reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czwesc kochane.
Yowka masz racje, przez ta pogode to jestem niezywa. Jest poprostu okropnie. Ogladalam prognoze pogody na kilka najblizszych dni i ma ciagle padac. Pewnie Was pocieszylam co?
Nie moge wyjsc z dzieckiem na spacer, siedzimy w domu i sie nudzimy. Szlag by to trafil. Co za okropny kraj. Ciagle jestem spiaca i nie mam na nic sily i ochoty. Przez ta cholerna pogode to czlowiek lapie okrutnego dola. Fakin siet.:wściekła/y::angry::-(
Dzis przyjezdzaja do mnie dwie kuzynki, mialy byc o 19tej. Jada autobusem i za kierownica podobno siedzi jakis kretyn, co za dobrze trasy nie zna, wiec jak dojada na 24ta, to bedzie dobrze.
Skad oni biora tych kierowcow? Ceny biletow takie jak na samolot, a tyle niedogodnosci, ze szok. Dziewczyny sa juz podobno strasznie umordowane i obiecaly sobie, ze jak beda wracac to tylko samolotem.
Gabrys juz raczej nie goraczkuje, ale nie wykluczam, ze goraczka moze jeszcze wrocic. Przez to zabkowanie jest bardziej marudny, ma gorszy apetyt i gorzej sypia. Mam nadzieje, ze niedlugo to minie. A pozniej bedziemy czekac na nastepne zeby:crazy::confused2:.
Moj maz chory. Non stop wysoka goraczka, brak apetytu i oslabienie:sick:. Moze to od tej operacji co mial niedawno?
Jutro musi wrocic juz do pracy po zwolnieniu i nie wiem jak da rade. Ostatnie dni to dla mnie istny koszmar:-(. Szkoda gadac. Mam nadzieje, ze u Was lepiej.
Przepraszam za moj ponury nastroj, ale musialam sie troche wygadac.
Piszcie co u Was. Buziaczki

reklama
Nic dziwnego,ze masz taki nastroj Karola..wspolczuje.Ja tez mam nie lepszy..do tego od kilku dni strasznie boli mnie glowa..dzisiaj juz nie wytrzymalam i łyklam dwa paracetamole ale i tak nie przeszlo niestety:sick:.Zapewne od cisnienia-ta pogoda jest okropna.
Zamowilam sobie dzis na pocieszenie na Ebay-u dwa kartony ciuszkow dla malucha:)takie fajowe na zdjeciach wygladaja..pierwszy raz cos zamawialam tam, wiec mam nadzieje,ze paczki dojda :-)...chetnie polazila bym gdzies-wyrwala sie z tego domu..a tu nie ma jak.
Fajnie,ze przyjezdzaja do Ciebie kuzynki...zawsze jakas rozrywka-babskie ploteczki;-)...a ja powiem Ci szczesliwa jestem,ze dzis w koncu wyprowadzil sie po miesiacu ten nasz znajomy.Taki luzik w domu-nic nie krepuje itd. super.Juz nie chce nigdy wiecej z nikim mieszkac.Chce ktos przyjechac tu do pracy itp.to z gory uprzedzam,ze ma sobie od razu gdzies jakis kąt zalatwiac.Pokoj juz dawno bysmy robili a tak trzeba bylo czekac i czekac bo on zajmowal pokoj Szymona.Tak wiec jestem very happy,ze juz go tu nie ma :-D
Co do zabkow malego to podobno najgorzej jest przy tych pierwszych wiec kolejne moze przechodzic juz duzo spokojniej wiec glowa do gory.

No i jeszcze huśtaweczke kupilam teraz na Ebayu z Fisher Price "Linkadoos electronic swing"...humor od razu mi sie polepszyl..ale w portwelu coraz bardziej wieje..wiec lepiej niech ta pogoda sie poprawia bo zakupy przez Internet coraz bardziej mi sie podobaja :-D:-D:-D

Kochane moje przepraszam,ze tak dlugo nei pisalam,ale praca w weekend chcieliśmy przeznaczyc na odpoczynek i na mizianie...
Przykro mi Karolciu że się tak zamartwiasz. Kochanie tulę Cię mocniutko i mam nadzieje,że juz niedługo wszystko minie i bedzie dobrze. Wiem,że łatwo sie mówi,ale postaraj się nie matwic.
Yowka gratuluje wykurzenia intruza...Oj bedzie się teraz działo cos czuję
Całuję Was moje kochane i czekam z niecierpliwością na rozwiązania naszych ciężarówek.

A tak na marginesie - zaczęlam się zajmować Avonem, więc jak któras z Was bylaby zainteresowana zamawianiem produktów , dajcie cynk...
Caluski

Witam Moje Kochane Kruszyneczki ;-)
Witam sie w Moim Miesiacu LIPCU!!
Jak sie macie? Co nowego, jak samopoczucie ciezaroweczek naszych??:rofl2:
U Mnie nic nowego..plynie zycie do przodu do terminu kilka dni, ciagle oczekujemy jednej chwili...ale nic sie za bardzo nie dzieje ''cisza'':-p:-(
Wczoraj bolal Mnie kregoslup wieczorkiem-jak kladlam sie spac chyba korzonki:sick:Moj Mi pomasowal ale nie przeszlo :no:potem podbrzusze, a w nocy takie okropne-dokuczajace,nieregularne skurcze. Ale jak zwykle nad ranem cisza.:wściekła/y::no::-(Szkoda..teraz czuje tez takie dziwne boliki ale tez niestety nie regularne i slabe wiec to napewno nie te co trzeba..:no::confused2:ahhh:wściekła/y::-(

Weekend spedzilam jak kazdy(niedziele z Moim :-)) - tylko w domu:-( bo pogoda strasznie kiepska.:wściekła/y:Mielismy jechac do parku na spacer porzadny, i na kawke z ciasteczkiem ale nie wyszlo niestety bo po poludniu sie strasznie pogoda zepsula wiec kupilismy Sobie pizze z ananasami mniam mniam :tak::rofl2:, jak zjedlismy to Nas spanie wzielo i od 17 do 19 przespalismy..:tak::-Dhe he smialam sie ze pizza Nas na nogi wylozyla..:rofl2::-D:-Dhe he

Wkurzam sie juz na ta cholerna pogode bo nigdzie nie moge wyjsc, ani nic sie nie da zrobic..po za tym jestem jakas slaba i zmeczona - pogoda wykonczy Nas wszystkie.
I co najgorsze, ze jak ogladam pogode zero zmian na przyszly czas - pewnie dlatego Blanka nie chce Mnie opuscic.:happy2::elvis: masakra

A teraz zmykam poczytac co tam u Nas sie dzialo i poodpisywac Wam:tak:;-).
Bye:-)

Troszeczke cichutko tu u Nas bylo na weekendzie:eek:

Karolina55- Kochana glowka do gory:tak:, nie dziwie Ci sie ze masz taki nastroj- nie przejmuj sie niedlugo minie:tak: moze sloneczko do Nas zajrzy badzmy dobrej mysli nie poddawajmy sie :no: Ja tez tak sie czuje strasznie slabo i wkurzam sie bo jestem leniwa przez to a tyleczek rosnie i kg + bo sie nie ruszam nic a nic :wściekła/y::no::confused2: ..eh nie mozna wyjsc na spacerek bo ciagle leje a moze Twoj Niuniek jest nie dotleniony - swierzym powietrzem(brak spacerkow) i nie spi za dobrze:eek:??
Super ze goraczka minela i oby juz nie powrocila zycze Ci tego.
I Twojemu Mezowi zycze powrotu do zdrowia.;-)
Fajnie Ci , bedziesz miala z kim pogadac i odezwac sie do kogos(Moja Mama jechala autobusem-szybko dojechala nawet przed czasem ale jechala jakies dwa miesiace temu):tak::rofl2:..bo Ja to siedze jak ten dzikus w czterech scianach :wściekła/y::zawstydzona/y::crazy:i czekam na jakis bol wtedy wkoncu bede miala do kogo rozmawiac .:-D:tak: he he zaczna Mnie ludzie odwiedzac ..:-p:-D:-D
Karola glowka do gory, bedzie dobrze. Buziaczki

Yowka - Ja tez dzis zasiadam na eBay musze zakpic Sobie cos fajnego dla Malenkiej he he :rofl2::-D poszukam czegos fajnego jakis maskotek do Naszego nowego wozia , a moze poscielke z baldachiem kupie nie wiem...:-):-p a Ty co kupilas? wklej linki;-) Jestem ciekawa czy jest cos fajnego.

Cfcgirl - Super ze jestes konsultantka:tak: tylko szkoda ze tak daleko mieszkasz:-:)szok:...Ja ostatnio ogladalam katalog i bylabym zainteresowana kupnem kilku rzeczy, ale nie spieszy Mi sie jeszcze z Nimi(bo w tym miesiacu jak M dostal wyplate to pojechalam i zrobilam zapas w sklepach, bo wszystko Mi sie pokonczylo a nie wiedzialam ze ktoras z Was jest w Avonie tutaj- Ja tez bylam konsultantka tylko ze w Pl dopuki nie wyjechalam do Uk) ale mysle ze w nastepnych katalogach tez beda wiec zamowie Sobie je u Ciebie dam Ci znac czego potrzebuje i Ty Mi zamowisz a Ja za przesylke zaplace i za kosmetyki co Ty na to?? Dam Ci znac wrazie czego OK??:tak:;-)
Pozdrawiam , Buziaczki Pa Pa

Yowka gratuluje wykurzenia intruza...Oj bedzie się teraz działo cos czuję
Oj nawet nie wiesz jak sie ciesze...a czy bedzie sie dzialo..oj bedzie..haha..:tak:zaczynamy pokoik Szymonowi robic malowanie,skladania mebli itd.;-)
Tez bylam konsultantka Avonu w Polsce przed wyjazdem-fajne zajecie..tutaj tez o tym myslalam, ale jakos mnie jeszcze to nie przekonalo.Pisz jak beda jakies fajne oferty dla nas.
Buziaczek kupilam Szymonkowi hustaweczke o taka:
eBay.co.uk: Fisher Price Electronic Swing (item 200125020002 end time 01-Jul-07 22:42:27 BST)

i ciuszki o takie:
eBay.co.uk: BUNDLE OF BOYS CLOTHES 3 - 6 MONTHS L@@K !!!!!!!!!!!!!! (item 200122553860 end time 30-Jun-07 13:53:57 BST)

Yowka -Supr ze juz mieszkacie Sami, nareszcie pywatnosc. Wklej zdjecie jak juz zrobisz cos w pokoiku pokazuj Nam postepy:tak:. Jestesmy bardzo ciekawe,i spragnione zdjec. he he :tak:To bradzo fajne uczucie robic cos dla swego Malenstwa.
Wiem Sama po Sobie.:-D:tak:
Extra fajne ubranka - bardzo sie oplacalo je kupic, sliczne sa i wcale nie jest ich malo - zmykam i Ja cos poszukac takiej ochoty Mi narobilas:tak::-D.

Czesc kobity
Na wstepie to musze zaznaczyc ze zaczelismy odliczanie w tym miesiacu urodzi sie nasz synek , skarbek :tak::-), mam taka nadzieje ze nie przenosze , bo juz sie nie mozemy doczekac.

Karola widze ze w niezla depresje popadlas , ale to wszystko przez te deszcze , mam nadzieje ze wyjdzie sloneczko i bedzie lepiej. Tez siedze w domu , chociaz dzis bylam na malych koncowych zakupach dla Szymka. Kurcze a kaska ucieka.
Wiesz dzwonilismy w sprawie o te becikowe i okazuje sie ze po urodzeniu musimy starac sie o child tax , a potem dopiero o te becikowe. Mam tylko nadzieje ze nei bedziemy musieli czekac tak dlugo jak wy. Wlasnie wyjasnilo sie juz cos w waszej sprawie.
Jak tam kuzynki , no i jak maly kedziorek:-D.

Cfcgirl, kochanienka ja berdzo chetnie skorzystam od czasu do czasu z Avonu , tylko musisz dac mi troche czasu, po urodzeniu jak sie spotkamy to napewno zloze zamowionko.

Yowka fajne te ciuszki i bujaczek dla Szymka. Prawde mowiac nigdy nie kupowalam nic od tak w kartonach w wiekszej ilosci , ale skoro jestes zadowolona to super.

Buziaczek nie wiem co z toba , jeszcze troche i ja urodze :-D, a ty dalej bedziesz z brzuchem:-D, zertuje kochanienka. Ale uczucie co , wiedzac ze lada moment bedziesz mialo twoje wlasne dziecko przy sobie, do mnie to chyba jeszcze nie dociera.
Ewka co tam u ciebie?
Kama oszczedzaj sie , ja nie mialam takich pobolewan , wiec nie moge ci nic podpowiedziec.
dobra kobitkikoncze papa

reklama
Buziaczek nie wiem co z toba , jeszcze troche i ja urodze :-D, a ty dalej bedziesz z brzuchem:-D, zertuje kochanienka. Ale uczucie co , wiedzac ze lada moment bedziesz mialo twoje wlasne dziecko przy sobie, do mnie to chyba jeszcze nie dociera.
Ja to chyba niedlugo zwariuje:wściekła/y::no:..Ja mam 5 dni do terminu tylko 5 dni- jak sie nie urodzi to popadne w depresje he he jakas albo gorzej w chorobe psychiczna - ktora bedzie sie nazywac niedoczekanie dziecka:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D a Ty masz 28 - i moze byc faktycznie tak ze Ty szybciej urodzisz niz Ja .Oby tak nie bylo, Ja jakos to odczuwam ze Mala ma byc i to strasznie...w nocy ostatnio podobno gadam juz do Meza;'' zeby nie odslanial rolet bo dziecko niee lubi jak jest jasno'' hahaha ale schiz co nie ?:-D:zawstydzona/y: instynkt macierzynski sie odzywa a czasem nawet na w pol przytomna patrze na lozeczko i slysze jak Mala sie rusza...:szok:a to przecierz nie realne :no::szok::dull:

Do góry