reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

U mnie w domu tez spokojnie. Troche swiezego powietrza i dzieciaki spia :-D Bylismy w parku, a potemm zakupy, bo nam sie mleczko skonczylo.

doris - super, ze Dawidkowi sie spodobalo. Moze po wakacjach bedziemy razem chodzily?

ampar - z czasem mu to troche zlagodnieje, ale pozniej bedzie mozna podyskutowac dlaczego nie i jakos przeforsowac swoja wersje :-)

kasia8118 - pogode do srody jeszcze z 5 razy zmienia, mam nadzieje, ze bedzie dobra, a moj Maciek tez uwielbia wszystko inne co nie jest grzechotka, dzis dostal do zabawy plastikowa butelke, bawil sie nia z 20 min, zadna jego zabawka go tyle nie zajela :-D

reklama
Hej- my juz po urodzinkach , Szymek od 21 spi, tak przewaznie zasypia, no i ja mam wkoncu czas dla siebie, moj maz w pracy no to ja do kompa.:-)

Mam nadzieje ze w srode dopisze pogoda

kasiek83- jak tam chorobsko?

A jak u was kasiu.j?

dziewczyny my chodzimy do nas na basen , mam doslownie 2 min , ecelshill swimming pool ( chyba zle napisalam) Bardzo fajnie , bo jest osobny basenik dla rodzicow i dzieci, zjezdzalnia i skocznia. Tani i przyjemny.
kasiu8118- tez masz do niego blisko

AMPAR-J a chodze na basen do Richard Dunn na Odsalu.
KASIA.J-bardzo chetnie mozemy chodzic razem na basen ,moze wtedy Sylwia do nas dolaczy?
niunka-a ile u was kosztuje basen?placisz cos za Szymka?To jest ten basen przy drodze?bo cos kojaze ta nazwe:blink::happy2:Bo ten co ja chodze to jest taki sobie,ale jest blisko:-)

Niunka wiem że mam blisko na basen ,ale wstyd się przyznac ze nie pływam.Jak byłam mała trochę sie zraziłam do basenów i teraz siłą mnie nikt tam nie wsadzi.Chyba że woda będzie do kolan:-D.

KASIEK8118-Ja tez kiepsko plywam,jak nie czuje dna to panikuje i sie topie:-Da jak jeszcze mi woda do nosa albo do buzi wleci :baffled::crazy::wściekła/y:trgedia!!!dno jest moje!!!Z dziecmi sie chodzi tam gdzie jest plytko,wiec plywanie nie jest ci potrzebne a zobaczysz jaka frajde bedzie mial maly:-DJa zz Kuba tez pozno zaczelam chodzic,a teraz to jest najlepsza frajda i woli basen od nowej zabawki:szok:

doris- placimy 3. .. cos tam za caly dzionek , Z Szymkiem jeszcze nie bylismy , wybieramy sie ale jakos ciezko nam sie wybrac z malym ,sama nie wiem czemu.:confused:
Tak ten basen jest przy dordze i jest oznaczenie , wiec pewnie ten o ktorym myslisz.

My z mezem zaszalelismy i sobie filmik ogladnelismy. :-)

Doris - Bartek z Kubusiem chodza na ten basen Richard Dunn. Czasem jezdza jeszcze do Mexborough, to jest troche daleko, ale jest swietny. Kuba czesto pyta kiedy tam pojedziemy, wrzucaja do basenu mnostwo przeroznych zabawek.
Jak Kubus byl maly to chodzilismy z nim do Shipley na lekcje plywania dla niemowlat, ale to stracone pieniadze i czas, bo taki maluch woli sie bawic niz uczyc. Najwazniejsze by nie bal sie wody.

Hej dziewczyny ja już od rana na kompie bo w domu znowu wesoło:-(.Mały znowu trochę bez humoru wstał o 5.30,ale nie podobało mi się to strasznie więc wypędziłam męża do małego.Niby trochę jeszcze spali a pózniej mały się obudził i zaczął swoje fochy od samego rana:no:.Najbardziej wkurzyło mnie to że mąż zaglądał co 15minut do sypialni czy już wstałam żeby uciec spac:angry:.W koncu miałam już dosyc i wstałam.Teraz mały kręci się po domu i ryczy z byle powodu.Nie wiem może coś mu jest bo nie jest to normalne zjawisko.Jak mąż wstanie to chyba pojedziemy do Lister Parku z małym może zmieni mu się humorek:baffled: chociaż wczoraj to już nic zbytnio nie pomogło.Niunka nie wiem czy zdecyduje się na ten basen bo mam problem z wejsciem do wody.Jak spotkamy się jutro to pogadamy na ten temat.A mój mały właśnie wylał mi wodę mineralną na wykładzinę :crazy:.Swiecie on zawsze zadba żebym się nie nudziła:wściekła/y:.

reklama
Ale mamy dziś piękną pogode:-):-):-)

Ja znowu siedzę sama:-( Marcel jak zwykle śpi. Na forum cisza więc chyba wezmę się za testy:wściekła/y::wściekła/y: brrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia8118 musisz sobie książkę superniani sprawic:-p:-p

Do góry