reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris, Sylwia, dzwoncie to sie jakos umowimy.

Ampar - oj mozemy mozemy, tance?:-)

Rzeczywiscie pogoda sie dzis popsula , nie ma co robic, a ja powoli zaczynam przygotowania do wyjazdu. Co prawda na dwa dni, ale chyba zarycze sie na smierc:-(, bez Szymona dwa dni. Nie myslalam ze bedzie tak ciezko ,jak kupowalam bilety, to se pomyslalam a bedzie mial 10 miesiecy juz nie bedzie pil z cycka i ze wsio bedzie ok, a tu dupa.:-(. Jak wroce z polski to beda u mnie kuzyn z dziewczyna na 11 dni , wiec jak bedzie spotkanko to pewnie mnie nie bedzie:-(.

WLASNIE moj synek ma dzis 10 miesiecy:-):tak:, jak ten czas zapindala, zaraz roczek no i lada moment bedzie drugie dzieciatko.

Lece posprzatac ,zycze wszystkim milego, pochmurnego, oby nie marudnego dzionka.;-):-)

witam
ALe bylo fajne spotkanko ;-);-) ja niedotarlam -zawsze coz mi wyskoczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: powoli dochodze do siebie, ale wczoraj ledwo doszlam do asdy po zakupy ;//
fajne zdjecia - zobaczylam mamusie ktorych nie znam :))
Niunka ten czas to leci co? ja ogladam zdjecia Michaska i placze normalnie -taka byla "kruszynka";-) niedawno a tu patrz zaraz 10 miesiecy.
Kasiu J milych wakacji w Polsce.
Karola a jak u Was? pewnie korzystasz z pogody w PL
Ninnare ja cala ciaze sie oswajalam z mysla ze bedzie z nami maly czlowieczek -nawet w 41 tyg ciazy :-);-);-):szok: hehe
Powiedz cos o swojej pracy w hotelu - ja takiej wlasnie potrzebuje :)) ale jeszcze nie teraz ;-)
Sylwia jak testy ida? ja to len jestem do nauki ze ohohoho nie wiem czy sie kiedys zabiore do tego :)
ide przebrac malego bo jakis dziwny smrodzik po calym pokoju fruwa :))))) uwielbiam to :crazy::crazy::rofl2::rofl2:

Kurcze dziewczyny jakaś połamana jestem boli mnie w dole kręgosłupa :-( i ogólne jakaś senna do niczego jestem:crazy:.Chyba wypije czarną kawę,przylepie sobie plaster rozgrzewający i wyskoczę gdzieś z małym bo w domu jakaś nijaka jestem.To pewnie ta pogoda:no: ale trochę sie rozpogodziło to niema co marudzic:confused:.

A mi sie dzisiaj nie chcialo wychodzic. Poszlam tylko do tesco potem 30 min spacerku i siedze w domu jakas taka zkapciala (skapciala?).

Doris- no ja mysle ze chcesz isc potanczyc . Ja tezzzzzzzzzzzzzz chceeeeeeeeeee;-)
A podaj mi tez linka do tego swojego housingu. Musze sie tam osobiscie udac czy moge przez internet?

Sylwia- ja tam moge zdjecia robic tylko ze potem nikt nie umie sie odnalezc. Bo sa jakies nogi bez glowy, albo rece, albo czyjas torebka no w tym stylu strzelam:no:

Kasia8118- ja tez mam czasami takie bole-podobno to przypadlosc mlodych mam. Nie martw sie wiec jak bedziesz stara mama to ci przejdzie:tak:

Niunka
- ciesze sie wiec ze w razie w mam z kim potanczyc:tak:

Dobra koniec wolnego bo moje facety przyszly na gore
Pa

Hej :)
ninnare - my tez chcemy się przeprowadzic za miesiąc moze dwa do czegos wiekszego. co do hausingu to nie wiem ja zapisałam sie w consilu i czekam na dom ale powiedzieli mi ze dopóki dziecko sie nie urodzi nie mamy szans bo dalej jestesmy rozpatrywani jako para bez dzieci ale jak juz bedzie to mamy szanse bo milionów nie zarabiamy a zreszta zlozyłam podanie o hausing benefit i dostałam list ze ma byc rozpatrzone takze tez polecam pieniadze niewielkie ale zawsze cos.
Powodzenia w poszukliwaniach domu wiem jak ciezko.

pozdrowionka :)

Sylwia.m co ty stworzyłaś za grupę?Nazywa się //Ociotowane lachony BB//.To chyba nie chodzi o matki polki jakie znam:cool:?Chodzi mi o to co masz w swoim profilu:shocked2:.

To nie ja stworzyłam:no: tylko dostałam zaproszenie do tej grupy:tak: a że jest tam kilka koleżanek to nie mogłam odmówic. Powiem szczerze że nie wiem dlaczego tak się nazywają:no: Ale wzieło to się z wątku "mamy siedzące w domach", w którym przestałam się już udzielac bo piszą jak szalone a ja nie nadążam czytac juz nie mówiąc o odpisywaniu im:-p
A jakie matki polki ty znasz???

reklama
To znowu ja:-p:-p:-p:-p:-p

Która z Was chciałaby pouczyc się testów za mnie????? Bo mi się strasznie nie chce:no::no::no: jakoś tak od komputera nie umiem się odkleic:no::-p

Asiunia221 Was wszystkie pozdrawia:-) Od wczoraj nie może wejsc na BB i dostaje juz białej gorączki przez to:-) Kolejna co się uzależniła:-p:tak:

Kama planujemy kolejne spotkanie w przyszłym tygodniu. Może też przyjedziesz??? Kiedy by Tobie pasowało???

Do góry