reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej
Z ta sala to fajnie by bylo od jasieni akurat chlodne dni przyjda a my bedziemy miale miejsce do spotkac, no i dzieci beda sie integrowac :-)
Kasia8118 ale niezle utargowalas na tej szafie, teraz to tylko siedziec i ukladac ciuchy:-D za dwa tygodnie stwierdzisz ze przydalaby sie jeszcze jedna taka szafa.
Ampar zycze zdrowka, ja to przechodzilam niedawno tylko ze u nas kazdy po kolei, jeden wyzdrowial to drugi zachorowal.
Syliwa cos mi sie wydaje ze masz dzis zly dzien co??:confused: nic nie piszesz, tak tu cicho bez Ciebie:rofl2::-)
Doris z tymi zakupami to wiesz u nas jest jedna osobe mniej do wykarmienia wiec moze dlatego troche mniej sie placi przy kasie, chociaz czasem tez wyskoczy na liczniku 70 f:szok:
Kasiunia i Fabian - ja pewnie tez bede chciala skorzystac z Twoich umiejetnosci heh:-) tylko ze mna to jest tak ze sie boje obcinania wlosow :-D:rofl2::baffled:
Ciekawe jak Kasia w Polsce pewnie lezakuje na plazy ;-)
Ja odliczam dni do wyjazdu, szkoda ze przez wiekoszoc czasu bede sama w domu w polsce no ale trudno, nie wiem jeszcze jak ja spakuje siebie i malego w jedna torbe :confused::crazy::crazy:
Dziewczyny jak tym razem mi nic nie wyskoczy to bede na spotkaniu w srode.

reklama
Ja juz zafiksowana wyjazdem, juz byly placzki i glowka boli.:-(
Po basenie bardzo fajnie, Szymek zadowolony, chociaz na poczatku troszkie poplakiwal, chyba bylo za glosno i nie wiedzial biedaczek co sie dzieje.

Ampar super ze ci sie udalo tak ladnie posprzedawac, wracajcie szybciutko do zdrowka.

Cfc ale fajowo ze sie udalo , beda spotkania:tak::-).
4muchy fajnie ze masz blisko do nas , to bedzie mozna sie widywac czesto na kawe.:-)
Kasiu8118 dobrze ze jestes zadowolona z zakupu.:-)

No kobitki mnie napewno nie bedzie na spotkaniu:-(, bo beda u nas goscie, ale nastepne napewno zalicze.

Zegnam sie z wami juz dzis, bo jutro napewno nie bede miala czasu na komp. No a jeszcze musze zrobic rozpiskie co i jak .:-D
Odezwe sie jak tylko wroce.
papa

Kasia z nieba spadłaś. A ja fryzjerki szukam polskiej, bo na angielskiej się juz zawiodłam...:-):-):-)Kochana jak tylko się zgodzisz , to masz we mnie wierną klientkę :)

Hej kobitki to ja jak zwykle nie wyspana:-( mały obudził mnie 5.45 to chyba jego nowa godzina na wstawanie:no:.Niunka19-82 szkoda że jedziesz do Polski będę się nudzic bez Ciebie już się przyzwyczaiłam że jest ktoś znajomy w okolice z kim można wypic kawkę.Zyczę Ci przyjemnej podróży:-).kasiek83 myślę że szybko nie kupie następnej szafy bo i tak już mam dosyc jak widzę jak mały wiecznie zagląda do tej i albo chcę tam siedziec albo wiecznie z niej coś wyciąga,a na lustrze wiecznie są jego malutkie paluszki.Nie wiem czy jest sens je ścierac:wściekła/y:.Najbardziej zadowolony z tej szafy jest na pewno mój mały.

ampar wracajcie do zdrowka :tak::tak::tak::tak:szybko

cfc pewnie ze sie zgadzam;-);-);-);-);-)
kasia8118 wyobraz sobie Kasiu ze moj Fabian obudzil sie o 5!!!I co ja mam powiedziec?A co do kawy to zawsze mozesz wpasc do mnie.:tak:

Hej Heej:-):-):-):-):-):-)
Normalnie chyba przestanę gości zapraszac bo wtedy nie ma czasu na BB:-p:-p

Ja oczywiście też jestem za spotkaniem. Każdego dnia mi pasuje:tak: Tylko Kama coś mowiła że mogłaby pod koniec tygodnia:-)
Kama kiedy Ty byś mogła??????

Ingrid fajnie, że jesteś spowrotem:tak: Twoja córcia jest prześliczna:-) Marcelowi też się spodobała;-) A z tym karmieniem to ja też tak miałam, że przez pewien czas odciągałam pokarm i dawałam mu z butli ale w nocy nadal dawałam z cyca i Marcel wogóle nie protestował :tak: A w ten sposób wydaje mi się, że wywalczyłam dodatkowe kilka miesięcy karmienia piersią:tak:

Niuńka to się baw w tej Polandii:-) Pewnie Szymon bardzo Cię zaskoczy tym jaki jest grzeczny pod nieobecnosc Mamusi:-)

Cfcgirl Huraaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-)

Ech, i co tam jeszcze miałam napisac???? Zapomniałam:-:)zawstydzona/y:

KAMA!!!!!!
ILE PIWA JEST W BROWARZE
ILE JEST ROSOLU W GARZE
ILE NA SZOPIENICACH DZIUR W ULICY
ILE ZBIROW W TEJ DZIELNICY
ILE JEST W KURNIKU JAJ
TYLE CI RAZY ZYCZE NAJ...
ILE WLOSOW MASZ NA GLOWIE
TYLE SZCZESCIA ZYCZE TOBIE.
W Dniu URODZIN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SLONECZKA SWIECOCEGO:-):-):-):-):-):-):-)

No a moj Dawid dal mi troche pospac:-)do 7 :-):-)kochane dziecko.Teraz tez juz spi ,a ja oczewiscie przy kompie:-D:-D
niunka-Milego pobytu w Polsce:-D:-D:-DChociaz nie wiem czy bedzie mily u dentysty!!!Trzymaj sie i nie martw sie o Szymka,da sobie rade:-D:-Doczewiscie z pomoca babci i tatusia:-p:-):-Dwiem latwo powiedziec:-D:-D

czesc dziweczyny melduje sie ze nadal zyje hehehe u nas sliczna pogoda mala ma sie dobrze czaczela mi lepiej jejsc wiec jest oki .

Marta serduszko zdrowiejcie tam szybciutko no i milej zabawy w polsce ci zycze no bo juz nie dlugo :) i masz racje ze uciekam ci bardziej na zachod ale to jeszcze sie okaze bardzo mi bedzie smutno bo znow sama bede a juz tak duzop znajomych mialam ale nie zapomne o waszej stronce hehe i bede tu zagladac

troszke jestem zacofana wiec nie bardzo w temacie jestem ale podczytujac tam co nie co to widze ze sylwia juz zaczela sie starac wiec powodzenia sylwia :) i ze spotkanko kolejne sie szykuje ach tyle mnie omija hehe

nawet nie wiem czy jeszce wroce do bradford po przyjezdzie czy juz bede na nowym mieszkaniu chodz powiem wam dziwczyny ze mam takiego pietra ze szok nowe wszytko znow no i czy ja znajde tyle znajomych co teraz mam :-(oj ale co zrobisz ja ma byc lepiej to nie mozna tak siedziec tylko dzialac

a tak starsznie teskno mi do tego jojego mezulka i biedy sam tam musi sie meczyc ze wszytkim no ale coz wszytko tak wyszlo szybko ze nigdy bym ie tego nie spodzwala .

a tak to wiecie jak mi tu szybko czas leci normalnie taka na wieczor zmeczona jestem a moja malenka to spi jak zabita hehhe

oki koncze troszke sie rozpislam sory ze tak zadko zagladam ale staram sie czytac dzienie chodz po troszke ale tyle juz was sie ze kiedys to sie czytalo powoli a teraz to kurcze tyle stron dzinnie ehhehehe ale to dobrze tylko smiesznie bedzie jak tak wszytkie sie na spotkanie umowicie a bedzie juz zimno to cala kawiarnie trzeba bedzie zamawiac hehee zeby sie pomiescic heheh

oki dziewczyny koncze bo lece na zakupy pozdrawiam was caluski dla waszych bobaskow mocno je usciskac hehehe papapa

reklama
Do góry