reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ale potworna cisza:no:.My już jesteśmy po spacerku w Lister Parku spędziliśmy tam około 3 godziny.Pogoda rewelacja:-).Było fajnie mały wykończony padł już w trakcie powrotu.Teraz obiadek, a pózniej zobaczymy co dalej.A ty Sylwia.m byłaś gdzieś?Szkoda że żadnej z was nie spotkałam w parku:confused:.Trochę liczyłam że spotkam którąś z was w taką piękną pogodę.Oby w środę pogoda była taka jak dziś;-).

reklama
Czesc kolezanki co tam u nas?
My wczoraj przelozylismy Abi dowiekszego lozka i jest zachwycona :tak::tak::tak:
Jesli chodzi o basen to z passport to leisure jest znizka na wszystie baseny wiec jak macie working tax to sobie wyrobcie bo mozna wtedy placic 1.55 za sesje za dorosla osobe a dzieci do 3 lat maja za darmo. My chodzimy na basen na BD10 jest calkiem czysty.:tak::tak:
Kasia.j gdzie jest ten basen Mexborough?masz jakis adres?

Jesli chodzi spotkanie to my nie mozemy w srode bo ide zapisac Abi do pre school:-(
My zaraz mamy obiadek i na spacer:-)

Kasia8118 ma właśnie wróciliśmy z Dorotą z Farmy w Illkley:-) Pogoda piękna:-) Kuba się wyszalał a my sobie na słoneczku posiedziałyśmy:-) Dobrze, że ta moja siostra lituje sie czasami nademną i mnie gdzieś zabiera:tak::tak: Teraz Marcel śpi ale może jak wstanie to pójdziemy na jeszcze jeden krótki spacerek:tak:

Oleska może uda Ci się załatwic szkołę wcześniej i wtedy do nas dołączyc:tak: My dopiero na 12 jesteśmy umówione:tak:

Czesc dziewczyny!!Ale piekna pogoda,az sie nie chce wracac do domu:-):-)A my od rano poza domem,rano pojechalismy na Carboot,Dawidkowi nakupowalam troche zabawek:-)po 50 p za sztuke:-D:-Dtroche ciuszkow mu nakupowalam tez po 50 p za pare:-DTagze jestem zadowolona z zakupow:-)A potem na farmie jak juz Sylwia napisala,teraz mam chwile Dawid sie bawi a Kuba z kolega lata :-)I tak zleciala niedziela:-)
OLESKA-A gdzie sie zalatwia ten leisure passport??i tylko wystarczy pokazaac tax credit?

KASIA8118-Carboot to jest takie miejsce gdzie ludzie sprzedaja rozne rzeczy domowe;meble,ubrania,zabawki,obrazy....uzywane.Ale czasami mozna naprawde fajne rzeczy wyrwac.To jest za lotniskiem leeds-bradford niedaleko was no i trzeba tam jechac z rana.My dzisiaj bylismy o 8 i juz mi z przed nosa 2 bramki(takie na schody)wykupili,spoznilam sie:-(

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: muszę zwiększyc sobie dzienną ilosc pytań do przerobienia bo idzie mi gorzej niż wcześniej:szok::shocked2::szok::shocked2: popełniam więcej błędów:wściekła/y::wściekła/y:

Asiunia mnie jutro nie będzie:no::no: jedziemy z Dorotą do Ikei:tak: Nareszcie:happy::eek: Bo już się dawno tam wybierałam ale nie miał mnie kto zabrac:no: Może we wtorek??

reklama
Doris78 teraz już wiem o jakie miejsce Ci chodzi:tak: byłam tam raz,ale trafiła mi się deszczowa pogoda i ogólnie lipa była może wybiorę się kiedyś jak pogoda będzie taka jak dziś.Mój mąż to jest chory jak ma chodzic po rynku lub sklepach z używanymi rzeczami.To o której najlepiej jest tam jechac?

Do góry