reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry!!!Ja do pracy zaraz ide i stad taka ranna wizyta!
Kama
-trzymam kciuki,napewno wszystko sie jakos ulozy!:tak:Synka masz fajniusiego!!!:tak:
Zajrze do was po pracy,milego dnia.pozdrawiam:-):-):-):-):-)

reklama
Czesc dziewczyny nie wiem co się stało,ale od wczoraj wieczora boli mnie głowa :no:a nie bolała mnie dobrych parę lat.Kamalodz nie wiem co mam Ci powiedziec bo nie tylko Ty masz pecha ja za każdym razem jak wyjechałam z kraju a swojego czasu było to często to umierał ktoś bliski z rodziny.W tej chwili został mi tylko brat i mama jeżeli chodzi o moją stronę bo z męża wszyscy jakoś się trzymają.Oby już nikt nie umierał:-(.

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry:-):-):-):-)

Kama:-:)-:)-( smutne to że takie nieszczęścia się do Was przyplątują:-( Samochód, no szkoda kasy na naprawy, ale to rzecz nabyta i szybko o tym zapomnicie. Nam też kilka razy zdarzyło sie stracic kasę zupełnie niepotrzbnie:wściekła/y: Najważniejsze żeby z Teściem było wszystko ok:-) Trzymam kciuki:-)

Kasia8118 jak potrezbujesz pomocy przyjedź do mnie to ja Ci tabletkę dam:-p A tak na serio to wspczuję Ci:tak: znam ten ból:-(

A ja znowu się nudzę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie mam siły na małego chyba jeszcze trochę i wyjdę z domu :angry: dawno nie było takiej jazdy jak dziś!A tatuś sobie śpi i ma to wszystko w d..:crazy: świecie.A to dopiero 8.50 a co to będzie dalej:baffled:.

Dzien dobry!!!:-):-):-)
KASIA8118-Widze ze ty wlasnie masz dobry dzien:-D:-D:-D:-p:-p:-pA Krystianek wyglada na takiego spokojnego i kochanego chlopczyka ;-);-):tak::-D:-DNie martw sie jeszcze pare lat i bedziesz miala spokoj:-p:-p:-DChociaz u mnie to jeszcze nie minelo:crazy::baffled:

niunka-ja k bedzie deszczowo to mozemy usiasc w tej kawiarni:tak:

dziewczyny moze ktoras czytala ksiazke
Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały.
Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły?

bo mam zamiar kupic i nie wiem czy warto,czytalam recenzje i ludzie ja polecaja ale pomyslalm ze moze wy mi cos doradzicie:-)

Dzien doberek.
kasiu- widze ze krystian daje niezle popalic, pewnie tak dziala na niego pogoda.

Doris- ja nie czytalam zanej z tych ksiazek, no ale moze warto.:confused:.:confused:
Co do pogody to mysle ze bede , chyba ze naprawde bedzie okropna pogoda , ale to pewnie kazda z nas zostanie w domu.

My dzis idziemy na urodzinki do Fabianka taty, ale dlugo nie pobedziemy bo moj mezus idzie na noc do pracy:-(, no wkoncu ktos musi zarabiac kaskie:-D, zebym ja mogla ja wydawac;-):-D

Dziendobry wszystkim :-)

Mial byc piekny, sloneczny, cieply weekend, a tu za oknem pada :-( A najgorsze jest to, ze w Polsce zapowiadaja deszcze w drugiej polowie czerwca. Jak to uslyszalam to mi sie plakac chcialo.

kasia8118 - wychodz z Krystianem na dlugie spacery, niech sam maszeruje na nozkach, poprostu musi sie pozbyc tej energii

kama - chlopaki przystojniaki :-) a z rodzinka tak to juz jest, jedni odchodza a inni sie rodza, a samochodem sie nie przejmuj, bo to tylko rzecz, a wiadomo wszystko sie kiedys psuje

doris - ja czytalam i ja nawet mam :-) bardzo fajna, niektore porady stosuje nawet wobec meza ze skutkiem :-D jak chcesz to moge Ci ja pozyczyc na wakacje

sylwia - ja tez bym sie chciala ponudzic :-) Tobie faktycznie chyba jest potrzebne drugie dziecko ;-)

reklama
Kasia.j bo ja mam baaardzo grzeczne dziecko:tak:Chodzi o to że nie ma z kim pogadac, dlatego nudy:crazy: Marcel teraz śpi, już od dwóch godzin. Ja już zdążyłam testów się pouczyc i myślę czy nie zabrac się za pakowanie ale nie wiem od czego zacząc:no::wściekła/y:
Jak Marcel wstanie do dam mu jesc i pójdziemy na zakupy jakieś. No i na tyle z dzisiejszych rozrywek:-p

Do góry