kasia8118
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja już dawno w domu po wypadzie na miasto.Nic nie mogłam napisac bo siedział mi tu znajomy informatyk sprawdzał mi internet i takie tam zbyt wiele to nie zdziałał ma się jeszcze skontaktowac z nami ,a mi jak na złosc działa internet więc facet w sumie nie wiedział w czym mam problem.Na miescie lipa nic nie kupiłam.Jakaś nerwowa dzisiaj jestem i nic mi się nie podobało.Mąż szczęśliwy bo kupił sobie telefon i parę innych dupereli.Jestem też jeszcze zła bo jutro dzień dziecka a ja nie mam pomysłu co kupic małemu a mój mąż ma to gdzieś bo myśli sobie że ja na pewno coś
kupie małemu i będzie ok.w zeszłym roku to też ja musiałam myślec co kupic małemu bo on stwierdził że on jeszcze jest malutki i nic nie rozumie więc jak mu nic nie kupimy to będzie ok.Denerwuje mnie takie podejscie do sprawy.A wy dziewczyny macie już prezenty na dzień dziecka?
kupie małemu i będzie ok.w zeszłym roku to też ja musiałam myślec co kupic małemu bo on stwierdził że on jeszcze jest malutki i nic nie rozumie więc jak mu nic nie kupimy to będzie ok.Denerwuje mnie takie podejscie do sprawy.A wy dziewczyny macie już prezenty na dzień dziecka?