marta1979
Zaangażowana w BB
Hej, u nas nadal walka z bigunką wczoraj było mniej i myslalam ze Majeczce przeszło ale dzis rano powtórka z "rozrywki"
Dziewczyny dziękuje bardzo za rady dotyczące małej... musimy chyba jakoś przetrwac to i tyle....
WeraMirek super że się powolutku wkręcasz
jstysiak - może masz rację że to na ząbki??? ja juz nie mam pojęcia ...
graziul - wspólczuję nerwówki w konsulacie...
zaneta - wspólczuje Ci wczorajszego dnia..... A co do wypadów to musisz Majeczkę przyzwyczajac... Moja tez na początku plakała jak ją bralam w gościnę, a teraz spoko
sylwia - a Twoje dzieciaczki mają nr Pesel? Bo jezeli tak to chyba nie bedzie problemu z wyrobieniem dowodu. A jesli chodzi o zamieszkanie to podaje się ostatnie miejsce zameldowania rodziców i jest git
Renuska - DZIĘKUJĘ ZA KAWUCHĘ I PLOTECZKI!!!!!!!!!
kasia - trzeba było krzyczeć że jest Ci niedobrze to wtedy bym się zatrzymała A może ty jesteś w .... hihihihiii
Dziewczyny dziękuje bardzo za rady dotyczące małej... musimy chyba jakoś przetrwac to i tyle....
WeraMirek super że się powolutku wkręcasz
jstysiak - może masz rację że to na ząbki??? ja juz nie mam pojęcia ...
graziul - wspólczuję nerwówki w konsulacie...
zaneta - wspólczuje Ci wczorajszego dnia..... A co do wypadów to musisz Majeczkę przyzwyczajac... Moja tez na początku plakała jak ją bralam w gościnę, a teraz spoko
sylwia - a Twoje dzieciaczki mają nr Pesel? Bo jezeli tak to chyba nie bedzie problemu z wyrobieniem dowodu. A jesli chodzi o zamieszkanie to podaje się ostatnie miejsce zameldowania rodziców i jest git
Renuska - DZIĘKUJĘ ZA KAWUCHĘ I PLOTECZKI!!!!!!!!!
kasia - trzeba było krzyczeć że jest Ci niedobrze to wtedy bym się zatrzymała A może ty jesteś w .... hihihihiii