reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118-
ja bym bardzo chetnie. Tylko o ktorej godzinie tam chadzasz zeby zgrac z naszymi maluchami co do spania. Podaj mi tylko ten numer autobusu i ten przystanek gdzie wysiasc- Sainsbury czy poczta?:-D;-)

Polska 1: Austria 0- do przerwy:tak:

reklama
Ampar3-to jest strona www.bradfordhomehunter.co.uk i mozesz sie zarejestrowac przez internet:-)
Sylwia.ma- a ty gdzie sie udzielasz??:-D:szok::shocked2::-D
Niunka - A ty kiedy wyjezdzasz?bo juz sie pogubilam,tyle nas jest i kazdy co chwile wyjezdza,ze juz nie pamietam kiedy i co!!!

Ostatnia edycja:
Ampar3 najlepiej to by było gdybyś wysiadła koło poczty,ale gorzej jak nie wiesz gdzie to jest więc bezpieczniej będzie spotkac się koło Sansbury i Malatana na przystanku, a pózniej możemy isc prosto na plac zabaw i na końcu na kawę do mojego domku.Może Niunka ty też się dołączysz jeszcze nie byłaś u mnie?Oczywiscie Kasie też zapraszam tylko pewnie będzi pracowac co?Ampar jeżeli chodzi o godzinę to ty wybierz.Ja od 10 rano mam czas wolny:-) wyprawie męża do pracy i mam luz;-).Jeżeli chodzi o autobus to zapomniałam numer,ale napisze Ci pózniej może mąż pomięta albo Niunia ci napisze.Podam Ci jeszcze mój numer 07933677474

reklama
Do góry