reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

KASIA.J-Kuba chyba juz lepiej sie czuje jak na rower poszedl,o tej godzinie:szok::szok:A moi chlopacy juz spia:-):-)Maz w pracy a ja sama siedze i sie nudze:tak::tak::tak:Fajne zdjecie dodalas do swojego profilu:tak:
Dzieki :-D A Kuba jakby nic sie dzialo, energia go zaczela roznosic i wygonilam ich sie przewietrzyc. 40 min pojezdzili i mlody juz spi :-)

No to czekamy na decyzje pozostalych dziewczyn co do spotkania.

reklama
widze ciebie tez to wciagnelo,ja tez nie moglam wczoraj przezyc jak nie mialam tego internetu,ale jak sie dorawalam to, jak zaczelam pisac to taka radosc mnie ogarnela,ze juz mam :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama
Kurcze mały wyspał się po południu i teraz nawet nie myśli o spaniu:no:.Pewnie będzie spac z mamusią.A tatusia wyślemy do pokoju obok.Zrobimy małą zamianę.Pewnie obudzę się cała skopana:-(.

Do góry