reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja tez jestem! Moj maly jeszcze cos tam dyskutuje w lozeczku,ale moze zaraz zasnie:-)
4muchy witaj na forum i pisz do nas duzo i czesto!!!!
To o czym dzis wieczorne rozmowy? Nie uciekajcie jeszcze spac bo ja tu sama bidulka do 1 jestem...

Heloł:-) Ja juz wykąpana czekam na męża;-):-p

4muchy ja też jestem z Gdańska:-)

Asiunia baardzo fajna jest ta fabryka:tak: w szczególności szefostwo;-):-p

Dziekuję za miłe przyjęcie.:-D
W Anglii mieszkam juz prawie 3 lata. Przed wyjazdem mieszkałam w Gdańsku-Ujeścisko.
Kasia 8118 -ja tez chodzę na callana tylko że w poniedzialki i środy. zaczełam 2 miesiące temu. To prawda mieszkam na Bd2 prawie na bd3. Dosłownie podrugiej stronie ulicy jet bd3.

doris78- faktycznie niesamowicie mała różnica wieku i jeszcze ten Gdańsk.

Kama wzieliśmy:tak: i ja juz powoli zaczynam się nakręcac:angry: wiesz, chciałabym już teraz, zaraz:crazy:

4muchy my z wrzeszcza jesteśmy:tak: a Jaśmina zdaje się z suchanina:tak:

4MUchy-musisz koniecznie przyjsc na nasze nastepne spotkanie:-)a toj Adas ma jakich kolegow,czy samotnie raczej spedza czas??bo jak tak,to mozemy sie umowic w ktoras sobote,bo zapewne twoj tez chodzi do szkoly:-)Co ty na to???Moj Kuba bardzo sie ucieszy:-)

Kasia ja mówiłam na spotkaniu,ż epogadam z księdzem, po niedzielnej mszy. Nie wiem czy uda mi się jutro ale jak tylko będzie miał chwilę to na pewno zagadam. No na pewno zapytam go jeszcze przed moim wyjazdem do Polski.
U nas Marysia lekko marudna, jakoś ma taka faze ,że jak tylko zje i odrywa się od cycka to od razu taki pisk z siebie wydaje.
Dzisiaj rano lezała z Michałem w łóżęczku i tak słodko sobie dyskutowali i uśmiechała się do nas.
A teraz moja córeczka zamiast spać piszczeć coś zaczyna. Misiek ją buja, a wspólnie szykujemy się do oglądania dnia świra

Jeżeli mogę wam poradzić coś z językiem. Najlepsza dla mnie metoda było oglądanie seriali z podpisami, czyli subtitles. Dodatkowo czytalam wszytskie brukowce , bo tak jest wszytsko pisane prostym językiem. A najlepszą , jak dla mnie, książką do nauki gramatyki była i jest książka ,,English Grammar in use'' autorstwa Murphy'iego. polecam
Życze spokojnej nocki

reklama
Do góry