reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
No ostatnia to chyba ja sie melduje:-)
Sylwia- zdjecia cuuuuuuudo-dziewczyny maja racje, ze powinnas cykac z kazdego spotkania

Bylo naprawde super.
Moj szymon padl juz po 7 a ja z mezem wypilam sobie browarka

Myszavik- a gdzie ty mi podobno do manchesteru uciekasz?
Ktoras z was chciala adres tego housingu do ktorego jestem zapisana Headrow Housing Group - Headrow Housing Group | Part of the Arena Housing Group

Tez mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze z wami spotkac przed wyjazdem
Niunka-ale na te tance to mozemy we dwa isc:laugh2:
Papapa

Nie ,nie dziewczyny to ja dzisiaj jestem ostatnia!!!:-):-):-)
Wlasnie skonczylam sprzatac.Jutro 1 raz po tak dlugiej przerwie do pracy i na 8 godzin bez mojego syneczka.O boze pewnie bende wyc w pracy.Az sie boje jak to bendzie.Na szczescie maly zostaje z tata.Ale liste mezowi i tak przygotowalam co i o ktorej.:laugh2:trzymajcie kciuki!
Spotkanie bylo superanckie oby takich wiecej.
A fotki bomba!!!Dzieki!!! I:tak::tak::tak::tak::tak:de spac bo jutro oczu nie otworze.

Kasiunia i Fabian powodzenia w pracy;-).Ale jestem śpiąca,ale co zrobic musiałam już wstac bo mały fikał w łóżku jak szalony:no:.Ciężki mój żywot kiedy ja się będę mogła spac do woli:baffled: .

Czesc dziewczyny,ale nam sie udalo z ta pogoda:-):rofl2::happy:
NIUNKA-Jak bedzie nie deszczowo to napewno za Sylwia zadzwonimy i sie jakos umowimy:-)
KASIUNIA I FABIANEK-pewnie bedzie Ci ciezko ,pare dni,bedziesz tesknila za Fabiankiem,:-)a Ty wracasz na caly etat ?
Tez mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze z wami spotkac przed wyjazdem
Niunka-ale na te tance to mozemy we dwa isc:laugh2:
Papapa
Ale ja tez chce isc na te tance z wami!!!!!:-:)crazy:i dzieki za linka:-)

Sylwia- zdjecia cuuuuuuudo-dziewczyny maja racje, ze powinnas cykac z kazdego spotkania

:no::no::no::no: Następnym razem Twoja kolej:tak::tak::tak::tak:

.Ciężki mój żywot kiedy ja się będę mogła spac do woli:baffled: .

Na emeryturze kochana:tak::tak::tak::tak:

Kasiunia i fabian wyobrażam sobie jak Ci musi byc ciężko:-( Tyle godzin bez synka:-( Ja też myślałam że będę musiała wrócic do pracy to na samą myśl ryczałam:tak: Ale pewnie kilka dni i się przyzwiczaicie:-)

Kasiunia i Fabian -powodzenia.Wiecie ciezko zostawiac dzieciaczki.wiadomo ,ze sie mysli ale tata napewno do sobie rade.Ja od wrzesnia do szkoly na pare godzinek chyba nie bedzie strasznie chce stopniowo przyzwyczaic Dominike ,ze czasem minie nie bedzie.Jakos 2 miesiace temu cos jej sie poprzestawialo i jak zasypia nie ma mowy ,zeby to tata nosil ja na rekach jeden wielki placz.Tylko mama i oczywiscie cycus

juz i mnie wkrotce czekaja problemy z usypianiem.. hehe nie zazdroszcze ;)

Cocolino - mieszkamy na beestonie, ale za miesiac sie przeprowadzamy, troche trudno znaleźć dom bez schodow (bo taki bylby najbezpieczniejszy) i dla dziecka, w agencjach czesto nie chca dzieci :wściekła/y:
Dlatego zainteresowal mnie ten housing - co to jest, bo bylam na tej stronie ale szczerze nie bardzo załapałam o co chodzi :zawstydzona/y:
Pracuje w hotelu (nie na kierowniczym stanowisku ;) tylko znaaacznie nizej, wiec robota jest ciezka) takze dobrze wiem jak ciezko dostac dobry dzien na wolne...
mojego znajomego dziecko urodzilo sie w 27 tygodniu, czyli dokladnie tak jak ja teraz, nie wyobrazam sobie tego przeciez ja ciagle przywykam do mysli o ciazy o dziecku, a tu nagle mialo by juz byc, takie malusieńkie..
Tez polecano mi mothercare na zakupy, tyle ze troszke drogo. W bh's i tkmaxxie tez mozna znalezc niezle rzeczy.
Tez mysle o tej torbie do szpitala, dziek ize napisalyscie co w niej ma byc bo tez mam metlik w głowie :-)
my na razie zastanawiamy sie co kupic najpierw wozek, łozeczko ale jakie?? i duzo zalezy od tego nowego domu ktorego ciagle nie ma.. ehh niełatwe to a to dopiero poczatek, ale wiem ze nam sie uda :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
aha - i mimo ze juz trzeci raz probuje nie udaje mi sie zobacyzc waszych zdjec - strona sie laduje ale bez zdjec :-( a tak chcialam zobaczyc was z dzieciakami

Do góry