reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kolorowych Snów...
Usmiechu Od Ucha Do Ucha...
Pięknych Bajek Na Dobranoc...
Własnego Pieska I Kotka...
Co Dzień Nowych Przygód...
Butów Siedmiomilowych...
Gwiazdki Z Nieba...
Wspaniałych Przyjaciół...
I Wesołej Rodzinki...dla wszystkich dzieciaczkow zyczy ciocia Kamila

Wszystkiego naj naj najlepszego zdrowka , samych pogodnych dni , zero grymaskow dla naszych cudownych dzieciaczkow!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-):-):-):-):-)

Tego wszystkiego zyczy Szymek i cioteczka Edzia!!

A u nas dzis nici z grilla:-(, trudno i tak bedzie wesolo.

Duzo zdrowia, radosci, milosci i sloooooooooooonca dla wszystkich dzieci

Kasiunia i Fabian- a gdzie dokladnie jezdzisz na te truskawki bo moj maly tak uwielbia a te w sklepach jakies takie niby czerwone a zielone;-)

Cfcgirl- moj szymonek tez mial krostki tak mniej wiecej w tym wieku. Lekarz przepisal mu krem double base . Mialam nim smarowac przed kapiela cale cialko a potem tylko do czystej wody bez zadnych dodatkow. Pomoglo. Uwaga tylko bo bardzo sliski byl:szok:- A jak sukieneczka to jeszcze bardziej sexy:tak:

Ale pogoda, co.
Moj maz zabral tylko malego do centrum handlowego na samochodziki- niech sobie chociaz pojezdzi, rano obejrzal teletubisie i porysowal kredkami. Co tu jeszcze wymyslic bo chyba nie dotrwam do wieczora w domu.

Cfcgirl nam na potowki pomagala kapiel w przegotowanej wodzie. Slyszalam tez ze dobrze jest dodac do wody nadmanganian potasu tzw.kali pomagali. Ja nie dodawalam bo nigdzie w Anglii nie spotkalam.
I znowu pogoda nam uciekla:-(. Jak slysze ze w Polsce takie upaly to az mnie serce sciska z zazdrosci:crazy:

Duzo usmiechow, samych pogodnych dni, mnostwa milosci, duuuzo zabawek, samych piatek w szkole, zdrowia i czego tylko male duszyczki zapragna. W Dniu Dziecka życzy ciocia kasia z Michaskiem

U nas dzien dziecka nie ciekawy, maly cala noc mial wysoka temp i nic mu nie pomagala ani paracetamol ani ibuprofen ehh ja chodze smutna bo starsznie mi go zal ze tak sie meczy, nie wiem co go tak wzielo, slina leci mu jak z kranu, rece w buzi tzryma i trze dziasla, nie wiem ale chyba jutro musze sie wybrac do GP jak temp nie spadnie.
Dziewczyny prezenty super, mam nadzieje ze dzieci sie cieszyly :-)
Syliwa tez juz mialam te puzzle w koszyku ale moj maz zaczol krecic nosem ze lepiej zabawke, a i tak potzrebne sa te puzzle bo to bedzie amortyzowac ciagle upadanie Michaska na ziemie.
Szkoda ze pogoda do d.... bo chociaz na spacer bym poszla a tak to sama w domu, ale kolezanka obiecala przyjechac, wiec czekam.
Milego dnia

Hej dziewczyny mam takie pytanko do tych z was co mają już starsze dzieci co chodzą już do szkoły lub przedszkola.Mam dylemat bo nie wiem czy już czas szukac przedszkola.I jak to jest ogólnie czy są płatne czy za darmo.Każdy znajomy polak mówi mi coś innego .Sama już nie wiem.Niby znajomy męża z pracy co ma córkę w wieku mojego małego ma już gdzieś rezerwacje i radził nam żebyśmy też już szukali.

reklama
Moj Kubus obudzil sie dzis z goraczka, 38st :-( i narzeka na brzuszek.

Kasia8118 - my zapisalismy Kube do szkoly jakos po skonczeniu roczku, jak mialam wizyte HV na roczek to mi powiedziala, zebysmy zapisali go, bo w niektorych szkolach liczy sie kolejnosc, a tam gdzie wtedy mieszkalismy szkola jest dosyc oblegana

Kasiunia i Fabian - zdradz nam, gdzie rosna te truskaweczki :-)

Do góry