reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

cfc girl sorki ale ja nie wiedziałam że ty wspominałaś coś o rozmowie z księdzem pewnie z powodu mojego małego:-).Wiecznie mi gdzieś uciekał i mało co miałam okazje na słuchanie tego co opowiadacie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry wszystkim:-).Ja wstałam dzisiaj 6.45 mały był taki łaskawy bo wczoraj poszedł pózno spac.Ogólnie nie chciało mi się wstac bo wczoraj poszłam pózno spac bo oglądaliśmy film na dvd.Za oknem słońce więc może będzie dzisiaj ładnie :-p.Muszę dzisiaj wybrac się na zakupy bo w lodówce straszne echo.Miałam to zrobic wczoraj,ale coś nam wypadło i musieliśmy przełożyc to na dzisiaj.

Witam 4muchy, super Kuba bedzie mial kolege do zabawy:-). Doris pewnie juz rece z radosci zaciera:-)
Jasmina111 ja na angielski jeżdżę do centrum Bradford w soboty na 15.30 lekcja trwa 1 godzinę i kosztuje 5f.Jest to nauka metodą Callana.Uczy polka.Grupy bardzo mały i o różnym zaawansowaniu.Ja chodzę do grupy która zaczęła się jakiś miesiąc temu jest to poczatkująca grupa.Moja znajomosc języka jest bardzo słaba.A ty jak długo jesteś w Anglii?Ja jestem tu od 18marca 2007.
Jestem od 6 lutego 2008 roku, kurcze i zlecialo jak jeden dzien :rofl2:

4muchy my z wrzeszcza jesteśmy:tak: a Jaśmina zdaje się z suchanina:tak:
Tak jest!:-) ja jestem z Suchanina :-) kurcze ale zaczynam juz tesknic.

Ale ja mialam nocke... uuuuuu. Dawid ciagle sie budzi i gryzie mi cycki bo dolne dwojki mu wychodza i jest z tego powodu bardzo niezadowolony. Jasminka obudzila mnie o 5 rano z placzem ze ja zabek boli :szok:.
A teraz Dawid poluje na Jasminy kanapke a ona sie wydziera ze mam go zabierac:rofl2:. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie ladny dzionek i na podworku bedzie mozna posiedziec.
Dostalam wkoncu list z Job Center Plus i mam spotkanie w spr. nadania NIN 20 czerwca. Ciesze sie bo Jasminka ma wtedy akurat wolny dzien w szkole wiec nie bedzie problemu jak ja zaprowadzic i wszedzie zdazyc.
Dawidek wlasnie mowi jaka to jestem niedobra matka bo sie nim nie zajmuje, musze konczyc Babeczki.
Zajrze do Was potem
narazie:-)

, super Kuba bedzie mial kolege do zabawy:-). Doris pewnie juz rece z radosci zaciera:-)
:-)
No nie ukrywam ze sie ciesze,ze wkoncu Kubus bedzie mial kolege:-):-)Co ty na to 4muchy??Dawidek ma mnoestwo kolegow:-):-Dz ktorymi jeszcze bawic sie nie moze,ale niedlugo,niedlugo:rofl2::happy::nerd::-):tak:

Ja tez juz tesknie do Polski:-)in blizej wyjazdu tym bardziej mi sie chce:-)A ty Jasmina wybierasz sie w tym roku do Polski??
Ale tutaj cicho!!No tak niedziela wszystkie z mezami,a moj spi!!!I bedzie spal do 16 a potem jedziemy do moich rodzicow ,bo dzisisja Dzien Taty!!!

Ostatnia edycja:
Doris - Tesknie bardzo i chcialabym pojechac. Moze jak w koncu zakoncze sprawe z nadaniem NIN to wyskocze moze na 2 tygodnie.... ale to tylko moze. Narazie nic nie wiem. Chcialabym zeby mama do mnie przyjechala na troche.

A teraz mam do Was wszystkich takie pytanie: Ile wydajecie pieniedzy na zakupy tygodniowe (tylko jedzenie i srodki czystosci)?

A co do dzisiejszego dnia to ja nie wiem jaka bedzie pogoda.... Narazie ide pucowac lazienke. Wiecie Dawid spi :-)

narazie

hej
no to niezle przegielyscie z tymi postami, nie nadazam:wściekła/y:, co wy dzieci nie macie w domu czy co:confused::-D.

U nas powoli przygotowania do jutrzejszego wyjazdu:-(, a dzis idziemy na basenik . Pierwszy raz z Szymkiem, ciekawe czy mu sie spodoba.

Cholerka strasznie mi sie maly budzi w nocy , kreci sie nie moze znalesc pozycji do spania , lapie sie za uszka i glowe , nie wiem czy go cos boli, czy to np. w nerwach.:confused:? nawet kilka razy w nocy sie budzi , sama juz nie wiem przez co?
Co go odkladam do lozeczka to placz:wściekła/y::angry:, moze to tez zabki?:confused:. A to wszystko jak na zlosc jak mam jechac do Polski:wściekła/y:.:-(

Kasiu83 jak tam Michas , tez tak zle spi?

Co do kaski za zakupki to my wydajemy srednio ok 50-60f na tydzien, no ale jeszcze w tygodniu zawsze cos tam dokupie,

Acha no i oczywiscie zapomialam,
WITAM NOWA KOLEZANKIE, SMIESZNEGO MASZ NICA:-D, no i chyba mieszkasz niedaleko mnie , Kasi i Fabianka i Kaski 8118.

Apmar - jak tam po targu? Bylas - sprzedalas cos? , a kupilas bramkie?
By nas nie bylo:-( Mielismy gosci i dupka.

Hej
Wy rzeczywiscie tak jak niunka pisze albo macie zatrudnione nianie do dzieci i gosposie albo nie wiem co -strasznie duzo do czytania po jednym dniu nieobecnosci.:szok::szok:
Witam nowa kolezanke :)))):-)
Cfc ciekawe czy zagadalas dzis z ksiedzem, moze on rozwiaze nasz problem :-)
Syliwa tak mowisz o tym drugim dziecko ze ja tez zaczynam powaznie o tym myslec - tylko szkoda ze moj maz jeszcze nie gotowy :crazy: ale po co mi zgoda meza hehe
Niunka Michas ma tez takie nocki czasem budzi sie co chwile i jeczy marudzi szuka miejsca w lozku lapie sie za glowe a szczegolnie za uszy, to przez zeby bo widze ze wychodza biedakowi. szkoda mi go ze tak wychodzi mu kilka na raz i duzo czasu potrzeba zeby sie przebily
Jasmina my tez tak tarcimy srednio 50 f na tydzien na jedzonko, srodki czystosi zawsze kupuje w funciaku na przeciwko morissona w miescie -duzy wybor tam jest ;-)najgorszy problem zawsze mam z kupieniem czego na kanapki- masakra tutaj maja serki albo ochydna wedline :crazy:
my dzis poszalelismy ze spaniem do 8 spalismy maly zjadl butelke i prawie do 11 ze mna w lozku jeszcze spalismy :szok::szok::rofl2: ale tak jest zawsze jak bedzie padal deszcz, wiec czasem to ja sie ciesze jak ma padac hehe

kasiu83-, wiesz troszkie mnie pocieszylas z tym ze Michas ma podobne objawy do Szymka, bo juz sie zaczynalam martwic ze cos nie tak z jego glowka, wiem moze wyda cie sie to smieszne ale ja to chyba jestem juz przewrazliwiona, moze dlatego ze byl chory jak mial 4 miesiace i ja wszystko kojarze z ta choroba. :crazy:

A michas niezle ci dzis rozpiescil z tym spaniem, :-)

reklama
Hej
Ja juz po gieldzie. Sprzedalam za 35 funciakow i wracalam z prawie pustym bagaznikiem. Jestem wiec zadowolona:happy:. A i od razu wiecej miejsca u malego w pokoju. Byla tez Sylwia.

Niunka- nie martw sie. Jak cos zlego sie dzieje jakies zapalenie ucha czy cos to jest temperatura a jezeli tylko jest niespokojny i bez tempki to raczej zeby. Powodzenia na wyjezdzie i nie tesknij za duzo- za szymonkiem oczywiscie;-)

4muchy- witam. Myszavik ma coreczke w twoim wieku a moj synek jest 2 miesiace starszy- bedzie mial do kogo startowac:-)

No to pa. Ide odpoczac bo ja to w sumie dzisiaj w pracy bylam, no nie?
Moj synek sie wyganial ze 3 godziny a teraz spi

Do góry