reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ja z Bradford wyruszam 18lipca w piątek po popołudniu na trzy tygodnie.Po drodze do Polski chcemy odwiedzic moją kumpele w Holandii,ale to jeszcze nic pewnego.Chyba kupie sobie ten balsam, a nie brudzi on bielizny??Ale się uśmiałam z tego że on śmierdzi:-D.Większosc takich kremów ma kiepski zapach szczególnie na drugi dzień.

reklama
smierdzi jak palony kurczaczek - nie wiem czego to ocenzurowano heheh
ALez Syliwa ja nawet przez chwile nie pomyslalam ze ty tak mozesz pachniec hehe

Kasiek83-ja tez wyruszam 7 lipca!!!:-)Zabawie w polsce 3 tygodnie!!!:-D
Dziewczyny co do tych balsamow-to ja mam Dove i w przeciwienstwie do innych ktore mialam to bardzo ladnie pachnie!!!!
Ja jestem bardzo chetna na to spotkanie w tym tygodniu!a wy???:-)
Sprawdzalam pogode na Yorkshire weather-i rzeczywiscie ma byc ladnie!!

Wiecie co mój mąż ma numer telefonu do kierowniczki tej szkoły polskiej co jest w polskim klubie może się wam przyda co??Jak tak to podam wam go pózniej bo teraz jest w pracy.Ta babka nazywa się Barbara Mark może znacie.

Ja jade juz 12 czerwca, juz mysle o tym wyjezdzie i nic mi sie w domu nie chce robic :-(, a kiedy wracam to nie wiem, jeszcze nie kupilam powrotnego biletu. Trzeba cos pomyslec bo ceny rosna w oczach.

Z tymi kremami..... hehe dobre. :-)

Hej wam
Kasia8118- ja tez sie wkurzam bo przyjezdzam do polski i zawsze najbledsza jestem.
Ja jade 24 czerwca i jak widze te prognozy dla polski to sie nie moge doczekac
A ja mam zepsuta pralke, Buuuuuuuuuuuu. Nic nie moge wyprac czekam az landlord mi przywiezie, nawet potem na dworze nie mozna wywiesic. Buuuuuuuuuuuuuu
Ja tez do spotkania sie dopasuje, byleby pogoda byla
Karolina- a ty kiedy jedziesz?

Sylwia.m chętnie bym zadzwoniła ,ale nie wiem kto tam odbiera telefony już wspominałam że z angielskim to lipa więc niech lepiej zadzwoni ktoś co lepiej zna.Po co mam się kaleczyc .

reklama
Do góry