reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

sanaryn-dzieki za odpowiedz.no mojemu w Lloydsie pow ze 10%.ale to bylo cos ponad rok temu wiec moze sie duzo zmienilo :-) czyli nawet gdybym chciala teraz zmienic sobie konto to i tak mi nie zmienia?no nic,trudno.
lumen-ja gdybym tylko miala gwarancje ze bede pracowac codziennie nawet przez agencje to od razu bym poszla do pracy i nie zastanawiala sie nawet min,bo jak nap samaryn benefity sie kiedys skoncza a jak prxyjdzie emerytura to trza bedzie od dzieci brac...a takich czasow bym nie chcial.ja caly czas przegladam jobcentre i wysylam cv ale pojde tylkowtedy gdy bede wiedziala ze po 2 och dniach nikt mi nie powie...sorry nie ma pracy,zadzwonimy .
mamatrojeczki-dzieki za przepis ale moj to musi miec ziemniaki albo ryz bo po calym dniu na powietrzu i pracy fizycznej to przyjezdza glodny jak wilk.zrobilam mu dzis rolad z farszem piecxarkowo-cebulowymi oregano.jutro mam dzien wolny od gotowania wiec poszalalam :-)

reklama
zanetabd7 nigdy takiej gwarancji nie dostaniesz... :no: nawet na kontrakcie jak pracy nie ma moga odeslac :tak: a co do emerytur to strasznie niskie tutaj sa,jak nie pracujesz max dostajesz tygodniowo ok.20 funtow ofc jesli nie odprowadzalas zadnych skladek ;-)

Ostatnia edycja:
milko moim zdaniem to na pewno trzeba mieć gotówkę bo jak inaczej pózniej zapłacić za dom po wygranej aukcji :baffled:.To jest dobre ale dla kogoś kto ma gotówkę na koncie i od ręki może sobie ją wybrać:tak:;-).Takie jest moje zdanie ale oczywiście mogę się mylić:tak:;-).
A co planujecie kupić domek?
My się chyba miałyśmy okazje widzieć kilka razy:tak:;-).

ok.uciekam do chłopaków

kasia8118 planujemy od jakiegos czasu ......zobaczymy co z tych naszych planow wyniknie :-D .... tak widzialysmy sie pare razy :tak::-D

milko-to fakt,ale zawsze jest jakis okres wypowiedzenia i jak nie ma pracy to musza cie przerzucic na jakis inny dzial jesli to jest praca w fabryce albo zaplacic za okres w ktorym rej pracy nie bylo.przynajmniej tak bylo kilka lat temu w mojej starej pracy.
no mi sie tez wydaje ze trzeba miec kasiorke od razu.a szkoda :-)

ale dizs pieknie bylo az chcialo sie wszystko robic
Mamatrojeczki pokoje sliczne
Kasia to sie nabiegalas kochana jak sie przeprowadzis to mze pojdziemy zumbe :tak::-D:-Djak tylko czas pozwoli
moja wiki jutro ma przebieranki za jakas postac z bajki oczywiscie bedzie ksiezniczka jak zawsze zreszta:-D:-D:-D
zmykam bo jestem strasznie padnieta dzisja ide sobie kapiej relaksacyjna wziasc

reklama
Do góry