reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Zgadzam sie z Kasia,chyba lepiej przelozyc na czwartek albo piatek!:tak:co wy na to??
Ampar -ale twoja propozycja tez jest do przyjecia:tak::tak::-D:-)!!!Ale agent z tego twojego synka!!:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
dzieki Jasminka111 :-) jakas taka dziwnie nieśmiala jestem... pewnie dlatego ze juz troche zżyte ze soba jestescie, a ja sie nie lubie wpitalac na siłe :zawstydzona/y: od czasu do czasu cos od siebie wtrynie tylko

Nefretete- wpitolilam to ja sie. bezposrednio, od razu, bez pytania , prosto na spotkanie. I zyje:-D

Do wieczora- pogoda to juz nieciekawa a ja musze wyjsc o 3. Papa

Ale jakiś dzisiaj nudny ten dzień i ta pogoda za oknem też jakoś nie mobilizuje do niczego:crazy:.Czekam na męża bo jedziemy dzisiaj do przychodni na kontrole.Ciekawa jestem co powie lekarka bo po tym Olilatum to mały dostał jeszcze gorszej wysypki niż miał 2 tygodnie wcześniej.Niby miało pomóc.No może to jej da coś do myślenia i zapisze mi w końcu to mleko na receptę,a nie wymyśla mi tu jakąś egzemę:wściekła/y:.

nefretete - pokoik dla dziecka masz juz przygotowany? Ubranka kupione? I oczywiscie czy wiesz kto sie urodzi. Jezeli wczesniej pisalas to przepraszam ale niedoczytalam. Ups.

A pogode mamy naprawde do bani.

Ale jakiś dzisiaj nudny ten dzień i ta pogoda za oknem też jakoś nie mobilizuje do niczego:crazy:.Czekam na męża bo jedziemy dzisiaj do przychodni na kontrole.Ciekawa jestem co powie lekarka bo po tym Olilatum to mały dostał jeszcze gorszej wysypki niż miał 2 tygodnie wcześniej.Niby miało pomóc.No może to jej da coś do myślenia i zapisze mi w końcu to mleko na receptę,a nie wymyśla mi tu jakąś egzemę:wściekła/y:.
Jasminka ma takie uczulenie na raczkach ze szok a lekarz powiedzial zeby kremem nivea smarowac! :szok::szok::szok:. Jako ze czasami cisna mi sie brzydkie slowa na usta.... nie bede wiecej pisala co mysle o tutejszych lekarzach.:crazy::baffled::crazy:

Nefretete tez na początku głupio było mi się odzywac. Myślałam dokładnie to samo co Ty teraz:tak::tak: Zobaczysz, chwila moment i będziesz się tu czuła jak u siebie;-) Pisz śmiało co tylko chcesz:tak: Wiesz, że my lubimy jak tu się coś dzieje. A im nas więcej tym ciekawiej:-)

Ampar to w piątek możesz się spodziewac około 10 gości bo my z Dorota też się do Ciebie wybieramy:tak:;-)

A co do jutrzejszego spotkania to hmm, ta pogoda jest taka zmienna. Dzisiaj też miało padac a jak narazie nie pada. Może rano podejmiemy ostateczna decyzję??? Co Wy na to??? Bo ja chyba i tak będę musiała jechac do centrum:crazy::crazy::crazy:

bedziemy mieli faceta, a na imie bedzie miał Alexander Leon
pokoik juz trzy tygodnie temu wymalowalam, tylko jeszcze do konca nie wiadomo czy zostaniemy w tym domku :baffled: W zeszlym tygodniu zlozylismy podanie o mieszkanie socjalne- maja dac odpowiedz w ciągu 2 tygodni. i podobno prawdopodobnie dadza nam zanim malenstwo sie pojawi, ale to sie jeszcze okaze...;-)
poza 3 parami śpioszkow i 3 parami skarpetek jeszcze nic dla małego nie mam. czekam z tym do ostatniego miesiaca. jak narazie wole nie wchodzic do sklepow z ciuszkami i tp bo swira dostaje. moj ukochany stwierdzil, ze pojedziemy za jakis czas i wszystko razem kupimy, wiec pozostalo mi cierpliwie czekac... poza tym sama na miasto juz nie wychodze... ostatnio jak bylismy w supermarkecie na zakupach zakrecilo mi sie w glowie ze omalo co nie wyladowalam w ladzie z kurczakami z rozna:baffled: naszczescie moj mezczyzna ma refleks i zdazyl mnie zlapac

a tak z innej beczki to mam pytanie:
ostatnio rozmawialam z pewno dziewczyna, ktora urodzila dziecko 10miesiecy temu. pytalam sie jej jak zalatwia sie te wszystkie swiadczenia typu maciezynski, becikowe itp... ona mi powiedziala cos takiego, ze becikowego w kwocie 500Ł jej nie przyznali bo ona i jej man mieli za duze zarobki w ostatnim roku... zdenerwowana poszla do job centre i tam podobno znalezli dla niej "cos" (nazwy nie pamieta) obliczalo sie to z jej zarobkow, ktore uzyskala w czasie ciazy i wyszlo jej , ze dostala od panstwa 4000Ł. i to jest moje pytanie: CO TO JEST? :-)
probowalam szukac tego w necie. znalazlam wszelkie informacje na temat benefitow, ale zaden nie ma nic z tym wspolnego.

dzieki za przyjecie i miłe słowa... ja mam duzo czasu wiec moge wam czasami tu cos namieszac :-D

reklama
kama. duzo wszystkiego czego zapragniesz,szczescia i jeszcze wiekszej milosci, slonka i spelnienia najwiekszego marzonka

Do góry