reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dla siebie wez z dwie koszule nocne do porodu proponuje zwykla dluzsza koszule i tak ja wyrzucisz. zebym nie zapomniala koszule dobrze jak wezmiesz rozpinane latwiej sie karmi.Pare godzin po porodzie nasz kapiel lub prysznic jak wolisz.Moze to smieszne ale kup takie gacie po tacie :tena: naprawde super .

reklama
Cocolino ja nic Ci nie mogę doradzic bo ja rodziłam w Polsce i wyprawka w całości też z Polski.Ale powiem Ci jedno ze niema sensu kupowac zbyt wiele ubranek dla maleństwa na początek.Zawsze jak stwierdzisz ze ci czegoś brakuje to możesz kupic różne rzeczy w markecie,prawie w każdym większym znajdziesz stoisko z ubrankami dla maleństwa.Ja trochę przesadziłam na początku z ilością ubranek czasami mały nie zdążył ubrac bo tyle tego było.Teraz staram się kupowac z głową.

:-Dteraz tak mi sie przyjemnie zrobilo.pomyslalam jak to bylo prawie roczek temu z Moja Dominisia.:-)tyle strachu .Od poczatku mialam zagrozona ciaże ale jednak Nam sie udalo... co do tych rzeczy dla dzidzi to nie wiem jak Wy dziewczyny ale my kupilismy tyle ,ze sodoma w koncu i tak malo co go uzywalismy .Dobra rada nie kupuj zadnych pudrow ani innych wynalazkow wystarczy sudocrem.jezeli zamiezasz karmic piersia a tak podejrzewam warto zaopatrzec sie w taki malutki kremik aventu soothing nipple cream.:tak:

Z góry dziękuje za porady na zakupy wybieram sie w przyszłym tygodniu bo we wtorek dowiem sie co będzie ale tak jak mowicie za dużo nie będe kupowac dzidzie pewno szybko rosna .

Pozdrowionka :)

O rany:szok::szok::szok: Wrezscie te zdjęcia skończyłam kopiowac:szok::szok::szok:

Dorota z Dawidkiem

Kasia8118 z Krystiankiem

Asiunia221 bez Oli:-p Bo Ola gdzieś fruwa:-p

Kasia.j i Maciuś:-) Kubuś fruwa razem z Olą:-p

Cfcgirl

Słodziutka Marysia

Narazie to tyle, zaraz następne powklejam:-)

Ampar z Szymonkiem

Niuńka1982 z Szymonkiem

Kasiunia i Fabian

Maciuś znudził się naszym gadaniem i usnął

Marcel zresztą też:-p

Ploty na placu zabaw

DOBRY WIECZÓR WSZYSTKIM MAMUSIĄ. NIESTETY NIE MIESZKAM BLISKO WAS A SZKODA BO NIEZŁA EKIPA Z WAS:-) CHCIAŁABYM SIE PORADZIĆ CZY ORIĘTUJECIE SIE MOŻE CZY KOBIETA W CIĄŻY TUTAJ MOŻE PRACOWAĆ NA NOCKI? JEŚLI TAK TO CZY PZYSŁUGUJE JEJ WOLNE W PRZED DZIEŃ WIZYTY U POŁOŻNEJ. Z GÓRY DZIĘKUJE ŻA ODPOWIEDZI. POZDRAWIAM:happy:

reklama
Do góry