reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia.m - ja zaskoczylam wcale nie od macania brzuszkow hehe :D
na spotkanie nie moge bo praca.

Cocolino - tez zagladam tu praktycznie codziennie :)
jutro zaczynam 27tydz. a brzuszek doslownie wyskoczyl mi w przeciagu ostatnich 2 tyg. wczesniej nic nie bylo widac a teraz sie powieksza :)
wczesniej nie mialam doslownie zadnych meczacych objawow ciazy nic, ale teraz juz zaczynam odczuwac.
jetsem z leeds i tez mi sie spozniali ze skanem, ale mialam go w 20 tyg, i nie udalo sie na 100%odczytac plci - ale "prawdopodobnie" dziewczynka :)
u ciebie juz wieksze szanse ze zobaczysz kto mieszka w brzuszku.
A jak z kopniaczkami? daje popalic? milego dnia :)

• Dzień dobry! Wstałam dzisiaj o 6 rano i miło było zobaczyc że za oknem słoneczko mocno świeci.Mam nadzieje że nie tylko z rana:-).Sniadanko zjedzone,włosy umyte jestem gotowa na spotkanie.Mam nadzieję że pogoda będzie łaskawa:tak::-).

reklama
Do góry