reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Pewnie okarze sie, ze jestem wyrodna matka, ale powiedzialam Kubusiowi,ze nic nie dostanie za to, ze robi krzywde Maciusiowi. Wpycha mu paluchy do oka albo do buzi, wczoraj mu naplul do oka, a dzis go podrapal :-( Kara siedzenia w kacie nie pomaga juz, wiec musialam powazniej podejsc do rzeczy. Szkoda :-(
Ja bym pewnie tez Kubusiowi kare dala,jakby zrobil cos takiego Dawidkowi:-(Moze jak nic nie dostanie,przemysli i drugi raz tego nie zrobi

reklama
Sylwia jak najbardziej piszę się na testy z Tobą. Musze tylko wykupić provisional driving licence. Bez tego ani rusz. A z tym musze poczekać na wypłatę męża. Ale możemy się już zaczać uczyć i jak będziemy gotowe możemy zabookować termin. Zapytać mężą tylko czy można najpierw zdac testy i dopiero wtedy uczyć się jeździć.
Ampar na piwko nie szłam, tylko na obiadek ze znajomymi. To jest taka sukienka...
Ja na pwiko jeszcze się nie piszę, bo mała nie może dlugo beze mnie a raczej mojego cyca nie może być.
Dostala jakieś wypryski na twarzy.Niby to potówki, niby trądzik niemowlęcy.jakies sprawdzone metody?? Mijemy twarz solą fizjologiczną i krochmalem.
Pozdrawiam Was i caluski dla wszystkich dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka

Cfcgirl mój Marcel jak był taki malutki to miał przesuszoną skórę. Ja używałam płunu do kąpieli firmy OILATUM no i nam pomogło ale nie wiem jak będzie u Was bo to jest coś na zasadzie krochmalu a skoro mowisz że nie pomogło:crazy:
A jeśli chodzi o egzamin to kurcze chyba jednak bedziemy musiały osobno bo ja chcialabym podejsc jeszcze zanim wyjade do polski czyli przed 30 czerwca a skoro Ty nie masz jeszcze tej licencji to chyba si e nie wyrobisz:-:)-:)-:)-( A testy możesz zdac zanim rozpoczniesz jazdy:tak: od zdanai teoretycznego masz dwa lata na zdanie praktycznego egzaminu:-)

Sylwia - fajna sprawa z tymi piankowymi puzlami, Szymek tez ma takie tyklko ze miejsze i wiesz co robi wyciaga ze srodka literki i wklada do buzi, wiec narazie zbudowalam z nich domek i sobie stoi.

Cfcgirl- wiesz kochana, jak Szymon sie urodzil i bylo cieplo to tez mial krostki - potowki i powiem ci jedno ze nic nie pomagalo dopoki sie nie ochlodzilo, wszystko zniklo. No ale uzywalam Oilatum miomo tego ze nie pomagal. Moze malej pomoze.

Ja dzis jestem padnieta , bo zakupilismy nowe lozko i bylo troszkie chrzatania i balaganu.
Jutro planujemy grila, bedzie Fabianek , znajomi i moi rodzice , a co do prezentu to tez dalam juz dzis Szymkowi i chyba mu sie spodobal:-), ale dopiero jutro zdradze co, bo dzis jak ciocia Kaisa przeczyta to bedzie wiedziala co mamy dla Fabianka:-D,

Sylwia - widze, ze ostro sie wzielas za prawko :-)

cfcgirl - moj Macius tez ma problemy z potowka, cala szyje ma zaczerwieniona i na buzie zaczyna mu to wychodzic :-(ale nic nie pomaga, tyle juz rzeczy probowalam

Hej dziewczyny życzę waszym maluszkom wszystkiego najlepszego z okazji ich święta dużo uśmiechu na twarzy,zdrowia i super prezentów:-) oczywiscie!Mój mały ostro dzisiaj ruszył z rana do zabawek zobaczymy jak długo będzie cisza.Miłego dnia:-p.

*
ZYCZE WAM WSZYSTKIE DZIECI,RZEKI I PIASKU A PRZY RZECE NA WSPANIALE,PIASKOWNICE FORTECE.I POZIOMEK W LESNYCH KOTLINACH,DRZEW,NA KTORE DOBRZE SIE WSPINAC....

Z okazji swieta naszych maluszkow zycze im duzo radosci, usmiechow, szczesliwych chwil przez caly rok :-) i gory prezentow.

A moje maluchy zrobily mamie prezent i jeszcze spia :-):szok:

reklama
Kochane dzieciaczki zycze wam duzo,duzo zdrowka,wesolych minek,sloneczka na kazdy dzien i wszystkiego co tylko najlepsze...:laugh2::laugh2::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry