reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

KAMA I JASMINA-Bardzo fajnie macie ,ze mieszkacie niedaleko siebie,ale szkoda ze tak pozno sie zgadalyscie,bo byscie sie juz ze sto razy widzialy:-):-)Ale lepiej pozno niz wcale:-):tak:

Ale tutaj dzisiaj cicho:-:)-(

reklama
No jestem już wolna trochę się dzisiaj działo.Byłam dzisiaj w szkole.Nic nowego jakoś zleciała godzinka;-).Rozmawiałam dzisiaj z tą babką co mnie uczy o naszych spotkaniach i prosiłam o rade gdzie się mamy się udac w sprawie wynajmu pomieszczenia na nasze spotkania.Poleciła mi że mamy udac się do proboszcza bo on na pewno coś poradzi a może i coś załatwi u siebie za darmo.Wspominała że on ma gdzieś wyjechac i najlepiej będzie jak jutro któraś z nas by tam podeszła i za gadała.Nie wiem czy któraś z was chodzi do polskiego kościoła na msze w niedziele bo ja jeszcze nie byłam:baffled:.Może któraś będzie tam jutro w okolicy:confused:?

Jasmina111 ja na angielski jeżdżę do centrum Bradford w soboty na 15.30 lekcja trwa 1 godzinę i kosztuje 5f.Jest to nauka metodą Callana.Uczy polka.Grupy bardzo mały i o różnym zaawansowaniu.Ja chodzę do grupy która zaczęła się jakiś miesiąc temu jest to poczatkująca grupa.Moja znajomosc języka jest bardzo słaba.A ty jak długo jesteś w Anglii?Ja jestem tu od 18marca 2007.

Witam 4 muchy(fajny nick)-opowiedz nam cos o sobie,jak dlugo jestes w anglii idt.
Ale nudy,Ola juz spi,Piotrek oglada grand prix na zuzlu a ja siedze troche przed kompem i chyba zaraz pojde spac bo jestem jakas padnieta po pracy!!:-:)-(A tu jeszcze jutro do pracy!!
Doris daj znac to wpadniemy do ciebie w tym tygodniu!

reklama
asiunia-jakos sie zgadamy po niedzieli
4muchy- Gdzie jestes??napisz mi bo jestem strasznie ciekawa z jakiej dzielnicy gdanska jestes:-):-D:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry