reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie.

U nas nudy. Pogoda nieciekawa, więc poza zakupami siedzimy w domu. Kupiliśmy małej piaskownicę na dzień dziecka i nie ma jak jej używać....

Co do dentysty to ja od miesiąca próbuję się gdzieś dostać. Nigdzie nie przyjmują nowych pacjentów z nhs. Wszędzie prywatnie, a na to mnie nie stać. Jak mnie ząb boli to dzwonię na emergency i już. W inny sposób się nie dostanę....:angry:

Werka - ja chętna na kawę:-)

Agam - współczuję bólu zęba...

Ok zmykam na jakiś film.

reklama
Czesc Dziewczyny:-)

U nas kolejny leniwy dzien, nic mi sie nie chce ostatnimi czasy:zawstydzona/y:
Trzeba sie wziasc w garsc bo niedlugo wogole z lozka nie bede sie podnosic:zawstydzona/y:

Monia to z tym dentysta to mnie pocieszylas ze nigdzie miejsc nie maja:baffled: ehh ale nic trzeba sie zapisac gdziekolwiek predzej czy pozniej bedzie jakies miejsce:dry:
Tynia dzieki za info:tak:
WerkaMirek moze i ja bym sie skusila na spotkanie ale zalezy kiedy by bylo, jak beda jakies konkrety to wtedy i ja sie okresle;-)
Mamatrojeczki a co z Toba czemu tak ucichlas?? Wszystko ok?

Dziewczyny mam pytanko ma ktoras z Was do odsprzedania chodzik za niewielka cene?
Dobra uciekam nakladac obiad bo zaraz mezulek z pracy wraca i musimy na zakupy jechac:tak: Pozdrawiam

tyniaiwiki, agaam wlasnie tak sobie pozniej pomyslalam :-D:-D:-D moj dzieciak chodzika nie mial :no: znajomej mama jest dyrektorem osrodka rechabilitacyjnego i mowila ze chodziki sa bardzo niezdrowe wiec nie kupowalam ;-)

Hej:-)
Milko Tynia ma racje mi chodzilo o ten drugi chodzik:tak: Tez slyszalam zle opinie na temat chodzikow ale uwazam ze jesli uzywa sie go z umiarem to nie ma powodow do niepokoju i napewno nie zaszkodzi;-) Ja dla mojej Vicky mialam chodzik i uzywala go i nic jej nie zaszkodzilo;-)

agaam kazda mamusia chce dla malucha jak najlepiej i robi jak uwaza ;-) ja tez mialam chodzic jak bylam mala i chyba wszystko ok ze mna heheheh

Cześć dziewczyny :-)
u mnie ok, tylko przez tą pogodę nic mi sie nie chce, do tego te zmiany ciśnienia, chyba się starzeję ;-) bo zaczynam mieć bóle głowy na zmianę pogody. W poniedziałek byłam w Manchester w konsulacie. Masakra :wściekła/y: . Umawiają na daną godzinę, max 10 minut wcześniej wpuszczają do środka, a czekasz by coś załatwić 2,5godziny. Miałam umówione spotkanie o paszporty na 10:48, a wyszłam z tamtąd o 13:20, porażka. Za dwójkę dzieci zapłaciłam 92fule :no: . Dobrze, że Marka policzyli mi też 50%, bo tak płaciłabym tylko za niego 92. Bałam się jak mi go policzą, bo kurs, który teraz robi kończy się w czerwcu. Teraz muszę sprawdzać na necie kiedy paszporty będą gotowe i po nie jechać.
Werka ja raczej ciebie nie odwiedzę, ponieważ Chris ma na 12:00 do szkoły. Może innym razem. Od lipca Chris będzie chodzil na 6godzin dziennie aż do wakacji :-) hurra. Wówczas będę mogła gdzieś połazić czy porobić cokolwiek, bo teraz to ledwo go zaprowadzę , a już trzeba po niego wracać :szok: .
Milko ja też miałam chodzik dla dzieci i nie mają problemów. Problemy pojawiają sie gdy do chodzika wkłada się dziecko, które ma jeszcze za słaby kręgosłup by być w takiej pozycji i gdy przebywa w tym chodziku za długo. Ale tak jak napisałaś każdy robi jak uważa :tak:

reklama
czolem co za pogoda to i checi brak do pisania
Milko ja tez mialam chodzik dla dziewczynek ale z wiki mialam problemy zbioderkami a za to Natalka go prawie wcale nie uzywala nie chciala w nim nawet siedziec wiec jest wszystko oki i nie wkladlam ich czesto no ale kazde dziecko inne bo wiki juz siedzial jak miala 5 miesiecy wiec bardzo szybko i w 10 miesiacu zaczela chodzic wiec wczesnie wszystko u niej sie odbywalo za to natalka wszystko pozniej ale mam je zdrowe wiec sie ciesze bo to najwazniejsze
werka ja odpadam ze spotkania bo w tym tygodni uzaczyna sie szkola juz wiki i musze isc jeszcze do przychodni zmienic godzine szczepienia Natalaki bo mi nie odpowiada a w piatek z wiki do okulisty do szpitala na kontrole wiec nie bede miala czasu nawet usiasc i jeszcze czeka mnie wizyta u ksiedza w sprtawie chrzcin bo musze date zmienic wiec mam troche biegania ale okazja sie jeszcze nadarzy
oki trzeba sniadanko zjesc i zmykam na miasto bo wiki idzie dzis na urodziny a ja jeszcze prezentu nie kupilam

Do góry