reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
:-D Witam .My dzis wstalysmy bardzo rano kolo 5. Nie wiem co jest z Moja Dominika raz je wszystko ladnie a drugi tylko soki pije. chudasek to jest ma 8kg a juz 11 miesiecy bylysmy w baby clinic ale jak zwykle mowi zeby probowac dawac jej cos nowego.Nam te :nowe: sie skonczyly.nie ma mowy o sloiczkach.Tylko pomidorowka i basta.Bardzo mnie przeraza ,to ze kaszek ani mleka z butelki nie chce.Mleczko zmienialysmy bylo nestle aptimil i nic:crazy: dodam tylko ,ze nie uzywamy smoczka od urodzenia Moja mala gryzie go tylko nie ta strone co trzeba.:-pa soczki to tylko przez slomke i to od 8 miesiaca:tak:a pochwale sie juz od tygodnia ladnie robi sama pare kroczkow.:-D

malenkaM - a w jakiej dzielnicy mieszkasz? A kaszke na gesto tak lyzeczka probowalyscie zjesc? Bardzo fajnie ze pije przez slomke, naprawde super. Moj Dawid to slomke owszem.... pogryzie :-D. Brawo za chodzenie Dominiki. Dawidek jest jeszcze w dalekim polu z chodzeniem.

jasmina111- probowalam juz wszystkiego na gesto lyzeczka nawet z kubeczka bez skutku:wściekła/y: trzeba chyba poczekac. Mieszkamy na bramley a Wy??

No melduje się że jestem już w domku lekko nerwowa i zmęczona bo straszne marudny mały po tej wyprawie.Teraz już po jedzeniu położyłam go spac.Mam nadzieję ze jak się obudzi to z dobrym humorem.Dzięki dziewczyny za spotkanie było miło szkoda tylko ze mały mi uciekał bo mało co miałam czasu na na rozmowę z wami.Czekam na spotkanie w następnym tygodniu:-).Liczę że będzie;-).

Ostatnia edycja:
witam po spotkaniu...Malutka po drodze się obudziła, ale na szczęście poczekała na cyca jak byłysmy w domku. Teraz dopiero widzę że jej się policzki opaliły. Mam nadzieje,że jej nie będzie piekła twarzyczka za bardzo
A co do tej nagrody to muszę mieć mieszkanie na własność żeby mi ja dali. Więc się zapytałam po jakiego grzyba mi d... zawracają...:-)
cholera a już pakowałam walizki...no nic biednemu zawsze wiatr w oczy...:rofl2:
Całuski i do następnego

czesc mamuski ja tu troszke zacofana wiec nie wiem nawet od czego zaczac hehe
zaczne od tego ze bardzo was przepraszam ze sie tak nie odzywalam ale u mnie nie dzialala stronka a tu w polsce dzial hehe nie wiem czemu ale oki .

teraz zaczne ot witania wszytkich nowych mam witam mamuski :p heh takze pozdrawiam :)

dalej hehe u mnie fajna byla pogoda az do dzis wrocilam z ogrodu i pada hehe a co do lotu to szybciutko mi minol i wesolo az sie zdziwilam heheh tazke zyje i u mnie wszytko dobrze bede sie odzywala w miare czasu :)

wiodze ze dzis mialyscie spotkanko fajnie tylko szkoda ze mnie tam nie bylo hehehe

oki uciekam caluski dla was i waszych pociech zycze milego dzionka

reklama
No to ja sie melduje jako trzecia:-):-)Spotkanie bylo bardzo fajne;-)juz sie nie moge doczekac nastepnej srody:-):-):-D
CFCGRIL-Masz racje ze biednemu wiatr zawsze w oczy wieje:-:)-:)baffled:
MalenkaM-faktycznie twoja malutka to chudziutka,ale widocznie taka jej natutra ,moze wystarcza jej tyle co je:-)chociaz wiem ze ty napewno sie denerwujesz:baffled:ja pewnie tez bym sie strasznie martwila:tak:Ale gratuluje Ci ,ze pije juz ze slomki,bardzo madra dziewczynka:tak::-)
Myszavik-normalnie Cie myslami zagonilysmy do napisania,bo wlasnie o tobie rozmawialysmy:-)odzywaj sie czesciej i baw sie w tej Polsce:-):-)

Do góry