reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Marta1979 a Żaneta z tobą nie jedzie?Jak nie będzie innej chętnej co bliżej Ciebie mieszka to może nas byś zgarnęła jeśli to nie problem.Tylko ze mój Krystian wychodzi z przedszkola o 11.30.

reklama
Nie jestem jeszcze mama, ale za 3mies tuz tuz sie urodzila mala Niunka!:)
Chetnie podczytuje Was, bo przy okazji sie dowiaduje ciekawych rzeczy o dzieciach -niestety z moim doswiadczeniem slabiutko!
Raczej tylko na pilnowaniu obcych, ale takich juz rocznych i przedszkolakow!!!
Mieszkam na BD4.
Pozdrawiam

Hej:)
czy wiecie że w niedzielę ma być słoneczko i 24 stopnie:szok::szok: normalnie afryka:-D

Marta na biegunkę chyba najlepsze jagódki. Ciekawe czemu Maję tak czyści:confused:
WerkaiMirek zawsze na początku jest ciężko ale jak będziesz pisała często to raz dwa się wkręcisz. Mówisz, że tyle piszemy, teraz to tutaj jest cichutko, kiedyś się dużo więcej działo:tak:
Renuska a mieliście spać na sofie:-D
M02... zdrówka dla Nelci.

nie wiem co to jest. :( dwonilismy do spitala i kaali ją dużo nawadniac :( a jesli bedzie miala gorączke to standardowo paracetamol !!! :(
Kasia - napisz mi twoj nr telefonu i postcode bo oczywiście już nie pamiętam.. mam podjechać do Ciebie? i o której dokładnie ?:)
:-)

Czesc :)

Jejku a ja mysle gdzie by tu pojechac w ta niedziele jak ma byc tak cieplo :)
Ale chyba pojedziemy kupic Kubusiowi rolki,tzn On sobie chce kupic sam,teraz kase ma to rzadzi :))))i gdzies pojedziemy go nauczyc jezdzic :)

A ja zapomnialam ze jutro do Rensuki jedziemy i musialam dzisiaj juz rosol ugotowac ,bo jutro bym nie zdazyla

MARTA1979-moze to na zabki?

WERKAMIREK-pisz ,pisz ile sie da :)

RENUSKA-chyba bym go udusila :) albo bym usiadla daleko od Niego w autobusie...oczewiscie zartuje,raczej byloby mi go szkoda,bo wiem ze strasznie by sie tego wstydzil :(

M02...-zdrowka dla Natalki

hej wam ja tylko na chwilke bo dzieciom jeszcze sniadania nie dalam
martamoze kup malej dioralyte to sa elektrolity i sole mineralne w saszetkach dla dzieci wiec przynajmniej mala ci sie nie odwodni.a to mozesz kupic w prawie kazdej aptece kosztuje tylko 3f a jak moja Nela ma biegunke albo wymiotuje to zawsze z tym szybciej przechodzi

hej dziewczyny ! dlugo nic nie pisalam bo u nas nic ciekawego .Widze ze u jednych chorobowo u innych wyjazdy jakies wakacyjne ale wam dobrze bo my siedzimy w domu nie wyjezdzamy w tym roku na zande wakacje a juz mi sie marzy o jakims wypoczynku ;) marta tez podawalam ten lek co pisze mo w saszetkach jak moje mialy biegunke lub wymioty sam lekarz nam to polecil dioralyte warto malej podac nie zaszkodzi ma byc bardzo cieplo w niedziele i tez sie zastanawiam gdzie sie wybrac moze macie jakies ciekawe miejsca ???? jak polecam ZOO W CHESTER BARDZO FAJNA WYPRAWA I ZOO JEST DUZE SAMO JEGO OBEJSCIE JAKIES 3 H I NAWET SA MIEJSCA NA PIKNIK ITD :) WERKAMIREK hej gratuluje przyszlej mamie :) ja tez jestem z bd4 a dokladniej to z jakies czesci bd4 ??? pozdrawiam wszystkie papa !!

czesc wszystki mw koncu mam czas zeby cos napisac Natalka wlasnie zasnela a nie spi dlugo bo tylko po 20 minutek chyb aze jest na dworze i wozek jezdzi to spi nawet 3 godzinki9 dobrze ze nocki sa oki
Marta mi sie wydaje ze to moga byc kwasne kupki przechodzilam to z Wiki cos okropnego mam nadzieje ze to nie to
doris ale przezycia mials z Kuba dobrze ze spodnie zapasowe byly

oki juz koniec mojego pisania boze nawet nie mam czasu wszystkim odpisac a jeszcze dzis zachcailo mi sie krokietow i juz farsz prawie zrobilam tylko oczywiscie na raty Wiki zaraz do szkoly to mam nadzieje ze Natkla przespi troche to je skoncze

reklama
Hej:-)
ja nie moge sie zabrac za pisanie ,bo od wczoraj mam takiego nerwa ,ze glowa mala:angry:
Otoz bylam w ambasadzie odebrac paszporty i baba w okienku mi wydala juz wsz 3 ,moj i dzieci i nagle mowi czy ja wiem ze moj paszp jest juz nie wazny!!!!!:szok::szok: a ja cooooo????? Uwierzycie? w marcu jak skladalam dla nas 3ga o paszp tymczasowe ,to zrobili dzieciakom na rok a mi tyl na 3 mies:wściekła/y::wściekła/y: Bo zmienily sie nagle przepisy i doroslym polakom w UK przysluguje tylko 3 mies,a lbo 10 cio letni,tylko mi nikt nie raczyl nic powiedziec,a zaw tymczasowe byly na rok!!!! To co teraz robia to zjazdowka ,a kasuja jak za tymczasowy!!!! a my mamy bilety i wsz z chrztem zaplanowane:angry::angry:
Nie musze WAm mowic co tam narobilam:angry::angry::angry:
Ja normalnie myslalam ze zemdleje ,a z slabo mi sie naprawde zrobilo.
No i ter musze jechac znow w pn .i zlozyc szybko jesz raz o ta smieszna zjazdowke i prawdopodobnie mi od reki wyrobia a a najgorszym wypadku za kilka dni

Ale ile nerwow ,klopotu i kasy!!!!!!!! mam dosycpolskich urzedow!!!

Takze bardzo Was przepraszam nie jestem w stanie nawet nic konkret napisac bo do ter mnie telepie:tak:
MARTA- sasiadki mala miala rozwolnienie ponad 10 dni i w koncu powiedzieli jej ze to biegunka niemowleca:szok: Ja zawsze daje kleik ryzowy ,gotowana marchew tez jest na zatrzymanie:tak: Zdrowka.
MILEGO KAWKOWANIA U RENUSKI:tak:

Do góry