reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Marta1979 a Żaneta z tobą nie jedzie?Jak nie będzie innej chętnej co bliżej Ciebie mieszka to może nas byś zgarnęła jeśli to nie problem.Tylko ze mój Krystian wychodzi z przedszkola o 11.30.

reklama
Nie jestem jeszcze mama, ale za 3mies tuz tuz sie urodzila mala Niunka!:)
Chetnie podczytuje Was, bo przy okazji sie dowiaduje ciekawych rzeczy o dzieciach -niestety z moim doswiadczeniem slabiutko!
Raczej tylko na pilnowaniu obcych, ale takich juz rocznych i przedszkolakow!!!
Mieszkam na BD4.
Pozdrawiam

Hej:)
czy wiecie że w niedzielę ma być słoneczko i 24 stopnie:szok::szok: normalnie afryka:-D

Marta na biegunkę chyba najlepsze jagódki. Ciekawe czemu Maję tak czyści:confused:
WerkaiMirek zawsze na początku jest ciężko ale jak będziesz pisała często to raz dwa się wkręcisz. Mówisz, że tyle piszemy, teraz to tutaj jest cichutko, kiedyś się dużo więcej działo:tak:
Renuska a mieliście spać na sofie:-D
M02... zdrówka dla Nelci.

nie wiem co to jest. :( dwonilismy do spitala i kaali ją dużo nawadniac :( a jesli bedzie miala gorączke to standardowo paracetamol !!! :(
Kasia - napisz mi twoj nr telefonu i postcode bo oczywiście już nie pamiętam.. mam podjechać do Ciebie? i o której dokładnie ?:)
:-)

Czesc :)

Jejku a ja mysle gdzie by tu pojechac w ta niedziele jak ma byc tak cieplo :)
Ale chyba pojedziemy kupic Kubusiowi rolki,tzn On sobie chce kupic sam,teraz kase ma to rzadzi :))))i gdzies pojedziemy go nauczyc jezdzic :)

A ja zapomnialam ze jutro do Rensuki jedziemy i musialam dzisiaj juz rosol ugotowac ,bo jutro bym nie zdazyla

MARTA1979-moze to na zabki?

WERKAMIREK-pisz ,pisz ile sie da :)

RENUSKA-chyba bym go udusila :) albo bym usiadla daleko od Niego w autobusie...oczewiscie zartuje,raczej byloby mi go szkoda,bo wiem ze strasznie by sie tego wstydzil :(

M02...-zdrowka dla Natalki

hej wam ja tylko na chwilke bo dzieciom jeszcze sniadania nie dalam
martamoze kup malej dioralyte to sa elektrolity i sole mineralne w saszetkach dla dzieci wiec przynajmniej mala ci sie nie odwodni.a to mozesz kupic w prawie kazdej aptece kosztuje tylko 3f a jak moja Nela ma biegunke albo wymiotuje to zawsze z tym szybciej przechodzi

hej dziewczyny ! dlugo nic nie pisalam bo u nas nic ciekawego .Widze ze u jednych chorobowo u innych wyjazdy jakies wakacyjne ale wam dobrze bo my siedzimy w domu nie wyjezdzamy w tym roku na zande wakacje a juz mi sie marzy o jakims wypoczynku ;) marta tez podawalam ten lek co pisze mo w saszetkach jak moje mialy biegunke lub wymioty sam lekarz nam to polecil dioralyte warto malej podac nie zaszkodzi ma byc bardzo cieplo w niedziele i tez sie zastanawiam gdzie sie wybrac moze macie jakies ciekawe miejsca ???? jak polecam ZOO W CHESTER BARDZO FAJNA WYPRAWA I ZOO JEST DUZE SAMO JEGO OBEJSCIE JAKIES 3 H I NAWET SA MIEJSCA NA PIKNIK ITD :) WERKAMIREK hej gratuluje przyszlej mamie :) ja tez jestem z bd4 a dokladniej to z jakies czesci bd4 ??? pozdrawiam wszystkie papa !!

czesc wszystki mw koncu mam czas zeby cos napisac Natalka wlasnie zasnela a nie spi dlugo bo tylko po 20 minutek chyb aze jest na dworze i wozek jezdzi to spi nawet 3 godzinki9 dobrze ze nocki sa oki
Marta mi sie wydaje ze to moga byc kwasne kupki przechodzilam to z Wiki cos okropnego mam nadzieje ze to nie to
doris ale przezycia mials z Kuba dobrze ze spodnie zapasowe byly

oki juz koniec mojego pisania boze nawet nie mam czasu wszystkim odpisac a jeszcze dzis zachcailo mi sie krokietow i juz farsz prawie zrobilam tylko oczywiscie na raty Wiki zaraz do szkoly to mam nadzieje ze Natkla przespi troche to je skoncze

reklama
Hej:-)
ja nie moge sie zabrac za pisanie ,bo od wczoraj mam takiego nerwa ,ze glowa mala:angry:
Otoz bylam w ambasadzie odebrac paszporty i baba w okienku mi wydala juz wsz 3 ,moj i dzieci i nagle mowi czy ja wiem ze moj paszp jest juz nie wazny!!!!!:szok::szok: a ja cooooo????? Uwierzycie? w marcu jak skladalam dla nas 3ga o paszp tymczasowe ,to zrobili dzieciakom na rok a mi tyl na 3 mies:wściekła/y::wściekła/y: Bo zmienily sie nagle przepisy i doroslym polakom w UK przysluguje tylko 3 mies,a lbo 10 cio letni,tylko mi nikt nie raczyl nic powiedziec,a zaw tymczasowe byly na rok!!!! To co teraz robia to zjazdowka ,a kasuja jak za tymczasowy!!!! a my mamy bilety i wsz z chrztem zaplanowane:angry::angry:
Nie musze WAm mowic co tam narobilam:angry::angry::angry:
Ja normalnie myslalam ze zemdleje ,a z slabo mi sie naprawde zrobilo.
No i ter musze jechac znow w pn .i zlozyc szybko jesz raz o ta smieszna zjazdowke i prawdopodobnie mi od reki wyrobia a a najgorszym wypadku za kilka dni

Ale ile nerwow ,klopotu i kasy!!!!!!!! mam dosycpolskich urzedow!!!

Takze bardzo Was przepraszam nie jestem w stanie nawet nic konkret napisac bo do ter mnie telepie:tak:
MARTA- sasiadki mala miala rozwolnienie ponad 10 dni i w koncu powiedzieli jej ze to biegunka niemowleca:szok: Ja zawsze daje kleik ryzowy ,gotowana marchew tez jest na zatrzymanie:tak: Zdrowka.
MILEGO KAWKOWANIA U RENUSKI:tak:

Do góry