reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Zgadzam sie z Kasia,chyba lepiej przelozyc na czwartek albo piatek!:tak:co wy na to??
Ampar -ale twoja propozycja tez jest do przyjecia:tak::tak::-D:-)!!!Ale agent z tego twojego synka!!:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
dzieki Jasminka111 :-) jakas taka dziwnie nieśmiala jestem... pewnie dlatego ze juz troche zżyte ze soba jestescie, a ja sie nie lubie wpitalac na siłe :zawstydzona/y: od czasu do czasu cos od siebie wtrynie tylko

Nefretete- wpitolilam to ja sie. bezposrednio, od razu, bez pytania , prosto na spotkanie. I zyje:-D

Do wieczora- pogoda to juz nieciekawa a ja musze wyjsc o 3. Papa

Ale jakiś dzisiaj nudny ten dzień i ta pogoda za oknem też jakoś nie mobilizuje do niczego:crazy:.Czekam na męża bo jedziemy dzisiaj do przychodni na kontrole.Ciekawa jestem co powie lekarka bo po tym Olilatum to mały dostał jeszcze gorszej wysypki niż miał 2 tygodnie wcześniej.Niby miało pomóc.No może to jej da coś do myślenia i zapisze mi w końcu to mleko na receptę,a nie wymyśla mi tu jakąś egzemę:wściekła/y:.

nefretete - pokoik dla dziecka masz juz przygotowany? Ubranka kupione? I oczywiscie czy wiesz kto sie urodzi. Jezeli wczesniej pisalas to przepraszam ale niedoczytalam. Ups.

A pogode mamy naprawde do bani.

Ale jakiś dzisiaj nudny ten dzień i ta pogoda za oknem też jakoś nie mobilizuje do niczego:crazy:.Czekam na męża bo jedziemy dzisiaj do przychodni na kontrole.Ciekawa jestem co powie lekarka bo po tym Olilatum to mały dostał jeszcze gorszej wysypki niż miał 2 tygodnie wcześniej.Niby miało pomóc.No może to jej da coś do myślenia i zapisze mi w końcu to mleko na receptę,a nie wymyśla mi tu jakąś egzemę:wściekła/y:.
Jasminka ma takie uczulenie na raczkach ze szok a lekarz powiedzial zeby kremem nivea smarowac! :szok::szok::szok:. Jako ze czasami cisna mi sie brzydkie slowa na usta.... nie bede wiecej pisala co mysle o tutejszych lekarzach.:crazy::baffled::crazy:

Nefretete tez na początku głupio było mi się odzywac. Myślałam dokładnie to samo co Ty teraz:tak::tak: Zobaczysz, chwila moment i będziesz się tu czuła jak u siebie;-) Pisz śmiało co tylko chcesz:tak: Wiesz, że my lubimy jak tu się coś dzieje. A im nas więcej tym ciekawiej:-)

Ampar to w piątek możesz się spodziewac około 10 gości bo my z Dorota też się do Ciebie wybieramy:tak:;-)

A co do jutrzejszego spotkania to hmm, ta pogoda jest taka zmienna. Dzisiaj też miało padac a jak narazie nie pada. Może rano podejmiemy ostateczna decyzję??? Co Wy na to??? Bo ja chyba i tak będę musiała jechac do centrum:crazy::crazy::crazy:

bedziemy mieli faceta, a na imie bedzie miał Alexander Leon
pokoik juz trzy tygodnie temu wymalowalam, tylko jeszcze do konca nie wiadomo czy zostaniemy w tym domku :baffled: W zeszlym tygodniu zlozylismy podanie o mieszkanie socjalne- maja dac odpowiedz w ciągu 2 tygodni. i podobno prawdopodobnie dadza nam zanim malenstwo sie pojawi, ale to sie jeszcze okaze...;-)
poza 3 parami śpioszkow i 3 parami skarpetek jeszcze nic dla małego nie mam. czekam z tym do ostatniego miesiaca. jak narazie wole nie wchodzic do sklepow z ciuszkami i tp bo swira dostaje. moj ukochany stwierdzil, ze pojedziemy za jakis czas i wszystko razem kupimy, wiec pozostalo mi cierpliwie czekac... poza tym sama na miasto juz nie wychodze... ostatnio jak bylismy w supermarkecie na zakupach zakrecilo mi sie w glowie ze omalo co nie wyladowalam w ladzie z kurczakami z rozna:baffled: naszczescie moj mezczyzna ma refleks i zdazyl mnie zlapac

a tak z innej beczki to mam pytanie:
ostatnio rozmawialam z pewno dziewczyna, ktora urodzila dziecko 10miesiecy temu. pytalam sie jej jak zalatwia sie te wszystkie swiadczenia typu maciezynski, becikowe itp... ona mi powiedziala cos takiego, ze becikowego w kwocie 500Ł jej nie przyznali bo ona i jej man mieli za duze zarobki w ostatnim roku... zdenerwowana poszla do job centre i tam podobno znalezli dla niej "cos" (nazwy nie pamieta) obliczalo sie to z jej zarobkow, ktore uzyskala w czasie ciazy i wyszlo jej , ze dostala od panstwa 4000Ł. i to jest moje pytanie: CO TO JEST? :-)
probowalam szukac tego w necie. znalazlam wszelkie informacje na temat benefitow, ale zaden nie ma nic z tym wspolnego.

dzieki za przyjecie i miłe słowa... ja mam duzo czasu wiec moge wam czasami tu cos namieszac :-D

reklama
kama. duzo wszystkiego czego zapragniesz,szczescia i jeszcze wiekszej milosci, slonka i spelnienia najwiekszego marzonka

Do góry