reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witam wszystkich

Droga Kamo

Wszystkiego Najlepszego
z Okazji Przepieknych Urodzin.
Niech usmiech zawsze gosci na Twej twarzy. Spelnienia wszystkich marzen.

A u mnie nic nowego, Jasmina wyprowadzila mnie dzisiaj z rownowagi. Zaczela fochy stroic bo uczesalam ja inaczej niz ona chciala..... Luuuuuudzie trzymajcie mnie.
Dawidkowi znowu gile ciekna z noska, a bylo juz tak ladnie. Mysle ze on ma alergie
ale to tylko moje domysly. Odnosnie zakupow to tygodniowo na nasza rodzinke wydajemy 70-80 funtow. Jak zrobimy zakupy za 60 funtow to w tygodniu i tak trzeba cos dokupic. A ten pomysl z kupowaniem srodkow czystosci w sklepie za 1 funta to skorzystam napewno.
Ide teraz zrobic sobie kawke.
zajrze troche pozniej.

reklama
No mały już śpi od jakiś 15 minut szkoda że ja nie potrawie spac w dzień bo chętnie bym przespała się trochę.Mam pytanie dziewczyny może wiecie gdzie można kupic jakieś fajne duże łóżko w dobrej cenie.

mam nadzieje ze nie macie nic na przeciwko zebym sie troche poudzielała na wszym topiku?:zawstydzona/y:
kasia8118- polecam IKEA'e mozna wyrwac naprawde fajne mabelki i nie tylko. przy wejsciu jest katalog, w ktorym jest wszystko. na sklepie czasami trudno cos wylukac (chyba że masz baaaardzo duzo czasu aby wszystko obejzec) bo tam jest wszystkiego od groma.;-)

4muchy - Doris juz sie pytala o szkole Adama ale i ja mam pytanko. Jak sobie radzi Adam z angielskim? Czy rozmawiasz z nim w domu tez po angielsku? Kurcze pytam bo czasami nie wiem co mam robic zeby Jasmince pomoc w nauce jezyka.... Bo ja jestem taka matka panikara :szok::szok::szok:
nefretete - pisz sobie kochana z nami o czym tylko chcesz :-)

"Kama!"
Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w siebie,
trafnych zrzadzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęścia w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego... ... Ja!

:tak::-D:-)
Laseczki no ja juz taka jestem!!!Zal mi go zostawiac samego,i wiem ze on jak nie bedzie mial w lodowce czegos juz gotowego to nic nie zje!!!,albo pojdzie po pizze!!
Moj maz tez strasznie "znygusial",jak nie zrobie mu kolacji to pojdzie glodny spac,bo sam sobie nie uszykuje!!Ale chociaz w weekendy sprzata jak ja jestem w pracy!!!Ja juz zaliczylam kawke,Ola sobie teraz maluje farbkami wiec mam spokoj!

Hej dziewczyny
Ja dzisiaj wstalam o 5.30. maly zrobil mi pobudke a potem na play group pokazal jaki jest zmeczony:szok:Oprocz tego jeszcze wycisnal sobie paste do zebow na wlosy i rozsmarowal raczkami:wściekła/y:

Sylwia- ja mojemu tez podalam sklepy gdzie moze sie zaopatrzyc:tak:

Szkoda by bylo gdyby jutro padalo. A moze ktoras jest chetna wpasc do mnie na ogrod na kawke jakby w piatek bylo ladnie?- Kasia8118, Niunka- musze i chce sie wam zrewanzowac
Ja dzisiaj po poludniu jade do leeds do znajomego na obiad i mam nadzieje potem pojsc wczesniej spac

Dziewczyny- wystawiam jutro na ebayu nowe lozeczko turystyczne. Kupione w woolworthsie za 60 funtow ja wystawiam za 30+10 przesylka. Pisze bo moze ktoras potrzebuje to sprzedam za 30 nie przez ebay. Nigdy nie uzyte bo mam za maly salon- chcialam jako kojec dla malego. Wklejam zdjecie

Załączniki

• 14149158.jpg
    14149158.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Asiunia221 nie ty jedna sprawdzałaś pogodę na jutro ja też już pisałam że jutro ma byc lipna pogoda:crazy:.Ale czwartek i piątek niby ok.To może przełożymy spotkanie co dziewczyny:confused: jest to jakiś problem. Jak tak to piszcie.Mi każdy dzień pasuje ,ale szkoda jechac do parku i potem z niego uciekac jak zacznie padac.

Do góry