reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
KASIUNIA I FABIAN-to fajnie,a jak by co to mozna do ciebie sie umowic??
4MUCHY-i jak zadowolony jest??chetnie chodzi??A jak w szkole angielskiej??Ma jakis polskich kolegow,czy jest sam??Chetnie chodzi??
Ale pytan,co??:-):-D:happy::happy2:

doris78- w calej angielskiej szkole jest chyba tylko pięcioro polaków. W Adasia klasie nie ma dzieci polskich. Do szkoły chodził bardzo chętnie do czasu gdy na przerwie po lunchu jakiś chłopak zabierał mu czapkę. Po naszej interwencji u nauczycielki chłopak przestał zabierać mu czapkę ale Adaś stracił serce do szkoły. W polskiej szkole czuje się dobrze ale nie lubi się modlić.

Hej z wieczora
U nas temperatura i to u wszystkich. Na razie niewysoka i mam nadzieje ze zadne cholerstwo sie nie rozwinie. Popijam herbate z cytryna i licze na to ze pomoze.

Kasia8118- kupiliscie ta szafe z ogloszenia? Byla negocjacja co do ceny?
Kasia i Fabian- wlasnie Niunka mi mowila ze robisz wloski. Tez chetnie skorzystam:-)

Ja tez jestem chetna co do spotkania w przyszlym tygodniu bo w nastepny wtorek juz jade.
Ide sprawdzic do maluszka czy mu temperaturka nie skoczyla.
Dobranoc

4much-Moj Kuba strasznie dlugo sie do szkoly przyzwyczajal,teraz jest ok.W szkole jest 5cioro polskich dzieci,ale 2 wyjezdza do polski w tym kolezankaz klasy,wiec Kubus jest zalamany:-(Powiedzial ze nie chce chodzic do szkoly ,jak nie bedzie Martyny:-(Mam nadzieje ze bedzie dobrze:-):tak:
Ampar-zycze zdrowka wam wszystkim:-):-)
Ja tez ide spac,dobranoc,do jutra:-):-)
Oleska-gratuluje corci ,ze juz robi sama siusi.U nas bylo tak samo najpierw Kuba nauczyl sie siku wolac a potem kupke.Oj nasprzatalam sie tych kup!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry