reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ingrid ani na chwile nie zapomnial o piersi jak tylko widzial piers to zaraz sie do niej przyssal.A tez tego sie balam,ze nie bendzie chcial juz piersi.:no::no::no::no:
Takze spokojnie.Jak juz przestalam karmic w dzien to w nocy go raz przystawialam i nadal chetnie pil z piersi mimo iz z butli napewno mu lepiej lecialo.

4muchy to ty Ewa? ja nie zajarzylam ze to ty!!!Witaj na foru mam z bradfoford.A tak apropos pisalas mi na skypie ze chcesz na wloski.ja mam wolny czas w czwartek jesli Ci pasuje na 16.30.

ja na spotkanieto bardzo bym chciala ale chyba w tygodniu nie dam rady!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Wlasnie tez mialam zamiar pisac na temat spotkanka,ostatnio wstepnie umawialysmy sie na srode.Wiec moze sroda ,standardowo???o 12tej,jak zawsze???
4MUCHY-To my sie pewnie widzialysmy w polskiej szkole:-):-)Moj Kuba chodzil ale mu sie odwidzialo:-:)-:)wściekła/y:Ale moze jak pozna Twojego Adasia to znowu zacznie chodzic bedzie mial kolege:-):-)

No oczywiście jestem za spotkaniem
Rozmawiałam z księdzem o naszym pomysle wynajęcia sali.Mówił,że nie ma z tym problemu tylko wcześniej musimy się z nim umawiac co do dnia i godziny, bo tam są zajęcia angielskiego. Na razie jednak proboszcz wyjeżdża do Polski na miesiąc, ale myślę,że od jesieni będziemy miały bazę. Nie mówił ile będzie to kosztowalo,ale myślę,że nie za dużo. Szczegóły dogadamy jak juz do realizacjo naszego pomyslu dojdzie :)
Moja córeczka zaprosiła dzisiaj Tatusia na obiadek z okazji dnia Ojca, dala mu balonika z napisaem ,,dad u r star'' ramkę na zdjęcia i kartki...:rofl2:

reklama
Do góry