reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

dzien doberek
mamatrojeczki-wlasnie o tym czytalam i na bank to sa falszywki.ja tam nie lubie takiego kombinowania,gdybym miala taki bilet to pewnie w busie siedzialabym za przeproszeniem posikana ze strachu.pamietam jak kiedys bylam u kuzunki,jeszcze w pl i zgubilam bilet na tramwaj a nie mialam nawet zlotowki na drugi,balam sie jechac na gape i prawie 10 km szlam na piechote!!:-)

reklama
Witam.
mamatrokjeczki no ja też raczej nieufna jestem i niewierze w takie rzeczy:no:.Ostatnio tez było takie ogłoszenie bradford24 że można mieszkać za darmo:sorry2:.Ciekawa jakim sposobem:confused::dry:.
Tynia i Wiki to trzymam za słowo;-):tak:.Już nawet wczoraj mojemu wspominałam o zumbie i on oczywiście jest za:tak::-D.Pewnie chciałby chłopina żeby żona trochę zgubiła boczki na lato :tak::-D:-D.

dzien dobry ! Ja juz po sniadanku i herbatce ktoras ma ochote wpasc na kawke??:-D
milko domy na aukcji mozna wziasc an kredyt:tak:, najlepiej szczegolow sie dowiesz od firmy aukcyjnej oni ci powiedza czy dom cash only czy nie :tak:
kasia8118,tynia to ja zaprasza na ta Zumbe w nastepny czwartek ja wczoraj tak poskakalam ze zasnelam jak bobas a dzis nog nie czuje ale bylo bosko!!!:-D

Mi bilet nie jest potrzebny, ale zobaczcie jak ludzie kombinują. Później mówią o nas wszystkich, że kradniemy, kłamiemy i nie można nam zaufać :wściekła/y: Masakra. Jeżeli zaś chodzi o te niby mieszkania za darmo, to myślę, że chodziło o hostel dla bezdomnych. Tam faktycznie można mieszkać za darmo. Drugą opcją jest też możliwość wynajęcia większego domu i podnajęcia pokoi. Może o to chodziło, że ktoś tam pokieruje w tym kierunku.

mamatrojeczki wiem co masz na mysli , czasami wstyd sie przyznac ze jestes Polka, niektorzy tak kreca i kombinuja zamiast isc do pracy jak kazdy inny pozadny czlowiek, tacy wlasnie szargaja nasza opinie i pozniej wychodzi ze jestesmy zlodzieje i kretacze :-:)-(

hej:-)

melduje się po wakacjach:-)

samaryn,patka witam :-)
samaryn gratuacje fasolki :-)

ale naskrobałyście,tyle stron do nadrobienia:tak:

wakacje super,pogoda fajna,ale był dni,że trochę wiało.
hotel fajny,jedzenie pycha-widać na wadze:wściekła/y:
Nathaniel zadowolony,i bardzo towarzyski był:tak:do każdego zagadywał.

no nic lece czytać co tam napisałyście ciekawego :tak: mały śpi więc można posiedzieć

reklama
samaryn no prosze to mnie zaskoczylas ........ pozytywnie ofc. dzieki wielkie...

Ma moze ktoras z was do polecenia jakis dobry hotel w edynburgu??? jak patrze to jest ich dos duzo .......

Do góry