reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczyny!ja troche zacofana bo wczoraj nie moglam wejsc na bb.
Sylwia-jak dzialas to dzialaj,zycze powodzenia!!!:tak:
Kasiek83-mam nadzieje ze bedziesz w srode,ciesze sie ze spotkania!:tak::-D
Niunka-powodzenia w Polsce,Szymus bedzie grzeczny zobaczysz
Ampar-wracajcie do zdrowia!!
Myszavik-szkoda ze wyjezdzacie,dopiero co zaczelysmy sie poznawac,przeciez mialas wpasc do mnie po powrocie!!!
Kasia8118-Ola tez miala manie wchodzenia do szafy,ale jej przeszlo jak kupilismy jej taki maly namiot(tam tez mogla sie schwac)
Kasiunia i Fabian-to ja czekam az do polski pojade zeby isc do fryzjera a tu fryzjer pod reka!!!Fajnie!!!A i dzieki za zaproszenie na nk
My sobie sziedzimy musze wziac sie za sprzatanie bo mam straszny balagan!!I musze juz szykowac mojemu mezowi jakies jedzonko w sloiki,przeciez nie bedzie mnie 3 tygodnie,a on cos musi jesc!!!

hej dziewczynki. ja juz tez troche nie w temacie.Nie mam pojecia jak Wy radzicie sobie z domem i jeszcze zdazycie tyle napisac:-pzdolniachy. tak sie zacofalam ze nawet nie wiem co napisac:-)na paluszki na szybie to tylko microfibra u nas mala ma zwyczaj czekac na tate w oknie a jak go juz zobaczy to szal,malo okna nie wybije:-D tak czytam ...... czyz bym byla najmlodsza a tego towazystwa??:zawstydzona/y:

Hej
Dzisiaj juz temperatury na szczescie nie ma bynajmniej na razie ale za to sa gile az do brody:tak::szok:
Asiunia221- no ale jaka ty kochana zona jestes;-). Ja mojemu mezowi zrobilam tylko liste szybkich obiadow:laugh2:.( Zla zona zla zona)
Kasia8118- nie pekaj mozesz sie ze mna tez na kawke umowic;-)
Myszavik- to gdzie w koncu wybywacie bo mariusz wspominal cos o Liverpoolu?
Kama- pamietaj ze zycie sie wlasnie zaczelo:tak:
Ide sobie wylozyc nogi przed telewizorem poki szymek spi. Bede podczytywac kiedy spotkanie bo ja to sie dostosuje. Byle nie dopiero za tydzien bo we wtorek jade:-)

I co tam nowego;-) coś mało dzisiaj piszecie:no: albo mi sie wydaje.Ja też nie mam dzisiaj natchnienia do pisania:baffled:.Mam nadzieje ze spotkanie wypali bo chętnie wyrwę się z domu.Mały dobry ma dzisiaj humorek wiecznie biega i się cieszy:-) oby zawsze tak było;-).Kasia i Fabianek i Ampar 3 dzięki za propozycje wspólnej kawki:-p.

reklama
Hej
Dzisiaj juz temperatury na szczescie nie ma bynajmniej na razie ale za to sa gile az do brody:tak::szok:
;-). Ja mojemu mezowi zrobilam tylko liste szybkich obiadow:laugh2:.( Zla zona zla zona:-)
Ampar ta temperatura przezucilas na mojego Dawidka:wściekła/y::wściekła/y::angry::-(Teraz on ma:baffled::crazy:
Ty chociaz zrobilas liste:tak:Ja to nawet tego nie,nie wspominam juz o tym ,ze bym mogla jakies sloiki zrobic!!!!!!!!!!!!!Asiunia -gratuluje!!!!
Moj sie cieszy bedzie mial okazje zeby sobie pizze zamawiac!!:-):-)
Lece zobaczyc do mojego dziecka!!!
KASIA8118-JAk Sylwia wyjedzie do Polski,napewno wpadne do was na kawke,bo mi bedzie smutno bez tej mojej siostry:-:)-(

Do góry