reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kasia.j jeżeli chodzi o spacery to są długie i częste,ale nie zawsze maszeruje na nogach bo straszny z niego uciekinier i boje się o niego.Kupiłam mu szelki do chodzenia ,ale jakoś kiepsko to nam idzie i odłożyłam je gdzieś w kąt.

reklama
KASIA.J-Ale numer ,ze akurat sie zapytalam o ta ksiazke i ty ja masz:-):tak:Bardzo chetnie ja od ciebie pozycze i sobie poczytam,bo juz czasami nie wiem jak mam z Kuba rozmawiac i jakich argumentow uzyc :tak:A jak mowisz jescze na meza dziala,to wogole super:-D:-D:-DZobaczymy jak to bedzie u nas:-D
A my zaraz wyruszamy na basen,Dawid pierwszy raz pojdzie:tak:zobaczymy czy mu bedzie sie podobalo:-)

sylwia - skad ja to znam, teraz to przynajmniej moge sobie z Kubusiem pogadac :-) a maz to tez srednio ma ochote sobie pogadac jak wraca z pracy :-( Jak sie udaly zakupy?

doris - fajnie, ze idziecie sobie na basen, ja tez mialam w planach przed wyjazdem pojsc z Maciusiem, ale mi sie bidulek rozchorowal :( mam nadzieje, ze pogoda pozwoli i pomoczy sobie dupke nad morzem :tak: szkoda, ze tu zdjec na basenach nie wolno robic :-( napisz czy sie Dawidkowi podobalo

A ja juz mam dosc siedzenia w domu :-( Chyba sie cieplutko ubierzemy i pojde z Maciulkiem na spacerek, bo takie ladne slonko swieci.

Kasia zakupy to takie jedzeniowe więc żadna rewelacja:crazy::crazy::-p
Nie musisz się ciepło ubierac bo jest cieplutko na dworzu:tak: ja Marcelowi ściągałam sweterek jak byliśmy bo było mu za ciepło.
Ten mój synek znowu śpi a ja mogłabym udac się do kuchni:-p ale :-pprzykleilam sie do fotela:-p:-D:laugh2:

sylwia.m ty to masz fajnie ten twój maluszek wiecznie śpi.My tez byliśmy już na zakupach.Mały cały czas jakiś nerwowy.Wybieramy się za parę minut na plac zabaw mam nadzieje że wyszaleje się i zaśnie w domu bez żadnych fochów.

kasia.j-to tak jak u nas ja juz chyba od 3 miesiecy sie wybieralam na ten basen ale caly czas ktos byl chory ,albo maz wolnego nie mial albo cos tam innego.No ale wkoncu bylismy:-)no i Dawid jak wszedl do basenu to ryczal,ryczal i ryczal dopiero po 5 minutach sie uspokoil:tak:a po tem jak mu sie spodobalo :-)smial sie i smial.Byl moze 20 minut bo potem byla mala akcja,taki nastolatek sie topil i musieli wszyscy wyjsc z basenu:-(naszczescie nic mu sie nie stalo:-)Za tydzien znowu idziemy:-)

Ostatnia edycja:
Ale spokojnie na forum, cisza straszna.Mój mąż ogląda mecz więc mam spokój .Mały szuka problemu,ale to już nic nowego dzisiaj.Ja ciesze się z jednego że jeszcze góra godzinka i mały idzie spac:tak: bo mam już dzisiaj dosyc.Właśnie bawi sie moimi podpaskami:happy: dobre co.

Hej z wieczora
Kasia8118- moj tez jest nadpobudliwy. Dlatego co dzien ide z nim do parku na 2 godz, wybiega mi sie, a niech sobie w parku ucieka- tyle jego. Mi te szelki tez nie pasowaly-jakos glupio sie czulam, jak z pieskiem:-p

Doris78-a gdzie chodzisz na basen?

Dziewczyny ktore maja starsze dzieci niz moj- czy to taki okres ze wszystko jest na NIE. , kiedy to mija i mam nadzieje ze predko. No zwariowac idzie. :wściekła/y::szok:

Czesc laseczki!!!witam po 12 godzinach pracy!!!!Jestem taka padnieta ze szok!!!:-(
Ampar-tak juz jest ze dzieciaki w tym wieku na wszystko mowia NIE!!!!!!!!!!!!!Ale nawet nie zauwazysz kiedy twoj synek przestanie!!!!Wiem to z wlasnego doswiadczenia!!!
Sylwia
-wpadne do ciebie moze w poniedzialek na jakies pierdolki!!!:-D:tak:
A co u Myszavika?Ona juz w Polsce??

reklama
Dziewczyny nie chce was straszyc ,ale pogoda na środe ma byc kiepska.Deszczowo i chłodno około 17C.Mam nadzieje że to się nie sprawdzi:happy:.A jeżeli tak to co?Macie jakiś awaryjny plan:confused:?Niby w poniedziałek ma byc super słońce i 22C.

Do góry