reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja tez jestem! Moj maly jeszcze cos tam dyskutuje w lozeczku,ale moze zaraz zasnie:-)
4muchy witaj na forum i pisz do nas duzo i czesto!!!!
To o czym dzis wieczorne rozmowy? Nie uciekajcie jeszcze spac bo ja tu sama bidulka do 1 jestem...

Heloł:-) Ja juz wykąpana czekam na męża;-):-p

4muchy ja też jestem z Gdańska:-)

Asiunia baardzo fajna jest ta fabryka:tak: w szczególności szefostwo;-):-p

Dziekuję za miłe przyjęcie.:-D
W Anglii mieszkam juz prawie 3 lata. Przed wyjazdem mieszkałam w Gdańsku-Ujeścisko.
Kasia 8118 -ja tez chodzę na callana tylko że w poniedzialki i środy. zaczełam 2 miesiące temu. To prawda mieszkam na Bd2 prawie na bd3. Dosłownie podrugiej stronie ulicy jet bd3.

doris78- faktycznie niesamowicie mała różnica wieku i jeszcze ten Gdańsk.

Kama wzieliśmy:tak: i ja juz powoli zaczynam się nakręcac:angry: wiesz, chciałabym już teraz, zaraz:crazy:

4muchy my z wrzeszcza jesteśmy:tak: a Jaśmina zdaje się z suchanina:tak:

4MUchy-musisz koniecznie przyjsc na nasze nastepne spotkanie:-)a toj Adas ma jakich kolegow,czy samotnie raczej spedza czas??bo jak tak,to mozemy sie umowic w ktoras sobote,bo zapewne twoj tez chodzi do szkoly:-)Co ty na to???Moj Kuba bardzo sie ucieszy:-)

Kasia ja mówiłam na spotkaniu,ż epogadam z księdzem, po niedzielnej mszy. Nie wiem czy uda mi się jutro ale jak tylko będzie miał chwilę to na pewno zagadam. No na pewno zapytam go jeszcze przed moim wyjazdem do Polski.
U nas Marysia lekko marudna, jakoś ma taka faze ,że jak tylko zje i odrywa się od cycka to od razu taki pisk z siebie wydaje.
Dzisiaj rano lezała z Michałem w łóżęczku i tak słodko sobie dyskutowali i uśmiechała się do nas.
A teraz moja córeczka zamiast spać piszczeć coś zaczyna. Misiek ją buja, a wspólnie szykujemy się do oglądania dnia świra

Jeżeli mogę wam poradzić coś z językiem. Najlepsza dla mnie metoda było oglądanie seriali z podpisami, czyli subtitles. Dodatkowo czytalam wszytskie brukowce , bo tak jest wszytsko pisane prostym językiem. A najlepszą , jak dla mnie, książką do nauki gramatyki była i jest książka ,,English Grammar in use'' autorstwa Murphy'iego. polecam
Życze spokojnej nocki

reklama
Do góry