reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Nefretete ja nie słyszałam nic a nic na temat jakiś 4tysięcy, które się niby dostaje:no: Nam to becikowe tez się nie należało:-( więc 500 przeszło koło nosa, ale co tam:-p
A macierzyński pobierałam przez 6 tygodni w wysokości 90% tygodniówki a potem to tylko 112.tygodniowo przez 6 miesięcy:-)

reklama
Dziewczyny parę minut temu wróciłam z przychodni i nic nie załatwiłam bo nie chcieli mnie dzisiaj zarejestrowac bo mają niby zbyt dużo chorych i zapisali mi małego na jutro na 14.40 .Więc dupa mnie jutro i tak na spotkaniu nie będzie nawet jak pogoda będzie ok.:no: no chyba że zdecydujecie się na czwartek:-p.Trochę na to liczę:-p.

Kasia1881 no ja jutro nie prcuje.Ale ze spotkania chyba lipa nie?Ta pogoda mnie wkurza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KAMA Nie możemy Ci posłać żywych róż kwitnących, posyłamy Ci tylko kilka słów gorących. Życzymy Ci szczęścia, wiele radości, stu lat życia i pomyślnej przyszłości. Niech los z oczu jednej łzy nie wyciśnie i niech Ci się w życiu układa pomyślnie.

NEFRETETE-ja tez nic takiego nie dostalam i nie wiem czy Job Center jest taki laskawy i znajduje komus 4 tys??:-:)baffled:Mi do maternity allowance zabraklo 1 tygodnia!!:wściekła/y::szok::no:I nic w zamian nie dostalam:-(Tagze nie wiem:crazy::rofl2::baffled:
Ampar-Czy Ty masz tyle kubkow do kawy??:-):-D:-p
Kasiunia i Fabian-A Ty w jakie dni pracujesz??Bo mozemy ustalic nasze spotkania, do dnia w ktorym Ty nie pracujesz:-):tak:

Dziewczyny ,ja nie wiem ale dla mnie, taka pogoda jak dzisiaj moze byc:-)Najwazniejsze aby nie padalo!!!!Cieplo dzisiaj jest,nie wieje,tylko slonca nie ma:tak:Tagze zgadzam sie ze Sylwia,ze bvysmy jutro sie spisaly:-)Chyba ze chcecie przelozyc.
Sylwia -fajnie zrobilas z tymi zdjeciami:-):tak:oj kobitko!!!Ucz sie do egzaminu!!!!!:-):-p

jasmina111-pytaj, chętnie podzielę się doświadczeniem.Do szkoły chodzi już dwa lata.Pierwszy rok do przedszkola (2 godz. dziennie) i teraz pierwsza klasa. Adam już mówi po angielsku dość dobrze, może jeszcze nie jak angielski pięciolatek ale co chce to powie. A jak zaczynał to nie znał ani jednego słowa. W domu nie rozmawiamy po anielsku. Czasami tylko pomagałam Adasiowi w nauce alfabetu i liczeniu. Chociaż mówi się że dzieci uczą się języków szybciej to naprawdę przeżywają to że nie rozumieją. Adamowi w szkole genarlnie się podoba ale ma swoje chwile zwątpienia i mówi że chce wracać do Polski. i tu cytat"Bo już dosyć mam tych Anglików". Trzymam kciuki za Jaśminkę

Hej dziewczyny

mam pytanie odnosnie tego becikowego czy ktos wie kiedy najlepiej złożyc papiery i skąd mam je wziąśc może to i za wcześnie ale zawsze warto wiedziec.
no i musze się pochwalic będziemy mieli corkę Emilię .

Pozdrawiam :)

reklama
Do góry