reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

No! A juz mialam krzyczec GDZIE SA ZDJECIA:-)
Wiecie co a moj maluch odkad sie urodzil nie zaznal na swojej skorce zadnego kremu,zadnej zasypki,nic... My uzywamy tylko oliatum do kapieli. No i oczywiscie krem do buzi. Nie mialam jeszcze na szczescie problemow z odparzona pupcia.
Coccolino ja kiedys znalazlam na harehills taki maly sklepik z ubrankami dla noworodkow. Super sa ciuszki i bardzo,bardzo tanie!!!! A dzis pojechalismy z Krzyskiem do Primarku i kupilam malemu kupe koszulek na lato po 1 funcie:-)

reklama
a u mnie to babcie byly kreatorkami mody ;-)i tylko odbieralam przesylki z polski pelne ciuszkow i roznych wynalazkow:-) dodatkowa tura to byly prezenty od znajomych,ludzi z pracy...itd...a potem to tylko oddawalam reklamowki pelne ciuszkow.bylo i tak ze czesci rzeczy nathan nawet ani razu nie zalozyl:tak:

Ja Was tu podczytuje caly czas. Wlasnie skonczylam sie pakowac :-) Ciekawe o czym zapomnialam :confused:
Sylwia pieknie po rowno kazda obfotografowala :-) I Marcelek nie pominiety;-):-p:-)

Kama - moje dzieci tez sie nie odparzaja. Mam jeszcze sudocrem kupiony jak Kubus sie urodzil :-)

mw80 - witamy po dlugiej nieobecnosci, wrocilas juz do domku?

Kurcze ale zmarzłam dzisiaj w tym parku cały czas jakieś dziwne dreszcze:zawstydzona/y:.Mały właśnie przymierza moje buty:-D lubi czasem ubrac czyjeś.
KASIA8118-twoj Krystian to by sie zgral z moim Kubusiem ,on tez uwielbia chodzic w moich butach:-D:szok:i bawi sie wtedy w szkole i udaje pania nauczycielke:-D:-D
MalemkaM-dzieki Tobie moj Dawid nauczyl sie pic przez slomke:-D:-DNapisalas ze twoja corcia juz pije,mysle sobie sproboje z Moim i zaskoczyl:-):tak::laugh2:i tak mu sie spodobalo zeprawie cala szklanke wypil,troche mu bokiem leciallo bo nienadazal polykac ,ale wypil:-):-)Ja mojego starszego synka nauczylam dopiero jak skonczyl rok,sadzilam ze wczesniej nie bedzie potrafil,a moze jak bym sprobowala to by tez umial.Widzisz jak to fajnie czasami sie pochwalic co nasze pociechy umieja.
KASIA.J-OJ chyba bedziesz za nami tesknic,co??Nie mozesz sie od Nas oderwac:tak::-p:-DMy za Toba tez bedziemy tesknic:-)
SYLWIA-nastepnym razem to tylko Tobie bedziemy zdjecia robic:-):-):-)Tobie i tylko Tobie:-)

Ostatnia edycja:
no to ja sie malduje jako ostatnia, Sylwia zdjecia super chociaz na jednym wyszlam okropnie:wściekła/y:, no ale ogolnie to bardzo ladne:-).
Spotkanie tez super szkoda ze tak zimno.
Mysza... - pewnie ze nie zapomielismy o tobie , jak to przeciez masz taka mala nasza ksiezniczkie:-)

Witam nowe kolezanki, ale nas sie namnozylo:-D.
Musze konczyc bo czeka mnie prasowanie.
kasiu83- szkoda ze cie nie bylo:-(, caluski dla Michasia

reklama
Acha a Olusia jest poprostu cudna,:-) sliczna , madra dziewczynka, sama bym chciala taka coreczke, no a mausia tez przesympatyczna.

Do góry