reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

mam dziwna przypadlosc pisania wyrazow od tylu ;/ i musze poprawiac pozniej, czasem przestawie tylko sylaby ale roboty i tak jest hehe

Jak piszesz od tyłu??????:szok::szok:

Niunka hehe a Ty pewnie w oknie siedziałaś i się przyglądałaś zamiast zadzwonic na policję:-p:-p:-p;-):-D
Wiesz co ja myślę że w Bradford nie ma spokojnych dzielnic:no::no::no: A w której części BD10 mieszkasz??? Czy to jest green gates??

Malenka witaj:-):-)

No i ja też stawię się na spotkaniu:tak::tak::tak:

reklama
niunka-to ty masz malego spioszka :-)fajnie masz,wiecej czasu dla siebie:-)Ale faktycznie mialas przygode:szok:jak bym chyba na dwor juz nie wyszla:laugh2::baffled:a ci co im to zrobili,to jacys normalni?czy jakis element?

uf przeczytalam wszystkie strony, ale duzo piszecie fajnie :)

niunka - nie zazdroszcze takiego widoku i to tak blisko domu :/

wiekszosc z was ma juz dzieciaczki, a moje jeszcze w brzuchu wiec tak tematow brak

COCOLINO - jak tu jeszcze zagladasz, napisz w ktorym tygodniu jestes, jak sie czujesz, zawsze to lepiej sobie troszke ponarzekac po babsku na ewentualne ciazowe dolegliwosci hehe ;))

Niunka aż strach Cię odwiedzac skoro takę rzeczy się tak blisko ciebie :-pNo dobrze że nie zbombardowali placu zabaw bo właśnie z niego wróciłam.Sprawdziłam ten przystanek jest na wysokosci tego pustego pola.To o której się tam spotykamy jutro?

Kasia j - kiedy dokladnie jedziesz? jestes juz spakowana?

Ja juz jade we czwartek :-) Z samego rana jedziemy na samolot do Londynu i stamtad prosto do Szczecina. Bede sie teraz pakowac. Mialam dzis kupic torbe na wyjazd i zepsula mi sie karta :-( Kobieta w Asdzie zrobila mi transakcje na podpis, potem sprawdzilam w bankomacie i tez nie dzialala, na nowa musze czekac z tydzien :-( i lece do PL bez karty. Moj maz pewnie sie ucieszy ;-);-);-)

kasia.j-a ta zabawke Kubus na roczek dostal,tak?bardzo fajna,wlasnie myslalam o czyms takim na roczek dla Dawidka.Powiedz gdzie to kupilas:-):-)

Tak, na pierwsze urodzinki i kupilismy ja w Toysrus kolo IKEI. Kosztowala jakies 20f wtedy. Ale jest naprawde super. Na poczatku Kubus ja glownie pchal, potem jak nauczyl sie wsiadac to zaczal jezdzic. Smigielko sie kreci, ten misiek sie rusza gora-dol, gra rozne melodyjki, jest kierownica, kluczyk i sprzeglo :-) pod siedzonkiem mozna chowac skarby i sa do tego 4 klocki, ktore sie z boku wsadza wg ksztaltow i jak sie przypasuje to wtedy tez graja melodyjki. Jedyny minus tej zabawki, to zeby wylaczyc dzwiek to trzeba wyciagnac baterie, nie ma wylacznika.

niunka - ale masz atrakcje za oknem :-D a tak na powaznie to chyba bym z domu juz nie wychodzila

U mnie Macius juz spi, a Kuba postanowil poczekac na tate.

KASIA.J-to Ty juz jedzisz w ten czwartek??:szok:Ale jutro bedziesz,tak??:tak:no to mialas pecha z ta karta:-:)wściekła/y:A jakiej firmy jest ta zabawka,bo ja ostatnio tam byla i nic takiego nie widzialam ,a jak piszesz ma tyle funkcji,ze warto ja kupic:tak:
ninnare-to nic ze Ty nie masz jeszcze dzidzi,ale jest wiele tematow na ktore mozna pogadac:tak:wiec zapraszamy czesciej:-)

A mnie komputer sie psuje:wściekła/y:strony mi nie chca wchodzic i sie co chwile zawiesza:wściekła/y:

Dziewczyny ja to wszystko widzialam jak wracalam od Kasi, wiec oni mn ie widzieli a ja ich. :szok:A co bedzie dalej, . Sylwia tak to jest greengates. A:szok:le uwierz mi ze bardzo ladnie mieszkamy i w spokojnej dzielnicy.
Mysle ze to prostu byly jkies zatargi miedzy nimi. Nie wiem czy to element, ale chyba tak:-p
do jutra pogadamy jutro

Hej dziewczyny :)

ninnare - zaglądam tutaj prawie codziennie i tak jak piszesz wszyystkie dziewczyny mają dzieciaczki a my w trakcie więc tematów mało albo wogóle. Jeśli cos napiszesz to napewno odpisze. Napisz tez w którym tyg jesteś i skąd jestes bo chyba przeoczyłam.
Ja dalej czekam na skana to juz za tydzien dowiemy się wkońcu co będziemy mieli a jestem w 24 tyg usg trochu poźno ale to przez mojego GP który troche za pożno powiedział o mnie midwife ale to nic cierpliwa jestem.

Pozdrowionka dla wszystkich :)

reklama
Cocolino i Ninnare ale przecież my nie tylko o dzieciach gadamy:tak: Piszemy co nam ślina na język przyniesie:tak:

Przyjdźcie jutro na spotkanie bo muszę pomacac Wasze brzuszki to może szybko zaskoczę:-) i dołączę do Was czyli tych oczekujących:-)

Do góry