reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam.

U nas nudy nawet nie mam o czy pisać.

agaam jak tam u Ciebie?byłaś już u dentysty?Ja niestety nie mam numeru na emergensy:no:.

Zanetabd7 udanego urlopu życzę:tak:.A jak tam pogoda w pl?

WerkaMirek udało Ci się znalesc jakąś ciekawą sofę?Szukasz nowej czy używanej?

mamatrójeczki dzięki za adres ryneczku niestety nie dotarliśmy :no:.A jak tam wasza wycieczka udała się?

Mamuśka Dziubelka:D Witaj.:-):tak:Z jakiej części Bradford jesteś?

izunia1986 zdrówka życzę.

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Nie było mnie trochę, ale internetu nie miałam:wściekła/y:
Teraz jest już ok, więc się melduję hihi.

Witam nową mamę.

Żaneta - miłego wypoczynku.

Kasia - u nas w sumie też nic specjalnego się nie dzieje, więc też nie ma o czym pisać.:tak:

No nic uciekam do małej, bo marudzi.

Hejka:))

My dzis kisimy w domu, ja wywalilam stare lozko juz przed dom, a jutro bedzie do rozbiorki. Chyba ze jest ktos chetny kto by chcial podwojne lozko ( baza pod materac) Z 4 szufladami po obu stronach. Oddam za darmo!!
Komus moze na ogrod sie przyda do siedzenia? Albo nie wiem ktos w wielkiej potrzebie...

Kasia - szukalam nowej. Raczej ta co mi pokaza MAMATROJECZKI, to taka tandeta. Tylko do spania. Ja chce rowniez na niej siedziec, bo chce zrobic w drugiej sypialni dziecku bawialni, postawic tam drugi tv,
szukalam nowej, ale teraz licytuje na ebayu uzywana. Rowniez z IKEA.
eBay - The UK's Online Marketplace
Nie dam z ania wiecej niz 100f takze moze wygram :-D:-D

Tak naprawde to jestesmy z okolic ale tak nieładnie troche podpisujemy sie pod Bradford hehe:)Bo w Bradford jest Was wiecej mamusiek:-)Cos wiecej o Nas?:) jestesmy tutaj dopiero 1,5 roku wiec dopiero zapoznajemy sie z wszystkim powoli:) Nasz mały urwis ma 10miesiecy własnie zaczynamy planowac jego 1 imprezke:)A Was widze jest tutaj duzo i wiele ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec:) :-)

Czesc:-)

z moim zebem nie jest ok wiec bez jednej tabletki dziennie sie nie obejdzie:wściekła/y: poki co wzbraniam sie przed pojsciem do dentysty ale jak tak dalej bedzie to bede musiala sie wybrac do szpitala na emergency bo ja nie jestem zapisana nigdzie:wściekła/y: z wlasnej glupoty bo juz tyle razy mialam to zrobic i ciagla z tym zwlekam i teraz mam za swoje:wściekła/y: ehhhhh

Mama Dziubelka witam:tak: Milo ze do nas dolaczylas, pisz duzo a napewno Ci sie u nas spodoba;-)
WerkaMirek powodzenia w szukaniu sofy:tak: obys znalazla cos fajnego i nei drogiego:tak:
Tynia my tez juz zaliczylismy plac zabaw, teraz mala oglada bajki a ja mam chwile dla siebie:tak:
Kasia nigdzie poki co nie bylam narazie zywie sie tabletkami tylko jak dlugo tak mozna:wściekła/y: zobaczymy obym tylko nie musiala na sygnale jechac:-p

Dobra spadam ogarnac troche, obuad mam gotowy wiec trzba sie czyms zajac:tak: Dzis kibicujmy naszym aby wygrali z ruskami:-);-) ( o ile to wogole mozliwe:-p:-D)

Hej.

Ja mam trochę wolnego.Jesteśmy już po obiadku i wizycie znajomych.Teraz chłopaki oglądają bajki.Może pozniej jeszcze na spacerek ruszymy bo trzeba korzystać z pogody.Ważne ze nie pada:tak:.

agaam to koniecznie szukaj sobie dentysty bo szkoda cierpieć i faszerować się prochami:tak:.

Tynia i Wiki może na jakiś spacerek się umówimy w tym tygodniu co?

WerkaMirek i co wygrałaś sofę?

Witamy w bezdeszczowy dzien!!!

Spacerek juz zaliczony z nasza kolezanka osiedlowa ( nareszcie do nas wrocila):-D:-D:-):-)
Laura zamiast drzemac na popoludniowa drzemke to gwiazdoli z pilotem w reku...I tylko kanaly matce przelacza...

Tynia - ta sofa byla wazna 16dni temu wiec juz nawet nie bede pisac juz do kolesia.
No i przegralam licytacje na ebayu bo Laura sieobudzila wczoraj i zapomnialam...

Agaam- mnie w c iazy bardzo bolal zab, bite 3tyg i pamietam jak naczytalam sie zeby nie brac zadnych p/bolowych i tak cierpialam, az schudlam 3kilo bo nic jesc nie moglam, spac.... Ty sie nie faszeruj bo watrabe stracisz, jezdz szybko na emergency bo jeszcze zabka stracisz:szok::-D

Dziewczyny moze zorganzujemy jakies spotkanie na kawke u mnie w przyszlym tygodniu?? Moj ma na popoludnie takze chata bedzie wolna? Tak ok 11?? mam nadzieje ze znajda sie jakies chetne, no i pozatym zobaczycie moje rekodzielo, przemalowalam salon i korytarz :-D:happy:

reklama
czolem
kasia pewnie ze mozemy sie spotkac nawet jutro:))):tak::tak:
werka mirek trzeba bylo napisac do goscia moze jednak ja ma:tak::tak:szzkoda ze przegrlalas sofe bo widzial ze poszla za 109 funtow:-(
agaam moze zadzwon do detysty na bd4 kiedys byly tam przyjecia wiec moze teraz tez cos bedzie mnie tez czeka zapisanie sie kiedys juz robie to od 4 lat i sie zebrac nie moge:-p:-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry