reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ja k dla mnie pasuje sroda i 12ta.No ale teraz to tutaj sie dzieje:-):-)wkoncu :-):-)
Cos musi na tej stronie szwankoweac ze mamy wszystkie jakies problemy.
kasia8118--z tym spotkaniem nie wyszlo bo zapozno bylo zorganizowane:-(no ale teraz do srody jest duzo czasu wiec kazda pewnie do tego czasu wejdzie na bb 1000 razy:-D:-D:-D
oleska- a ty bedziesz??

reklama
Ale dzisiaj spokojnie na forum:confused:.Byłam dzisiaj na małych zakupach i stwierdzam że pogoda się zmieniła na gorsze jakoś tak mało słoneczka:no:.Oby jutro i w niedziele było ładnie bo mój mąż ma wolne i fajnie będzie gdzieś ruszyc razem:-).Może uda sie chwycic odrobinę opalenizny.Bo tego kremu to jeszcze nie kupiłam.Jakoś mi sie zapomniało jak byłam na zakupach.Jeżeli chodzi o środę o 12 to mi też pasuje.

Hej
Kasiu- przepraszam ze nie odpisalam, ale jak o wyruszylismy do miasta tak dopiero o 4 wrocilismy:zawstydzona/y:. Przepraszam.

Co do srody to ja tez bede o 12 mi pasuje:tak::-). Ale sie ciesze - bardzo lubie te spotkania:-)A ktora wezmie aparat? Bo moj jest troszkie duzy i ciezki ( lustrzanka) , wiec troszkie bylo by ciezko.

Hej dziewczyny

Mam małe pytanko przez całą ciążę ile ma sie skanów ?
I czy któraś rodziła w leeds general infirmary z może macie jakiś dobry szpital który warto wybrac .

Pozdrawiam :)

NIUNKA-a jak tam Szymek po tym mleku??dzieje sie cos,czy wszystko ok?
KAMA-a moze ty tez sie skusisz na spotkanko i przyjedziesz:-):tak::tak::-):-)
JASMINA-I ty tez:-):-):-):-)
COCOLINO-dwa usg przysluguja ,w 12 tyg i 20-22 tyd,chyba ze cos sie dzieje,tak jak u mnie Dawid sie nie przekrecil i mialam w 35 i potem w 37 jeszcze usg.A co do szpitala w leeds to ja nie mam pojecia ,bo rodzilam w bradford,ale dziewczyny z leeds ci napewno napisza
KASIA.J-i jak tam Macius, lepiej?A ty?
KASIEK83-a u ciebie tez dalej chorubsko trzyma??

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia.J,Kasiek83-jak sie czujecie wy i wasze pociechy?mam nadzieje ze juz lepiej i na srodowym spotkaniu bedziecie?!:tak:
Sylwia.M-jak po jezdzie?
Ja jutro do pracy i jak co tydzien musze sie psychicznie nastawic!!!!!:tak:Ola zaraz spac wiec wieczorek wolny.Pozdrawiam

Do góry