reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
:-D Witam .My dzis wstalysmy bardzo rano kolo 5. Nie wiem co jest z Moja Dominika raz je wszystko ladnie a drugi tylko soki pije. chudasek to jest ma 8kg a juz 11 miesiecy bylysmy w baby clinic ale jak zwykle mowi zeby probowac dawac jej cos nowego.Nam te :nowe: sie skonczyly.nie ma mowy o sloiczkach.Tylko pomidorowka i basta.Bardzo mnie przeraza ,to ze kaszek ani mleka z butelki nie chce.Mleczko zmienialysmy bylo nestle aptimil i nic:crazy: dodam tylko ,ze nie uzywamy smoczka od urodzenia Moja mala gryzie go tylko nie ta strone co trzeba.:-pa soczki to tylko przez slomke i to od 8 miesiaca:tak:a pochwale sie juz od tygodnia ladnie robi sama pare kroczkow.:-D

malenkaM - a w jakiej dzielnicy mieszkasz? A kaszke na gesto tak lyzeczka probowalyscie zjesc? Bardzo fajnie ze pije przez slomke, naprawde super. Moj Dawid to slomke owszem.... pogryzie :-D. Brawo za chodzenie Dominiki. Dawidek jest jeszcze w dalekim polu z chodzeniem.

jasmina111- probowalam juz wszystkiego na gesto lyzeczka nawet z kubeczka bez skutku:wściekła/y: trzeba chyba poczekac. Mieszkamy na bramley a Wy??

No melduje się że jestem już w domku lekko nerwowa i zmęczona bo straszne marudny mały po tej wyprawie.Teraz już po jedzeniu położyłam go spac.Mam nadzieję ze jak się obudzi to z dobrym humorem.Dzięki dziewczyny za spotkanie było miło szkoda tylko ze mały mi uciekał bo mało co miałam czasu na na rozmowę z wami.Czekam na spotkanie w następnym tygodniu:-).Liczę że będzie;-).

Ostatnia edycja:
witam po spotkaniu...Malutka po drodze się obudziła, ale na szczęście poczekała na cyca jak byłysmy w domku. Teraz dopiero widzę że jej się policzki opaliły. Mam nadzieje,że jej nie będzie piekła twarzyczka za bardzo
A co do tej nagrody to muszę mieć mieszkanie na własność żeby mi ja dali. Więc się zapytałam po jakiego grzyba mi d... zawracają...:-)
cholera a już pakowałam walizki...no nic biednemu zawsze wiatr w oczy...:rofl2:
Całuski i do następnego

czesc mamuski ja tu troszke zacofana wiec nie wiem nawet od czego zaczac hehe
zaczne od tego ze bardzo was przepraszam ze sie tak nie odzywalam ale u mnie nie dzialala stronka a tu w polsce dzial hehe nie wiem czemu ale oki .

teraz zaczne ot witania wszytkich nowych mam witam mamuski :p heh takze pozdrawiam :)

dalej hehe u mnie fajna byla pogoda az do dzis wrocilam z ogrodu i pada hehe a co do lotu to szybciutko mi minol i wesolo az sie zdziwilam heheh tazke zyje i u mnie wszytko dobrze bede sie odzywala w miare czasu :)

wiodze ze dzis mialyscie spotkanko fajnie tylko szkoda ze mnie tam nie bylo hehehe

oki uciekam caluski dla was i waszych pociech zycze milego dzionka

reklama
No to ja sie melduje jako trzecia:-):-)Spotkanie bylo bardzo fajne;-)juz sie nie moge doczekac nastepnej srody:-):-):-D
CFCGRIL-Masz racje ze biednemu wiatr zawsze w oczy wieje:-:)-:)baffled:
MalenkaM-faktycznie twoja malutka to chudziutka,ale widocznie taka jej natutra ,moze wystarcza jej tyle co je:-)chociaz wiem ze ty napewno sie denerwujesz:baffled:ja pewnie tez bym sie strasznie martwila:tak:Ale gratuluje Ci ,ze pije juz ze slomki,bardzo madra dziewczynka:tak::-)
Myszavik-normalnie Cie myslami zagonilysmy do napisania,bo wlasnie o tobie rozmawialysmy:-)odzywaj sie czesciej i baw sie w tej Polsce:-):-)

Do góry