reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

KAMA I JASMINA-Bardzo fajnie macie ,ze mieszkacie niedaleko siebie,ale szkoda ze tak pozno sie zgadalyscie,bo byscie sie juz ze sto razy widzialy:-):-)Ale lepiej pozno niz wcale:-):tak:

Ale tutaj dzisiaj cicho:-:)-(

reklama
No jestem już wolna trochę się dzisiaj działo.Byłam dzisiaj w szkole.Nic nowego jakoś zleciała godzinka;-).Rozmawiałam dzisiaj z tą babką co mnie uczy o naszych spotkaniach i prosiłam o rade gdzie się mamy się udac w sprawie wynajmu pomieszczenia na nasze spotkania.Poleciła mi że mamy udac się do proboszcza bo on na pewno coś poradzi a może i coś załatwi u siebie za darmo.Wspominała że on ma gdzieś wyjechac i najlepiej będzie jak jutro któraś z nas by tam podeszła i za gadała.Nie wiem czy któraś z was chodzi do polskiego kościoła na msze w niedziele bo ja jeszcze nie byłam:baffled:.Może któraś będzie tam jutro w okolicy:confused:?

Jasmina111 ja na angielski jeżdżę do centrum Bradford w soboty na 15.30 lekcja trwa 1 godzinę i kosztuje 5f.Jest to nauka metodą Callana.Uczy polka.Grupy bardzo mały i o różnym zaawansowaniu.Ja chodzę do grupy która zaczęła się jakiś miesiąc temu jest to poczatkująca grupa.Moja znajomosc języka jest bardzo słaba.A ty jak długo jesteś w Anglii?Ja jestem tu od 18marca 2007.

Witam 4 muchy(fajny nick)-opowiedz nam cos o sobie,jak dlugo jestes w anglii idt.
Ale nudy,Ola juz spi,Piotrek oglada grand prix na zuzlu a ja siedze troche przed kompem i chyba zaraz pojde spac bo jestem jakas padnieta po pracy!!:-:)-(A tu jeszcze jutro do pracy!!
Doris daj znac to wpadniemy do ciebie w tym tygodniu!

reklama
asiunia-jakos sie zgadamy po niedzieli
4muchy- Gdzie jestes??napisz mi bo jestem strasznie ciekawa z jakiej dzielnicy gdanska jestes:-):-D:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry