reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dzieńdoberek
chyba za bardzo się cieszyłam, że wszystko ok. Od 3:30 w nocy Chris wymiotuje, zmieniłam już dwa komplety pościeli, bo nie zawsze zdaży się nachylić do wiadra:no: Nie mówiąc o tym , że i ja byłam ohaftowana, bo dziecku się chlusnęło prosto na mamusię :szok: . Jestem wykończona :-( Dobrze, że chociaż pije wodę, ale jest zmęczony, co udało mu się zasnąć to się budził i haftował. No nic idę do mojej żaby. Życzę wszystkim miłego dnia mimo nieciekawej pogody za oknem :tak:

reklama
Czesc dziewczyny:-)

My juz wrocilismy w srode:-)fajnie bylo i szybko sie skonczylo ,a ta pogoda tutaj jeszcze dobijajaca:wściekła/y:Moim sie nudzi i tak wariowali ,ze az sie krew polala:szok:masakra krzyk,placz i krew.Matko to nie na moje nerwy wszystko jest....

MAMATROJECZKI-mam nadzieje ze z Chrisem lepiej.Ach te rzygi okropne,tez ich nie cierpie:dry:Fajnie ze kawka u Ciebie wkoncu sie udala:-)
A czemu Chris bedzie chodzil w lipcu na 6 godzin? w sumie fajnie,tez bym tak chciala:-D

Doris mały przespał się wieczorem i narazie jest spokój. Co do szkoły to myślę, że chcą sprawdzić jak dzieci na to zareagują i zrobić im takie przygotowanie. Dla mnie lepiej. Będę miała więcej czasu dla siebie :-D . Co do pogody to naprawdę koszmar :wściekła/y: . Ale chociaż pościel mi dzisiaj przeschła na dworzu :tak: , taki balkon to dobra rzecz :-). Domku to jedynie mi brakuje jak są super upały, gdzie mały mógłby poszaleć w basenie :szok:

Czesc

MAMATROJECZKI-Ty chociaz mam balkon:-)ja nie:no:i tez sie ciesz ze tutaj takich upalow nie ma,wtedy nie jest mi tak smutno:-D:-D
Ale dzisiaj nawet ladnie bylo na dworzu:tak:
Co szkola to ma innego metody:tak:u nas dzieci roznie zaczynaja rok szkolny,starsze wczesniej ,mlodsi pozniej.W ten sposob David zaczyna 4 wrzesnia ,a Marcel 5:rofl2:

Doris balkon to mam nawet spory bo 2mx3.15m . Dzisiaj nawet nie padało. Zaliczyłam dwa razy spacer z Chrisem :-) tak, że zaraz go kąpię i niech idzie lulu. Ja też czuję się jakaś padnięta, więc nie wiem czy nie skorzystam i może położe się razem z małym :tak: . Miłego wieczorku

Witam.Dzisiaj chyba pogoda nam dopisze także trzeba chałupę ogarnąć i ruszyć na spacer:tak:.

mamatrojeczki mam nadzieje że z Chrisem już lepiej.A co do przedszkola to super że możesz już od lipca posłać go na 6godz.Będziesz miała więcej czasu dla siebie :tak:.

agaam ja nie miałam chodzika także nie pomogę :no:.

Co do balkonu to faktycznie fajna sprawa zawsze chociaż pranie można sobie wystawić:tak:.

Może ma ktoś ochotę na park w środę?Dawno nie było spotkania w parku:sorry2:.Trzeba korzystać z pogody :tak:;-).

Hej witam sie i ja w ten piekny dzien:-)

Niunka w przedszkolu a ja korzystam z chwili wolnego:tak:
Co do chodzika to jakby co juz nie aktualne;-)

Kasia jesli chodzi o park to dobry pomysl:-) Jakby co to ja chetna ale moglabym dopiero ok 11;30:tak:
Mamatrojeczki jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:-p Super ze macie balkon i to w dodatku faktycznie spory:tak:

Ehhh no i co by tu jeszcze napisac:sorry2: Glowa pusta:-p
Ide zrobic sobie kawke :-) Milego dnia wszystkim zycze:tak:

Witam.

Fajnie, że pogoda się poprawiła. Mała od rana na podwórku. Teraz ją położyłam, bo zmęczona była.

Mamatrójeczki - ja też od rana piorę i rozwieszam na dworzu. Przynajmniej wszystko szybko schnie.:-)

Aagam - ja też nie miałam chodzika dla małej i raczej nie jestem ich zwolenniczką, ale każdy robi jak uważa:tak:

Doris - Sara też czasem tak szaleje, że aż strach:tak:

Ok, zmykam obiadu pilnować,bo się spali:szok:

reklama
Kasia z Chrisem już ok, za to w nocy ja i P biegaliśmy na zmianę do wc :wściekła/y: Dzisiaj jestem ledwo żywa, mój jeszcze dzwonił z pracy, że dodatkowo ma rozwolnienie, masakra. Starsze dzieci na szczęście narazie spokój.
Agaam akurat to mieszkanie to był mój wybór, ponieważ przyznali nam domek i to ze sporym ogrodem, ale jak czekaliśmy aż dostaniemy klucze (prawie2,5miesiąca), troszkę się pozmieniało i zrezygnowaliśmy z niego na rzecz tego mieszkania :tak: .
Kasia ja niestety z parku odpadam, mały na 12:00 do szkoły, a mój ma akurat rano do pracy więc nie dam rady.

Do góry