widze ze mnie jeszce pamietacie i gadacie hehe i widze ze jest ty jeszce jedna mamusia ktora ma ten sam problem z jedzenie jak i ja moja malejna tez ma ten am problem moj maly szkieletorek hehe ale wiecie co bylam tu juz u lekjarza i nic mi nie doradzil tylko na badania mi skierowali moczu i krwi zobaczymy co wyjdzie ale zaowazylam ze tu jedzieniem nadgania hehe oby tak dalje pozdrawim bede sie starala pisac czesto pa laseczki
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej Hej:-):-):-)
Ja dopiero teraz bo jak weszłam to dałam Macelowi od razu jesc, położyłam Go spac i wzięłam się za testy póki mały spał. Wiedziałam, że jak odpalę najpierw komputer to już za testy się nie wezmę
Bardzo fajnie było na spotkaniu:-) Chwliłam się że Marcel taki grzeczny i teraz mam Cały czas musi byc na rękach Teraz siedzi mi na kolanach i łapie za moje rece
Coś mi się wydaje że ma Wam cos do powiedzenia
knxfyugut yghjiklfg hjyhub u by yuubyj
To od niego
Ja dopiero teraz bo jak weszłam to dałam Macelowi od razu jesc, położyłam Go spac i wzięłam się za testy póki mały spał. Wiedziałam, że jak odpalę najpierw komputer to już za testy się nie wezmę
Bardzo fajnie było na spotkaniu:-) Chwliłam się że Marcel taki grzeczny i teraz mam Cały czas musi byc na rękach Teraz siedzi mi na kolanach i łapie za moje rece
Coś mi się wydaje że ma Wam cos do powiedzenia
knxfyugut yghjiklfg hjyhub u by yuubyj
To od niego
nefretete101
Fanka BB :)
witam serdecznie wszystkie mamuśki
mam pytanko czy moze ktoras z was rodzila w szpitalu w Doncaster? watpie ale zapytac zawsze moge... niedlugo mnie to czeka a informacji nul
mam pytanko czy moze ktoras z was rodzila w szpitalu w Doncaster? watpie ale zapytac zawsze moge... niedlugo mnie to czeka a informacji nul
kasia8118
Kurcze ale zmarzłam dzisiaj w tym parku cały czas jakieś dziwne dreszcze.Mały właśnie przymierza moje buty lubi czasem ubrac czyjeś.
Ja tak jak Sylwia. Polozylam Maciusia spac, Kubus zajal sie nowymi puzzlami, a ja wykorzystalam ten czas na pakowanie. Potem brykalismy z chlopaki i Macius znow spi :-) Kubus tez, zasnal jak karmilam Maciejke. Nie zdarzylam malego brudaska okapac :-(Spi tak slodko przytulony do misia.
Ja tak tylko na chwilke, wracam do pakowania :-( Ale mi sie nie chce i do tego glowa mnie boli. Troche zmarzlam w parku.
Ja tak tylko na chwilke, wracam do pakowania :-( Ale mi sie nie chce i do tego glowa mnie boli. Troche zmarzlam w parku.
cocolino25
Hej dziewczyny
ninnare napisz gdzie dokładnie w leeds bo ja Cookridge blisko mam do lotniska a jak pracujesz w jakichś konkretnych godzinach to sie moze spotkamy a dzidzia walczyw środku i to ostro a jak jestem zmęczona to czasami nawet cały dzien nic.
Dziewczyny na spotkanie chetnie bym przyjechała niestety tak jak ninnare pracuje praktycznie od 6 rano do 14.30 a wolne różnie jak sie szefowej napisze ale zadko sobota lub niedziela z racji tego ze ona ma te dni dla siebie zarezerwowane i tylko on ma wolne. ale jesli spotkanie wypadnie jeśli będę wolna nie napewno postaram sie poznac was
jeszcze małe pytanko gdzie można zacząc się zaopatrywac w ciuszki dla maleństwa i inne takie bo nie mam zielonego pojęcia. A i jeszcze takie najwazniejsze rzeczy do szpitala jakie mam wziąśc bo wiem ze lista jest długa.
Co do imion to sie jeszcze kłucimy ale z grubsza Aleksander albo Emilia.
Pozdrawiam
ninnare napisz gdzie dokładnie w leeds bo ja Cookridge blisko mam do lotniska a jak pracujesz w jakichś konkretnych godzinach to sie moze spotkamy a dzidzia walczyw środku i to ostro a jak jestem zmęczona to czasami nawet cały dzien nic.
Dziewczyny na spotkanie chetnie bym przyjechała niestety tak jak ninnare pracuje praktycznie od 6 rano do 14.30 a wolne różnie jak sie szefowej napisze ale zadko sobota lub niedziela z racji tego ze ona ma te dni dla siebie zarezerwowane i tylko on ma wolne. ale jesli spotkanie wypadnie jeśli będę wolna nie napewno postaram sie poznac was
jeszcze małe pytanko gdzie można zacząc się zaopatrywac w ciuszki dla maleństwa i inne takie bo nie mam zielonego pojęcia. A i jeszcze takie najwazniejsze rzeczy do szpitala jakie mam wziąśc bo wiem ze lista jest długa.
Co do imion to sie jeszcze kłucimy ale z grubsza Aleksander albo Emilia.
Pozdrawiam
sylwia.m
Cocolino ja większośc rzeczy kupiłam na carboot. Piszesz, że mieszkasz koło lotniska czyli masz tam bliziutko Dostaniesz tam ciuszki, zabawki i wiele innych rzeczy bardzo tanio. Zresztą pewnie wiesz o co chodzi:-)
A imiona bardzo bardzo ładne:-)
A imiona bardzo bardzo ładne:-)
cocolino25
Dziękuję namęczyłam się nad nimi Ciuszki dla dzidzia ok ale co z rzeczami dla mnie do szpitala kompletnie nie wiem gdzie mam zacząc a co z takimi nieubrankowymi rzeczami dla maluszka
cfcgirl
Mamusia Marysi
coccolino polecam boots, mothercare ale również aukcje Ebay. Wiele rzeczy tam kupilam:-)
reklama
sylwia.m
Do szpitala weź sobie dwie koszule ale takie rozpinane u góry coby łatwo Ci było cyca wyciagnac:-) Podpaski, przybory toaletowe:-) klapki, recznik i chyba wsio:-) Kurcze to było juz tak dawno że nie pamiętam co ja brałam
A te wszystkie inne gadżety dla maluszka ja kupowałam w mothercare ale tam jest dosyc drogo więc może dziewczyny polecą Ci ciekawsze miejsce
A te wszystkie inne gadżety dla maluszka ja kupowałam w mothercare ale tam jest dosyc drogo więc może dziewczyny polecą Ci ciekawsze miejsce
Podziel się: