reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
KASIUNIA I FABIAN-to fajnie,a jak by co to mozna do ciebie sie umowic??
4MUCHY-i jak zadowolony jest??chetnie chodzi??A jak w szkole angielskiej??Ma jakis polskich kolegow,czy jest sam??Chetnie chodzi??
Ale pytan,co??:-):-D:happy::happy2:

doris78- w calej angielskiej szkole jest chyba tylko pięcioro polaków. W Adasia klasie nie ma dzieci polskich. Do szkoły chodził bardzo chętnie do czasu gdy na przerwie po lunchu jakiś chłopak zabierał mu czapkę. Po naszej interwencji u nauczycielki chłopak przestał zabierać mu czapkę ale Adaś stracił serce do szkoły. W polskiej szkole czuje się dobrze ale nie lubi się modlić.

Hej z wieczora
U nas temperatura i to u wszystkich. Na razie niewysoka i mam nadzieje ze zadne cholerstwo sie nie rozwinie. Popijam herbate z cytryna i licze na to ze pomoze.

Kasia8118- kupiliscie ta szafe z ogloszenia? Byla negocjacja co do ceny?
Kasia i Fabian- wlasnie Niunka mi mowila ze robisz wloski. Tez chetnie skorzystam:-)

Ja tez jestem chetna co do spotkania w przyszlym tygodniu bo w nastepny wtorek juz jade.
Ide sprawdzic do maluszka czy mu temperaturka nie skoczyla.
Dobranoc

4much-Moj Kuba strasznie dlugo sie do szkoly przyzwyczajal,teraz jest ok.W szkole jest 5cioro polskich dzieci,ale 2 wyjezdza do polski w tym kolezankaz klasy,wiec Kubus jest zalamany:-(Powiedzial ze nie chce chodzic do szkoly ,jak nie bedzie Martyny:-(Mam nadzieje ze bedzie dobrze:-):tak:
Ampar-zycze zdrowka wam wszystkim:-):-)
Ja tez ide spac,dobranoc,do jutra:-):-)
Oleska-gratuluje corci ,ze juz robi sama siusi.U nas bylo tak samo najpierw Kuba nauczyl sie siku wolac a potem kupke.Oj nasprzatalam sie tych kup!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry