reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia - tzn test jest napisany po polsku? bo ja jak zdawalam to byl po angielsku i mozna bylo miec lektora po polsku, ale po 2 pytaniu odstawilam sluchawki, bo mi strasznie mieszal

niunka - a moze niech ktos inny go karmi na poczatku, wiesz dzieciaki to sprytne bestie i moze on od Ciebie nie chce, bo wie, ze masz lepsze mleczko :tak: moze niech maz sprobuje go karmic tym mlekiem, albo babcia

cfcgirl - znalazlam swoje testy, jak chcesz moge Ci pozyczyc

oleska - ja Ci za bardzo nie pomoge, bo moj Kubus jak mial 2,5 roczku po prostu mi powiedzial, ze nie chce juz nosic pieluch i tak to sie stalo, oczywiscie zdarzaja sie wpadki do dzis, ale nigdy z kupa :-) tez probowalam wczesniej juz mu odstawic pieluszki (jak mial 1,5 roczku i 2 latka), ale nie byl gotowy, raz zrobil do nocnika, a potem w majtki i dalam spokoj, ale sie oplacilo

wiecie co wam powiem ze moje dziecko jeszcze nie spi :rofl2::crazy::wściekła/y::zawstydzona/y:
zbilam mu temperatue bo mial az 39 i dostal takiej energi ze w zaden sposob nie mozemy go uspic :crazy:
Oleska ja jestem z BD4. z jakiej czesci dokladnie jestes? moze my mieszkamy obok siebie a nie wiemy :-D:-)
dziewczyny powiedzcie mi cos wiecej o tym egzaminie na prawko, moze i mnie przekonacie hehe o testach to cos tam wiem, ale jak jest z egzaminem praktycznym?? trzeba pewnie znac dosc dobrze angielski, na czym to wszystko polega. bo jak mi maja zadawac pytania na temat silnika to ja w zyciu sie nie zdecyduje :-D;-):-)
Niunka ja bym na twoim miejscu sprobowala zwyklego angielskiego mleka, a noz mu zasmakuje a alergia sie nie pojawi. a jakie pil mleko w polsce ze mial te krostki?
ide dalej probowac uspic malego ;/
dobranoc

niunka - jeszcze sobie tak pomyslalam, moze pomieszaj mleka, dawaj mu swoje z odrobina tego sztucznego i co 2-3 dni zmieniaj proporcje, az dojdzie do samego sztucznego, ja tak oduczylam Kube w nocy jesc, dodawalam coraz wiecej wody do mleka, az w koncu dostal sama wode i po 2 dniach przestal mi w nocy jesc

Kasiu.83- kurczaki co z ta temperatura? Michas , Marcel , Kuba. :confused:.
Szymek dostawal w polsce bebilon 2 i po tym mleku mial alergie - tak stwierdzili to dwaj pediatrzy, mial takie suchawe plamy , a nie krosti. strasznie sie drapal.
Chyba sprubuje Aptamil.

Kasiu.j - moze tak sprubuje. wiesz jak mu dodawlam kaszki to i tak mozna wyczuc tez obrzydliwy smak mleka i nie ukrywam ze i zapach. Wcale mu sie nie dziwie ze nie chce tego pic.

dziewczyny a jak chce zaczac podawac inne mleko dla sprubowania, to od jakiego mam zaczac ? Wziasc mleko dla dzieci w szymka wieku, czy zaczac podawac od jedynki i stopniowo zmieniac mleka.?????????????????

Kasiunia i Fabian - dzieki, jak tylko mi sie skoncza to zaraz sie tam wybierzemy :-)

niunka - wydaje mi sie, ze mleko odpowiednie dla wieku Szymka, zeby bylo kaloryczne

kasiek - z tego co pamietam to jest chyba 18 pytan, ktore musisz sie nauczyc i egzaminator moze, a nie musi zadac Ci 2, sa proste poza jednym dotyczacym opon (idotyczne, wykulam na pamiec, bo nie moglam go zrozumiec) no chyba ze cos sie zmienilo od tego czasu, rob prawko, zobaczysz jak Ci to zycie ulatwi

dzieki Kasiu. jutro zakupie Aptamil i sprubuje, moze to polubi i oby nie mial alergi po tym, a jak nie to jeszcze ponoc dobre jest mleczko hipp-a.
A ja juz sama nie wiem z tymi mlekami

reklama
Do góry