reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ale sie zapowiada ladana pogoda.:-)

Kasiu8118- musisz przekonac meza , bo to chodzi wlasnie oto zeby sie wyrwac z domu , a nie w nim siedzec. Wiec zacznij dzilac:-). powodzenia.

reklama
Aleście się rozipsały:szok::szok::szok::szok::szok:

Cześc dziewczyny jestem tu nowa i wogóle pierwszy raz mama to be
Mam nadzieje że w razie wszelkich watpliwosci zawsze bede mogła uzyskac od was odpowiedz co robic :)

pozdrowionka dla wszystkich :)

Witaj i wpadaj do nas często:-):tak:

Kurcze sama też planuje kiedyś miec jeszcze jedno dziecko,ale nie wiem kiedy :baffled:?

Najlepiej od razu:tak:;-):tak:;-)

czy nie jest mi smutno, ze nie mam siusiaka (nauczyl sie w koncu sterowac nim jak siusia i na spacerze jak piesek musi podlac kazde drzewko) :-D albo kiedys sie przejal, ze ma takiego malego siusiaka, a tatus ma takiego duzego i chodzil taki zmartwiony przez pol dnia, a potem sie pocieszyl, ze Maciek ma jeszcze mniejszego :-) jak widac faceci od urodzenia sie przejmuja swoja meskoscia ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
aż nie mogę się doczekiac kiedy mój będzie takie teksty walił:-D:-D:-D

Kochane co do spotkania wieczornego to i ja się piszę ale zebyśmy się umówiły z większym wyprzedzeniem bo Rafał musi wiedziec żeby na lekcje sie nie umawiac:tak: bo on czasami to do późnego wieczora jeździ:crazy::crazy:

JASMINA--Ja Kubie daje lunch box-kanapka,jablo albo banan i cos na deserek:jogurt,serek owocowy,mleczna kanapke albo kinder pingu.Na poczatku zjadal wszystko,teraz czasami potrafi wszystko przyniesc zpowrotem:wściekła/y::wściekła/y:Nie wykupilam mu tych obiadow dlatego ,ze niewiedzialabym ile zjada i wiadomo on nie zna angielskiej kuchni i pewnie by mu nie smakowalo:-)

Pewnie sie denerwujesz ,co???Ja tez strasznie przezywalam,a pierwsze dni tak mi sie dluzylo bez niego,ze ho ho:-):-)

A co do wieczornego spotkania,ja tez bym musiala wiedzec wczesniej bo moj Janusz pracuje na nocki i zeby mial wtedy wolne.Mam nadzieje ze da sie to jakos pogodzic.

Oj zebys wiedziala ze sie denerwuje. Jasminka sie cieszy a mi plakac sie chce. Teraz jak poznala kolezanke z sasiedztwa to widze ze da sobie rade, ale zawsze jakas niepewnosc pozostaje.
A pytalam o to jedzenie bo nie wykupilam obiadow na ten pierwszy tydzien i nie wiem co dzieci jadaja w szkolach:-(. W Jasminy szkole obiadki kosztuja 8 funtow za tydzien to niedrogo tylko pytanie co tam jest do zjedzenia. Teraz byl tydzien wolny i calkiem zapomnialam wykupic te obiady.
Wczoraj kupilismy czarne buciki do szkoly. Kurcze nigdzie nie moge dostac szarych skarpetek dla dziewczat wiec pierwszy tydzien bedzie chodzila w bialych.:szok: Mam nadzieje ze nie bedzie przez to jakiegos problemu?:szok::-( A pozatym na sama mysl ze ona idzie juz w poniedzialek do szkoly .... brrrr. Paznokcie mam juz wszystkie obgryzione:-(

Co do spotkania to ja znowu odpadam. Dawid nie chce zostawac z mezem :crazy:. Placze za mna a i maz leniwy do dziecka jest. Z Jasminka owszem dogaduje sie super ale z Dawidem to chyba jeszcze trzeba mu czasu....

U Kuby w szkole to menu jest,jakies paluszki rybne,puddingi,beefy i jakies paje ,ogolnie beznadziejne jedzenie:no:A co do ubrania to raczej nie robia problemow,ze cos tam nie pasuje,wazne ze musi byc bluza w danym kolorze i spodnie czy spodnica:-)Kuba teraz chodzi do szkoly w tenisowkach,a cala zime chodzil w zielonych butach:tak:takie mialam ,maz takie kupil w polsce i nie bylo problemu.Oni przeciez pozniej tak i tak przebieraja buty.Wiec sie nie martw z tymi skarpetkami:-):-)
A co do angielskiego,to tez sie nie denerwuj do sobie rade.Na poczatku bedzie ciezko,ale pare miesiecy minie i bedzie smigala ze szok.Moj Kuba to juz czasami jak sie w domu sam bawi i tam sam do siebie gada, to po angielsku,fakt jest troche slownictwo ubogie ale juz sklada cate zdania i mozna z nim juz po pogadac.Tagze z jezykiem tez sie nie przejmuj,zreszta sama pisalas ze juz dogaduje sie z kolezanka.Niedlugo bedziesz pisala,ze do ciebie bedzie mowila po angielsku

no co wy kobity powariowalyscie ??:-):-);-);-) hehe od wczoraj mnie nie bylo a tu 5 stron do nadrobienia.
Ja tez sie pisze na wieczorne spotkanko :)
witam nowa kolezanke, napisz cos wiecej o sobie
Dziewczyny ja sie musze pochwalic ze bylam wczoraj w kinie na sex w wielkim miescie, poszlam w sumie tylko zeby kolezance zrobic przyjemnosc bo miala dola ze siedzi w domu a ja wrocilam o 7 z miasta wiec nie chcialo mi sie jeszcze isc do kina ale.. bylo super, chwila relaksu, nawet sporo zrozumialam :rofl2::-)
Niunka dziewczyny dobrze radza doadaj do tego mleka troche kaszki albo soku.
Kasia i Doris jak tak sie slucha o waszych Kubusiach to z jednej strony juz sie chce miec takie madralinskiego w domu a z drugiej to az sie boje jak ja mu odpowiem na te wszytskie pytania.
michas znou od rana ma temperature i nie wiem czemu:wściekła/y: moze znowu przez zeba ale to tylko domysly, mnie boli glowa, popralam ciuchy myslalam ze na slonku wyschna a tu deszcz chyba bedzie padal.
ehhh milego dnia laseczki
aaaa zapomnialabym Cfc ty to wogole przytylas cos w ciazy, laska z ciebie ze az sie wierzyc nie chce ze rodzilas niedawno
odezwe sie pozniej bo maly mi tu kable juz gryzie ;/

7j8jzoayaqwod7hx1004qghj4.jpg
pozdrawiam

Czesc dziewczyny!Ale tutaj sie dzialo od wczoraj!!!!
Ja tez sie pisze na to spotkanie!!!!:tak::-DChetnie was wszystkie poznam!
Ja dopiero po pracy,padam!!!
Kasia.J-ale ty masz udanego tego Kubusia!!!:-):-)

reklama
Cfcgirl no no ale z Ciebie modelka:tak::tak:
Ja postanowiłam zabukowac sobie testy bo jak tego nie zrobie to nigdy się nie wezmę za naukę:no: A jak z Tobą?? Idziemy razem??

Do góry