reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam wszystkich

Droga Kamo

Wszystkiego Najlepszego
z Okazji Przepieknych Urodzin.
Niech usmiech zawsze gosci na Twej twarzy. Spelnienia wszystkich marzen.

A u mnie nic nowego, Jasmina wyprowadzila mnie dzisiaj z rownowagi. Zaczela fochy stroic bo uczesalam ja inaczej niz ona chciala..... Luuuuuudzie trzymajcie mnie.
Dawidkowi znowu gile ciekna z noska, a bylo juz tak ladnie. Mysle ze on ma alergie
ale to tylko moje domysly. Odnosnie zakupow to tygodniowo na nasza rodzinke wydajemy 70-80 funtow. Jak zrobimy zakupy za 60 funtow to w tygodniu i tak trzeba cos dokupic. A ten pomysl z kupowaniem srodkow czystosci w sklepie za 1 funta to skorzystam napewno.
Ide teraz zrobic sobie kawke.
zajrze troche pozniej.

reklama
No mały już śpi od jakiś 15 minut szkoda że ja nie potrawie spac w dzień bo chętnie bym przespała się trochę.Mam pytanie dziewczyny może wiecie gdzie można kupic jakieś fajne duże łóżko w dobrej cenie.

mam nadzieje ze nie macie nic na przeciwko zebym sie troche poudzielała na wszym topiku?:zawstydzona/y:
kasia8118- polecam IKEA'e mozna wyrwac naprawde fajne mabelki i nie tylko. przy wejsciu jest katalog, w ktorym jest wszystko. na sklepie czasami trudno cos wylukac (chyba że masz baaaardzo duzo czasu aby wszystko obejzec) bo tam jest wszystkiego od groma.;-)

4muchy - Doris juz sie pytala o szkole Adama ale i ja mam pytanko. Jak sobie radzi Adam z angielskim? Czy rozmawiasz z nim w domu tez po angielsku? Kurcze pytam bo czasami nie wiem co mam robic zeby Jasmince pomoc w nauce jezyka.... Bo ja jestem taka matka panikara :szok::szok::szok:
nefretete - pisz sobie kochana z nami o czym tylko chcesz :-)

"Kama!"
Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w siebie,
trafnych zrzadzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęścia w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego... ... Ja!

:tak::-D:-)
Laseczki no ja juz taka jestem!!!Zal mi go zostawiac samego,i wiem ze on jak nie bedzie mial w lodowce czegos juz gotowego to nic nie zje!!!,albo pojdzie po pizze!!
Moj maz tez strasznie "znygusial",jak nie zrobie mu kolacji to pojdzie glodny spac,bo sam sobie nie uszykuje!!Ale chociaz w weekendy sprzata jak ja jestem w pracy!!!Ja juz zaliczylam kawke,Ola sobie teraz maluje farbkami wiec mam spokoj!

Hej dziewczyny
Ja dzisiaj wstalam o 5.30. maly zrobil mi pobudke a potem na play group pokazal jaki jest zmeczony:szok:Oprocz tego jeszcze wycisnal sobie paste do zebow na wlosy i rozsmarowal raczkami:wściekła/y:

Sylwia- ja mojemu tez podalam sklepy gdzie moze sie zaopatrzyc:tak:

Szkoda by bylo gdyby jutro padalo. A moze ktoras jest chetna wpasc do mnie na ogrod na kawke jakby w piatek bylo ladnie?- Kasia8118, Niunka- musze i chce sie wam zrewanzowac
Ja dzisiaj po poludniu jade do leeds do znajomego na obiad i mam nadzieje potem pojsc wczesniej spac

Dziewczyny- wystawiam jutro na ebayu nowe lozeczko turystyczne. Kupione w woolworthsie za 60 funtow ja wystawiam za 30+10 przesylka. Pisze bo moze ktoras potrzebuje to sprzedam za 30 nie przez ebay. Nigdy nie uzyte bo mam za maly salon- chcialam jako kojec dla malego. Wklejam zdjecie

Załączniki

• 14149158.jpg
    14149158.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Asiunia221 nie ty jedna sprawdzałaś pogodę na jutro ja też już pisałam że jutro ma byc lipna pogoda:crazy:.Ale czwartek i piątek niby ok.To może przełożymy spotkanie co dziewczyny:confused: jest to jakiś problem. Jak tak to piszcie.Mi każdy dzień pasuje ,ale szkoda jechac do parku i potem z niego uciekac jak zacznie padac.

Do góry