reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

widze ze mnie jeszce pamietacie i gadacie hehe i widze ze jest ty jeszce jedna mamusia ktora ma ten sam problem z jedzenie jak i ja moja malejna tez ma ten am problem moj maly szkieletorek hehe ale wiecie co bylam tu juz u lekjarza i nic mi nie doradzil tylko na badania mi skierowali moczu i krwi zobaczymy co wyjdzie ale zaowazylam ze tu jedzieniem nadgania hehe oby tak dalje pozdrawim bede sie starala pisac czesto pa laseczki

reklama
Hej Hej:-):-):-)
Ja dopiero teraz bo jak weszłam to dałam Macelowi od razu jesc, położyłam Go spac i wzięłam się za testy póki mały spał. Wiedziałam, że jak odpalę najpierw komputer to już za testy się nie wezmę:no:
Bardzo fajnie było na spotkaniu:-) Chwliłam się że Marcel taki grzeczny i teraz mam:szok: Cały czas musi byc na rękach:szok: Teraz siedzi mi na kolanach i łapie za moje rece:tak:
Coś mi się wydaje że ma Wam cos do powiedzenia
knxfyugut yghjiklfg hjyhub u by yuubyj
To od niego:-p:rofl2:

Ja tak jak Sylwia. Polozylam Maciusia spac, Kubus zajal sie nowymi puzzlami, a ja wykorzystalam ten czas na pakowanie. Potem brykalismy z chlopaki i Macius znow spi :-) Kubus tez, zasnal jak karmilam Maciejke. Nie zdarzylam malego brudaska okapac :-(Spi tak slodko przytulony do misia.

Ja tak tylko na chwilke, wracam do pakowania :-( Ale mi sie nie chce i do tego glowa mnie boli. Troche zmarzlam w parku.

Hej dziewczyny :)

ninnare napisz gdzie dokładnie w leeds bo ja Cookridge blisko mam do lotniska a jak pracujesz w jakichś konkretnych godzinach to sie moze spotkamy a dzidzia walczyw środku i to ostro a jak jestem zmęczona to czasami nawet cały dzien nic.

Dziewczyny na spotkanie chetnie bym przyjechała niestety tak jak ninnare pracuje praktycznie od 6 rano do 14.30 a wolne różnie jak sie szefowej napisze ale zadko sobota lub niedziela z racji tego ze ona ma te dni dla siebie zarezerwowane i tylko on ma wolne. ale jesli spotkanie wypadnie jeśli będę wolna nie napewno postaram sie poznac was :)
jeszcze małe pytanko gdzie można zacząc się zaopatrywac w ciuszki dla maleństwa i inne takie bo nie mam zielonego pojęcia. A i jeszcze takie najwazniejsze rzeczy do szpitala jakie mam wziąśc bo wiem ze lista jest długa.
Co do imion to sie jeszcze kłucimy ale z grubsza Aleksander albo Emilia.

Pozdrawiam

Cocolino ja większośc rzeczy kupiłam na carboot. Piszesz, że mieszkasz koło lotniska czyli masz tam bliziutko:tak: Dostaniesz tam ciuszki, zabawki i wiele innych rzeczy bardzo tanio. Zresztą pewnie wiesz o co chodzi:-)
A imiona bardzo bardzo ładne:-)

Dziękuję namęczyłam się nad nimi :) Ciuszki dla dzidzia ok ale co z rzeczami dla mnie do szpitala kompletnie nie wiem gdzie mam zacząc a co z takimi nieubrankowymi rzeczami dla maluszka :)

reklama
Do szpitala weź sobie dwie koszule ale takie rozpinane u góry coby łatwo Ci było cyca wyciagnac:-) Podpaski, przybory toaletowe:-) klapki, recznik i chyba wsio:-) Kurcze to było juz tak dawno że nie pamiętam co ja brałam:-p:-p
A te wszystkie inne gadżety dla maluszka ja kupowałam w mothercare ale tam jest dosyc drogo więc może dziewczyny polecą Ci ciekawsze miejsce:tak:

Do góry