reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczyny!ja troche zacofana bo wczoraj nie moglam wejsc na bb.
Sylwia-jak dzialas to dzialaj,zycze powodzenia!!!:tak:
Kasiek83-mam nadzieje ze bedziesz w srode,ciesze sie ze spotkania!:tak::-D
Niunka-powodzenia w Polsce,Szymus bedzie grzeczny zobaczysz
Ampar-wracajcie do zdrowia!!
Myszavik-szkoda ze wyjezdzacie,dopiero co zaczelysmy sie poznawac,przeciez mialas wpasc do mnie po powrocie!!!
Kasia8118-Ola tez miala manie wchodzenia do szafy,ale jej przeszlo jak kupilismy jej taki maly namiot(tam tez mogla sie schwac)
Kasiunia i Fabian-to ja czekam az do polski pojade zeby isc do fryzjera a tu fryzjer pod reka!!!Fajnie!!!A i dzieki za zaproszenie na nk
My sobie sziedzimy musze wziac sie za sprzatanie bo mam straszny balagan!!I musze juz szykowac mojemu mezowi jakies jedzonko w sloiki,przeciez nie bedzie mnie 3 tygodnie,a on cos musi jesc!!!

hej dziewczynki. ja juz tez troche nie w temacie.Nie mam pojecia jak Wy radzicie sobie z domem i jeszcze zdazycie tyle napisac:-pzdolniachy. tak sie zacofalam ze nawet nie wiem co napisac:-)na paluszki na szybie to tylko microfibra u nas mala ma zwyczaj czekac na tate w oknie a jak go juz zobaczy to szal,malo okna nie wybije:-D tak czytam ...... czyz bym byla najmlodsza a tego towazystwa??:zawstydzona/y:

Hej
Dzisiaj juz temperatury na szczescie nie ma bynajmniej na razie ale za to sa gile az do brody:tak::szok:
Asiunia221- no ale jaka ty kochana zona jestes;-). Ja mojemu mezowi zrobilam tylko liste szybkich obiadow:laugh2:.( Zla zona zla zona)
Kasia8118- nie pekaj mozesz sie ze mna tez na kawke umowic;-)
Myszavik- to gdzie w koncu wybywacie bo mariusz wspominal cos o Liverpoolu?
Kama- pamietaj ze zycie sie wlasnie zaczelo:tak:
Ide sobie wylozyc nogi przed telewizorem poki szymek spi. Bede podczytywac kiedy spotkanie bo ja to sie dostosuje. Byle nie dopiero za tydzien bo we wtorek jade:-)

I co tam nowego;-) coś mało dzisiaj piszecie:no: albo mi sie wydaje.Ja też nie mam dzisiaj natchnienia do pisania:baffled:.Mam nadzieje ze spotkanie wypali bo chętnie wyrwę się z domu.Mały dobry ma dzisiaj humorek wiecznie biega i się cieszy:-) oby zawsze tak było;-).Kasia i Fabianek i Ampar 3 dzięki za propozycje wspólnej kawki:-p.

reklama
Hej
Dzisiaj juz temperatury na szczescie nie ma bynajmniej na razie ale za to sa gile az do brody:tak::szok:
;-). Ja mojemu mezowi zrobilam tylko liste szybkich obiadow:laugh2:.( Zla zona zla zona:-)
Ampar ta temperatura przezucilas na mojego Dawidka:wściekła/y::wściekła/y::angry::-(Teraz on ma:baffled::crazy:
Ty chociaz zrobilas liste:tak:Ja to nawet tego nie,nie wspominam juz o tym ,ze bym mogla jakies sloiki zrobic!!!!!!!!!!!!!Asiunia -gratuluje!!!!
Moj sie cieszy bedzie mial okazje zeby sobie pizze zamawiac!!:-):-)
Lece zobaczyc do mojego dziecka!!!
KASIA8118-JAk Sylwia wyjedzie do Polski,napewno wpadne do was na kawke,bo mi bedzie smutno bez tej mojej siostry:-:)-(

Do góry