlepiej złożyc papiery i skąd mam je wziąśc może to i za wcześnie ale zawsze warto wiedziec.
no i musze się pochwalic będziemy mieli corkę Emilię .

Pozdrawiam :)

reklama
Do góry